Sudamericana Kupası'nda şampiyon Independiente
Sudamericana Kupası'nda şampiyon Independiente Arjantin'in Independiente takımı ilk maçı 2-1 kazandığı Sudamericana Kupası finali rövanşında Brezilya ekibi Flamengo ile 1-1 berabere kalarak, şampiyon oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Cardozo Paraguay'da coştu!
Cardozo Paraguay'da coştu! Geçen sezonun başında Trabzonspor'dan Olympiakos'a transfer olan ve bu yaz Paraguay ekibi Libertad'a transfer olan Oscar Cardozo yeni takımında iyi bir başlangıç yaptı. 34 yaşındaki tecrübeli golcü takımının Sudamericana Kupası'nda karşılaştığı Huracan maçında iki gol kaydederek yıldızlaştı. Karşılaşma Libertad'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.
13.07.2017 Futbol
Chapecoense , Sudamericana Kupası'nı aldı
Chapecoense , Sudamericana Kupası'nı aldı Feci bir uçak kazası geçiren Chapecoense takımı başkanı Sudamericana Kupası'nı işte böyle aldı.
22.12.2016 Futbol
Son maçta böyle sevinmişlerdi...
Son maçta böyle sevinmişlerdi... Sudamericana Kupası'nda final karşılaşması için Kolombiya'ya hareket eden Brezilya Serie A ekibi Chapecoense'yi taşıyan uçak düştü.  Sudamericana Kupası'nda finale kadar yükselen Chapecoense, final etabının ilk ayağı için Kolombiya'ya hareket etmişti. Chapecoense, yarın Kolombiya ekibi Atletico Nacional ile karşılaşacaktı. Sudamericana Kupası yarı finalinde San Lorenzo'yu eleyen Chapecoense takımı oyuncuları böyle sevinmişti.
29.11.2016 Futbol
Guiza vuruldu!
Guiza vuruldu! Güney Amerika'da Boca Juniors ile Cerro Porteno arasında oynanan Sudamericana kupası çeyrek final maçında Boca tribünlerinden atılan yabancı madde eski Fenerbahçeli Daniel Guiza'nın kafasına denk geldi.
31.10.2014 Futbol
Daha kötüsü olana kadar en kötüsü bu!
Daha kötüsü olana kadar en kötüsü bu! Güney Amerika'da Sudamericana kupasında oynanan Cerro Porteno - Independiente Del Valle maçında ev sahibi Cerro Porteno forması giyen Julio Dos Santos, futbol tarihinin en kötü serbest vuruşlarından birine imza attı.
24.09.2014 Futbol
Birbirlerini yediler!
Birbirlerini yediler! Sudamericana Kupasında oynanan Cobresal - General Diaz maçında konuk ekip oyuncuları bir pozisyonda birbirine girince maçın hakemi tarafınfan kırmızı kart ile cezalandırıldılar.
28.08.2014 Futbol
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi
Güney Amerika futbolunun utanç gecesi Sudamericana Kupası finalinde yaşananlar futbol tarihine geçti. Şampiyonun belli olacağı maçta konuk ekip Tigre korkunç bir iddia ortaya koyup ikinci yarıya çıkmayınca, kupa Sao Paulo'nun oldu. Tigre'nin bu davranışının altında yatan iddia ise oldukça korkutucu. Tigre Teknik Direktörü Nestor Gorosito’nun iddialarına göre, devre arasında güvenlik görevlileri soyunma odasında, oyuncularına silah doğrultup, tehdit etti. Bununla yetinmeyen bu görevlilier, oyunculara vurdu. Olayın soruşturulduğunu söyleyen Brezilyalı yetkililerin bu iddia karşısında nasıl bir cevap verecekleri merak konusu.
29.01.2013 Haber Bülteni