Libertadores ve Sudamericana kupaları için koronavirüs tedbirleri  alındı
Libertadores ve Sudamericana kupaları için koronavirüs tedbirleri alındı Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Libertadores ve Sudamericana kupalarında oynanacak maçlarda futbolcuların topu öpmesi ve forma değiştirmesi yasaklandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Libertadores ve Sudamericana kupaları 5 Mayıs'a kadar ertelendi
Libertadores ve Sudamericana kupaları 5 Mayıs'a kadar ertelendi Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL), Libertadores ve Sudamericana kupalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Eski G.Saraylı kaleci Zapata penaltıyı attı, Santa Fe turladı
Eski G.Saraylı kaleci Zapata penaltıyı attı, Santa Fe turladı Sudamericana Kupası son 16 turunda Santa Fe'nin Millonarios'u penaltılarda 5-3 yendiği maçta çeyrek final turunu Santa Fe'ye getiren isim Galatasaray'ın eski kalecisi Robinson Zapata oldu. İşte o penaltı anı...
3.10.2018 Futbol
Ganso’dan müthiş vole
Ganso’dan müthiş vole Sao Paulolu Henrique Ganso Copa Sudamericana takımının deplasmanda 3-2 kazandığı maçtaki Şilili rakipleri Huachipato’ya mükemmel bir vole golü attı.
18.10.2014 Futbol
Barcelona'yı kıskandıracak gol!
Barcelona'yı kıskandıracak gol! Sudamericana Kupası'nda Nautico sahasında Sport Recife'yi 2-0 mağlup ederken Nautico forması giyen Juan Oliviera sahalarda ender görülen güzellikte bir gole imza attı.
29.08.2013 Futbol
Topun gelişine zımba gibi vurdu!
Topun gelişine zımba gibi vurdu! Sudamericana kupasında Mineros De Guayana ile Barcelona SC arasında oynanan maçta ev sahibi Mineros De Guayana forması giyen Ángel Chourio attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
2.08.2013 Futbol