Su Ürünleri

Su Ürünleri

Son dakika su ürünleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan su ürünleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan su ürünleri haber sayfamızda...

Su Ürünleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.554 su ürünleri haberi bulunmuştur.
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
20 ton hamsiye el konuldu
20 ton hamsiye el konuldu Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Tarımda üretici enflasyonu artış gösterdi
Tarımda üretici enflasyonu artış gösterdi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 Mart ayına ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıkladı. TÜİK verilerine göre, tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) martta yıllık yüzde 61,87, aylık yüzde 5,57 arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor
Balıkçılıkta avlanma sezonu 15 Nisan'da sona eriyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak.
14.04.2024 Ekonomi
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Antalya'da denizde korkutan manzara: Kıyıya yakın sularda sürüler halinde
Antalya'da denizde korkutan manzara: Kıyıya yakın sularda sürüler halinde Antalya'da kıyıya yakın sularda yoğun görülen denizanaları, denize girenlere zor anlar yaşattı. Kulaç atarken önündeki denizanasını fark edenlerden biri kısa süreli panik yaşadı. Tedirgin olanların bazıları da yüzerek denizanasının bulunduğu bölgeden uzaklaşıp, kıyıda güneşlendi.
8.04.2024 Gündem
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu Antalya’da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu.
6.04.2024 Gündem
Elazığ'da AK Parti'den 2, MHP'den 1 ilçede seçim sonuçlarına itiraz
Elazığ'da AK Parti'den 2, MHP'den 1 ilçede seçim sonuçlarına itiraz Elazığ’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde MHP, AK Parti’nin kazandığı Ağın ilçesinde, AK Parti ise MHP’nin kazandığı Keban ile Yeniden Refah Partisi’nin kazandığı Sivrice ilçelerinde seçim sonuçlarına itiraz etti.
5.04.2024 Gündem
Kocaeli'de feci olay! Kavgayı ayırmak isteyenleri vurdu
Kocaeli'de feci olay! Kavgayı ayırmak isteyenleri vurdu Kavga ettiği şahsı değil, ayırmak isteyenleri vurdu! Kocaeli Başiskele'de tartışan şahısları ayırmaya çalışan 2 kişi vuruldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
Bayram tatili başladı! Jandarma kontrolleri artırdı
Bayram tatili başladı! Jandarma kontrolleri artırdı Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün açıklanmasının ardından tatil planları yapılmaya başlandı. Jandarma kontrolleri artırdı. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler...
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler... 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. YSK'ya yapılan itirazların sonuçları belli oldu. Bazı ilçeler için yeniden seçim kararı verildi. Öte yandan Ardahan’da yeniden seçim olmayacağı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Su ürünleri ihracatı zirve yaptı
Su ürünleri ihracatı zirve yaptı Bin 480 kilometre kıyı şeridi ile Türkiye’nin en uzun kıyısına sahip Muğla, Türkiye’de su ürünleri ve hayvansal ürünler ihracatında Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Ülkeye önemli döviz girişi sağlayan Su Ürünleri ve Hayvansal Ürünler sektörü 137,3 milyon dolar olan ihracat rakamını Mart ayında 143,8 milyon dolara çıkardı.
5.04.2024 Ekonomi
Trabzon'da sahilde ölü yunus bulundu! Sebebini balıkçılar açıkladı
Trabzon'da sahilde ölü yunus bulundu! Sebebini balıkçılar açıkladı Trabzon Sürmene’de sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Akdeniz'de ağları yırtan denizanaları: Bu bir uyarıdır
Akdeniz'de ağları yırtan denizanaları: Bu bir uyarıdır Akdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024 Gündem
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı
Ülkeye kaçak yollarla getirildi! Tam 100 bin adet tıbbi sülük yakalandı İstanbul Arnavutköy'de yapılan operasyonda Türkiye'ye kaçak yollardan sokulan 100 bin tıbbi sülük yakalandı. İşte detaylar...
29.03.2024 Gündem
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Haberler
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Gündem
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı 1 Eylül'de ‘vira bismillah’ diyerek denize açılan balıkçılar, balık boylarının istenilen seviyede olmaması nedeniyle erken paydos yaptı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, “Son zamanlarda istavrit balığı küçüldü. Biz de sürdürülebilir balıkçılık adına arkadaşlarımız ile beraber avlama yapmama kararı aldık” dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret
Hamza Dağ'dan Su Ürünleri Hali'ne ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir Su Ürünleri Hali'ne ziyarette bulundu.
22.03.2024 Gündem
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Balık halini yenileme zamanı geldi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sahuru yaptığı balık halinde esnafa müjde verdi. Dağ, "Artık buraların yenilenme zamanı geldi. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız" dedi.
22.03.2024 Gündem
Adalar'a ücretsiz aktarma! Murat Kurum: Bugünü not alın
Adalar'a ücretsiz aktarma! Murat Kurum: Bugünü not alın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul ilçe ziyaretlerine Adalar ile devam etti.
21.03.2024 Haberler
Adalar'a ücretsiz aktarma! Murat Kurum: Bugünü not alın
Adalar'a ücretsiz aktarma! Murat Kurum: Bugünü not alın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul ilçe ziyaretlerine Adalar ile devam etti.
21.03.2024 Gündem
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bir balıkçı teknesine düzenlediği operasyonda, 84 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.
19.03.2024 Haberler
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı
Yer: Çanakkale! 84 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bir balıkçı teknesine düzenlediği operasyonda, 84 kaçak göçmen ile 2 organizatör yakalandı.
19.03.2024 Gündem
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
18.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Su Ürünleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.