Suat Çelen

Suat Çelen

Son dakika Suat çelen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suat çelen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suat çelen haber sayfamızda...

Suat Çelen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 106 suat çelen haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
Adaylar belli oldu, dev yarış başlıyor!
Adaylar belli oldu, dev yarış başlıyor! Bu yıl 70.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda, 2023’ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
22.12.2023 Skorer
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Futbol
Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası şöleni başladı
Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası şöleni başladı İlk kez organize edilen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nın açılış seremonisi öncesinde dans gösterisi düzenlendi.
17.11.2023 Diğer
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka Ülkemize olimpiyatlarda cimnastikte ilk madalyasını getiren Ferhat Arıcan, takım olarak Paris için alınan kotayı farklı bir yere koyarken, “Yarışmadan önce takıma moral olması için ‘Paris Yükleniyor’ yazılı tişörtler yaptırdık. Artık ‘Paris Yüklendi’ diyebiliriz. Evet ben ilki başardım, ama bu gurur çok başka” dedi.
15.10.2023 Diğer
Cimnastikte 8 madalya birden!
Cimnastikte 8 madalya birden! Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası’nda Türkiye, önemli bir başarıya imza atarak 3 altın, 3 gümüş, 2 bronz olmak üzere 8 madalya aldı.
4.09.2023 Diğer
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim
ÖZEL - Adem Asil: Madalya için gideceğim 69.’su düzenlenen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde zirveye çıkan milli cimnastikçi Adem Asil hedefinin olimpiyat madalyası olduğunu söyledi, “Tokyo’da yarıştım. Artık hedefim sadece yarışmak değil, madalya kazanmak. İnşallah bu kez madalyanın rengi altın olur” dedi.
7.05.2023 Diğer
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
ERDOĞAN DEMİRÖREN BÜYÜK ÖDÜLÜ: TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU
ERDOĞAN DEMİRÖREN BÜYÜK ÖDÜLÜ: TÜRKİYE CİMNASTİK FEDERASYONU Erdoğan Demirören Büyük Ödülü'ne Türkiye Cimnastik Federasyonu layık görüldü. Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören, ödülü Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'e takdim etti.
3.05.2023 Programlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
ÖZEL - Adem Asil: Ben Türkiye için her şeyi yaşarım!
ÖZEL - Adem Asil: Ben Türkiye için her şeyi yaşarım! Mısır’daki yetersiz olanaklar nedeniyle Türkiye’ye gelen ve son olarak Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası genel tasnifte ülkemize ilk altını getiren Adem Asil, “Ben Türkiye için her şeyi yaparım. Onlar bana inandı, beni destekledi. Şu anda Türkiye’ye olan borcumu ödüyorum” dedi.
16.04.2023 Diğer
‘Millilerimiz göğsümüzü kabarttı’
‘Millilerimiz göğsümüzü kabarttı’ Son dönemde yetiştirdiği başarılı sporcular ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün, Türk Cimnastiği’ne yaptığı katkılara, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan teşekkür geldi.
8.01.2023 Ege
Dünya ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı yurda döndü
Dünya ikincisi Ayşe Begüm Onbaşı yurda döndü Türkiye’nin en başarılı aerobik cimnastikcisi Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası’ndaki ikinciliğinin ardından yurda döndü.
20.06.2022 Diğer
Cimnastikte dev sponsorluk anlaşması
Cimnastikte dev sponsorluk anlaşması Vestel, Cimnastik Federasyon ile olan sponsorluk sözleşmesinin kapsamını genişletti. Daha önce federasyonun co-sponsoru ve Ritmik Dal ana sponsoru olan Vestel, tüm cimnastik alt ana dallarının destekçisi oldu
15.12.2021 Diğer
Türkiye Cimnastik Federasyonu'nuna dev sponsor
Türkiye Cimnastik Federasyonu'nuna dev sponsor Vestel, Türkiye Cimnastik Federasyonu ile olan sponsorluk sözleşmesinin kapsamını genişletti. Daha önce Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun co-sponsoru ve Ritmik Dal ana sponsoru olan Vestel, tüm cimnastik alt ana dallarının kadınlar ve erkeklerde sponsoru oldu.
15.12.2021 Diğer
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Bakan Kasapoğlu, FIG Başkan Yardımcılığına seçilen Suat Çelen'i tebrik etti
Bakan Kasapoğlu, FIG Başkan Yardımcılığına seçilen Suat Çelen'i tebrik etti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) Başkan Yardımcılığına seçilen Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'i kutladı.
7.11.2021 Diğer
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz Fanatik Sports and Business Summit 2021, olimpik sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün düzenlendi. A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını göstermek için mücadele ettiklerini kaydetti.
5.10.2021 Diğer
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
29.09.2021 Diğer
Yılın Çıkış Yapan Sporcusu: Merve Tuncel
Yılın Çıkış Yapan Sporcusu: Merve Tuncel 67. Gillette-Milliyet Yılın Çıkış Yapan Sporcusu Ödülü'nü milli yüzücümüz Merve Tuncel kazandı. Ödülünü Tuncel'e Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen verdi.
29.09.2021 Programlar
Başkan Suat Çelen’in hayalleri cimnastik gerçekleri
Başkan Suat Çelen’in hayalleri cimnastik gerçekleri Tokyo 2020 Olimpiyatları’nın Türkiye açısından en dikkat çekici gelişmesi, geçmişte hiç madalya kazanılamayan branşlarda madalyaların gelmesi oldu. Bunlar içerisinde en önemlilerden biri şüphesiz, cimnastikti. Ferhat Arıcan’ın üçüncülüğü, Türkiye’nin olimpiyatlar tarihinde bu dalda kazandığı ilk madalyayı getirdi.
8.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Boynunda bronz kalplerde altın
Boynunda bronz kalplerde altın Ferhat Arıcan artistik cimnastik paralel bar finalinde 15.633 puanla bronz madalya kazanarak tarih yazdı. Türk cimnastiğinin tarihteki ilk olimpiyat madalyasını kazanan milli sporcumuz göğsümüzü kabarttı.
4.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Ferhat Arıcan: İnşallah daha da iyileri gelecek
Ferhat Arıcan: İnşallah daha da iyileri gelecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda paralel barda üçüncü olarak Türkiye'ye cimnastikteki ilk olimpiyat madalyasını getiren milli sporcu Ferhat Arıcan, Türk spor tarihi açısından çok önemli bir başarı elde ettiğini söyledi.
3.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Bakan Kasapoğlu’ndan desteğe devam
Bakan Kasapoğlu’ndan desteğe devam Olimpiyat için hazırlıklarına Türkiye’de devam eden sporcuları tek tek ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun sıradaki durağı Erzurum oldu. Kasapoğlu hazırlıklar hakkında bilgi alırken herkese başarılar diledi
19.07.2021 Diğer
Tokyo'da gözler cimnastikçilerimizde
Tokyo'da gözler cimnastikçilerimizde Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in ‘Benim hayallerim, onların gerçekleri’ dediği 5 sporcumuz Tokyo’da madalya arayacak. Rio’daki kota sayısının 2’den 5’e çıkması göğsümüzü dev organizasyon öncesi kabartırken gözler İbrahim Çolak ve Ferhat Arıcan’ın üstünde olacak
18.07.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Suat Çelen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.