MSB Subay Alımı Başvuru Sayfası: MSB Hukuk Sınıfı Muvazzaf Subay alımı başvuru şartları neler?
MSB Subay Alımı Başvuru Sayfası: MSB Hukuk Sınıfı Muvazzaf Subay alımı başvuru şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı tarafından iç ve dış kaynaktan Hukuk sınıfı muvazzaf subay alımı yapılıyor. MSB ilana dair başvuru kılavuzunu yayımladı. Buna göre, hukuk fakültelerini bitiren ve kılavuzda yer alan şartları sağlayan kadın ve erkeklerden istihdam edilen subayları kapsayan hukuk sınıfı subay alımı ne zaman, başvuru nasıl, nereye yapılacak?
6.10.2023 Bilgi Rehberi
Sözleşmeli Astsubay ve Subay alımları başvuruları başladı!
Sözleşmeli Astsubay ve Subay alımları başvuruları başladı! Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Sözleşmeli Astsubay ve Subay alımları başvuruları bugün başladı. Yapılan açıklamaya göre 100 Sözleşmeli Astsubay ve 55 Sözleşmeli Subay alımı yapılacak.
10.04.2017 Gündem
TSK subay ve astsubay alımı için başvuru şartları
TSK subay ve astsubay alımı için başvuru şartları Türk Silahlı Kuvvetleri dış kaynaktan subay ve astsubay alımı için rekor başvuru yapıldı. Ayrıca Özel Kuvvetlere alınacak 700 personel için de başvurular devam ediyor. İşte Subay, astsubay ve Özel kuvvetler için başvuru şartları..
23.11.2016 Gündem
MSB özel kuvvetler subay alımı başvuruları nasıl yapılıyor?
MSB özel kuvvetler subay alımı başvuruları nasıl yapılıyor? MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı Başvurusunda bulunan adaylar için başvuru tarihleri açıklandı. 1 Kasım 30 Kasım tarihinde alınacak olan MSB Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı başvurusu e-devlet sistemi üzerinden alınacaktır. Özel Kuvvetler 700 Subay Alımı Başvurusunda bulunacak olan adayların başvuru tarihlerini kaçırmamasını tavsiye ederiz.
21.11.2016 Gündem
Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay ve subay başvuruları nasıl yapılır?
Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay ve subay başvuruları nasıl yapılır? Hava Kuvvetleri Komutanlığı Muvazzaf Subat ve Astsubay alımlarına başladı. 17 Kasım'da başlayan başvurular 2 Aralık'a kadar devam edecek? Peki Hava Kuvvetleri Komutanlığına kimle başvurabilir?
18.11.2016 Gündem