Subay

Subay

Son dakika subay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan subay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan subay haber sayfamızda...

Subay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.306 subay haberi bulunmuştur.
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri Askerlik vazifesini yerine getirecek gençler, Mayıs 2024 sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Celp ve sevk tarihlerini sorgulayan yükümlüler, yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsünde vazifelerini yerine getiriyor olacak. MSB tarafından mayıs celp yerleri ne zaman açıklanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya Eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine, gevşek resmi denetime ve casusluk romanlarını aratmayacak kadar gizemli olayları gün ışığına çıkardı.
9.04.2024 Dünya
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi
İçte ve dışta tepkilerin hedefi! İran'dan 'azami zarar' tehdidi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de yürüttüğü savaş ve İran, Lübnan ve Suriye’ye yönelik saldırılar nedeniyle tepkilerin hedefi haline gelirken, ülke içinde de huzursuzluk artıyor.
8.04.2024 Dünya
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
3.04.2024 Cadde
Haaretz: İsrail askerleri 'ölüm bölgelerine' girenleri ayrım yapmaksızın öldürüyor
Haaretz: İsrail askerleri 'ölüm bölgelerine' girenleri ayrım yapmaksızın öldürüyor Haaretz gazetesine konuşan ve ismini vermek istemeyen pek çok İsrailli asker ve savunma yetkilisi, İsrail'in Gazze'de "ölüm bölgeleri" oluşturduğunu itiraf etti.
1.04.2024 Dünya
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var
87 yaşında emekli binbaşı pistlerin komutanı! 100 madalya, 50 kupam var İzmir'de havacı Binbaşı Birsen İnan (87), emekli olduktan sonra spora yöneldi. Uzun yıllar atlezimle uğraşan İnan, 82 yaşında tanıştığı 'Bocce' sporunda da çeşitli başarılar elde etti. Atletizmde 100'ü aşkın madalyası ve 50'ye yakın kupası, boccede de çeşitli madalyaları bulunan İnan, "Kenarda, köşede kalmış bir emeklilik hoşuma gitmedi" dedi.
31.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
Turgut Altınok: Ankara bir 5 yıl daha böyle gidemez
Turgut Altınok: Ankara bir 5 yıl daha böyle gidemez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın derdi çok, problemi çok. Bunları hızla çözecek bir belediye başkanı lazım. Projesi olan bir belediye başkanı lazım" dedi.
25.03.2024 Haberler
Turgut Altınok: Ankara bir 5 yıl daha böyle gidemez
Turgut Altınok: Ankara bir 5 yıl daha böyle gidemez AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın derdi çok, problemi çok. Bunları hızla çözecek bir belediye başkanı lazım. Projesi olan bir belediye başkanı lazım" dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
22.03.2024 Gündem
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil' 1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.
22.03.2024 Cadde
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
‘Kadınlar adil bir dünyanın temeli’
‘Kadınlar adil bir dünyanın temeli’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı paylaşımda, “Toprağa tohum, topluma umut eken, her alanda iz bırakan kadınlar, kalıcı ve sürdürülebilir barışın, daha adil bir dünyanın da temeli. Kadınların kararlılığıyla inşa ettiği her eserle, güçlü iradesiyle aştığı her engelle yarınlara güvenle bakıyoruz. Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum” dedi.
9.03.2024 Gündem
Bedelliden 28.5 milyar lira
Bedelliden 28.5 milyar lira Devlet, 2023 yılında bedelli askerlik hizmeti için başvuran yükümlülerden toplam 28 milyar 555 milyon 776 bin 348 lira gelir elde etti.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir’de basına açıklamalarda bulundu. Açıklamalar sırasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı.
8.03.2024 Gündem
Peş peşe operasyonlar! 12 ilde 36 gözaltı kararı
Peş peşe operasyonlar! 12 ilde 36 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütleri FETÖ/PDY ve PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturmalar sonucu, 12 ilde 36 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.
5.03.2024 Gündem
Hindistan’dan uzaya astronot
Hindistan’dan uzaya astronot Hindistan, geçtiğimiz Ağustos’ta Ay’ın güney kutbuna uzay aracı indirmeyi başaran ilk ülke olmasının ardından uzaya 4 astronot göndereceğini açıkladı.
4.03.2024 Dünya
Korkunç olay! Av tüfekli dehşette aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Korkunç olay! Av tüfekli dehşette aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı Osmaniye'de kan donduran bir olay yaşandı. Erol Öztürk, ağabeyi Yusuf ile yengesi Rabia Öztürk'ü av tüfeği ile öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı.
1.03.2024 Gündem
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı
Kral'ı gölgede bırakan asker! 'Yakışıklı subay' ilgiden bunaldı Kral III. Charles'ın taç giyme töreni sırasında yakışıklılığıyla tüm dünyadan kadınların kalbini çaldı. Hakkında sayısız haber yapıldı. Törenden sonra 'yakışıklı subay' lakabıyla nam saldı. İnternet fenomeni haline gelerek sayısız hayrana sahip oldu. Ancak görünen o ki, kendisi bu büyük ilgiden rahatsızdı. İngiltere'nin konuştuğu subayın görev yeri değişti.
29.02.2024 Dünya
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam'
ABD'li subay Gazze için kendini yaktı! 'Bu suça ortak olamam' ABD'nin başkenti Washington'da bir ABD askeri İsrail'in zulmüne ortak olmayacağını söyleyerek kendini ateşe verdi. CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy yaşananları aktardı. İşte detaylar...
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Subay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.