Suikastçi

Suikastçi

Son dakika suikastçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suikastçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suikastçi haber sayfamızda...

Suikastçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 323 suikastçi haberi bulunmuştur.
Karadeniz semalarında eşi benzeri görülmemiş olay! Fransız uçağına 'imha' mesajı
Karadeniz semalarında eşi benzeri görülmemiş olay! Fransız uçağına 'imha' mesajı Üçüncü Dünya Savaşı'na kapı aralayacak restleşme aylar sonra ortaya çıktı, "Bu bir ilk" diyen Fransız ordu sözcüsü pilotlar için 'eşi benzeri görülmemiş' bir olayın yaşandığını söyledi.
23.02.2024 Dünya
'Melek yüzlü suikastçı'dan akılalmaz sözler: Bombayla ölüme gönderildim
'Melek yüzlü suikastçı'dan akılalmaz sözler: Bombayla ölüme gönderildim Rusya'da bombalı bir paketle suikast düzenleyen 26 yaşındaki genç kadının aldığı ceza ve mahkemedeki sözleri dünyada ses getirdi.
22.01.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İkizler Projesi konusu nedir, oyuncuları kimler? İkizler Projesi ilk kez TV'de!
İkizler Projesi konusu nedir, oyuncuları kimler? İkizler Projesi ilk kez TV'de! İkizler Projesi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong'un paylaştığı İkizler Projesi filmi 3 Ocak Çarşamba akşamı Atv’de izleyici karşısına çıkıyor. Televizyonda ilk kez yayınlanacak olan film izleyicilere soluksuz deneyim yaşatacak. Aksiyon türünde olan filmde kısa süre önce emekli olan bir suikastçı, gizli bir devlet teşkilatının onu öldürmek için ürettiği daha genç ve güçlü klonuyla karşı karşıya gelir. Peki, İkizler Projesi konusu nedir, oyuncuları kimler?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Lennon Duvarı: Sevgi, barış ve özgürlük için örülen tek duvar
Lennon Duvarı: Sevgi, barış ve özgürlük için örülen tek duvar Efsanevi The Beatles grubunun kurucusu John Lennon henüz 40 yaşındayken ilk kez müziğinden başka bir sebeple gündeme bomba gibi düşmüştü. Binlerce hayranı onun öldürüldüğü öğrendiğinde New York'taki ünlü Central Park’a akın etmişti. Lennon’ın sevgi, barış ve özgürlük için yıktığı duvarlar bu kez onun anısına örülmüştü.
10.11.2023 Dünya
Irak’ın 150 km derinliğinde PKK’ya MİT operasyonu
Irak’ın 150 km derinliğinde PKK’ya MİT operasyonu MİT, terör örgütü PKK’nın, TSK, Emniyet ve MİT mensuplarına yönelik suikast amacıyla eğittiği Bekir Kına adlı teröristi, Irak sınırından 150 kilometre içerideki Süleymaniye’de etkisiz hale getirdi.
24.08.2023 Gündem
İhanet etmeyen askerlere idam! Cesetler minibüsten çıktı, korkunç son
İhanet etmeyen askerlere idam! Cesetler minibüsten çıktı, korkunç son Haziran ayının son haftasında hükümete tepki göstererek Moskova'ya yürüyen Wagner grubunun kendilerine katılmak istemeyen askerlere korkunç bir son hazırladığı ortaya çıktı.
19.07.2023 Dünya
Bir hafta sonra ilk açıklama! Şoygu sonunda konuştu
Bir hafta sonra ilk açıklama! Şoygu sonunda konuştu Wagner liderinin Rusya'yı karıştırması sonrası günlerdir açıklama yapmayan Sergey Şoygu bir hafta sonra konuyla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı.
3.07.2023 Dünya
3 milyar euroluk köprüde alarm! Bombayı çıkartırken yakalandı
3 milyar euroluk köprüde alarm! Bombayı çıkartırken yakalandı Rusya 'Kerç Köprüsü üzerinde bir sabotaj olacak' istihbaratı üzerine bölgede güvenlik önlemlerini artırdı. Her arabanın torpido ve bagajlarına bakılırken bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Kısa bir süre sonra ise bir suikastçı tam amacına ulaşmak üzereyken yakalandı.
3.07.2023 Dünya
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı!
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı! Pentagon’un “gizli” ve “çok gizli” belgelerini sosyal medyadan sızdırdığı belirlenen şüpheli Teixeire, dün mahkemeye çıkarılırken, istihbarat toplayan ekiplerle yakın çalıştığı ortaya çıktı. Belgelerde Putin'le ilgili dikkat çeken bilgiler de yer aldı.
15.04.2023 Dünya
TCG Anadolu, TSK'ya teslim ediliyor
TCG Anadolu, TSK'ya teslim ediliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dijital Medya Twitter hesabından yapılan paylaşımda TCG Anadolu gemisinin, TSK'ya teslim edileceği belirtildi.
10.04.2023 Gündem
Zindandan kaç ejderhayı kovala
Zindandan kaç ejderhayı kovala “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves/Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur” ‘70’lerden beri popülerliğini yitirmeyen rol yapma oyunundan uyarlanmış, eğlenceli bir fantastik macera…
7.04.2023 Kültür Sanat
TCG Anadolu resmen 8 Nisan’da hizmette
TCG Anadolu resmen 8 Nisan’da hizmette Türk Deniz Kuvvetleri’nin en büyük ve amiral gemisi olması beklenen TCG Anadolu, 8 Nisan’da donanmaya teslim edilecek.
1.04.2023 Gündem
Dövüş John Wick, dövüş
Dövüş John Wick, dövüş “John Wick” serisinin dördüncü filmi, 170 dakika boyunca seyirciye nefes alma fırsatı vermiyor ve soluk soluğa izlenen, koreografileriyle göz kamaştıran, stilize bir macera sunuyor.
24.03.2023 Kültür Sanat
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in 42 yıllık kariyeri sona eriyor!
Demans ile mücadele eden Bruce Willis'in 42 yıllık kariyeri sona eriyor! Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz sene afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bıraktığı açıklanan ünlü ismin sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ise geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Willis'in ailesinin yaptığı paylaşımda; dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığı duyurulmuştu. 42 yıllık meslek hayatında 145 yapımda rol alan Willis, önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan son filmiyle kariyerine veda edecek.
23.03.2023 Cadde
TCG Anadolu’yu suikastçılara karşı Aras 2023 savunma sistemi koruyacak
TCG Anadolu’yu suikastçılara karşı Aras 2023 savunma sistemi koruyacak Türk donanmasının amiral gemisi olması için gün sayan çok amaçlı çıkarma gemisi TCG Anadolu’nun ulusal klas kuruluşu Türk Loydu tarafından hazırlanan klas sertifikası teslim edildi.
28.12.2022 Gündem
MİT ve SMO işbirliği ile DAEŞ’e büyük darbe
MİT ve SMO işbirliği ile DAEŞ’e büyük darbe Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Suriye Milli Ordusu’nun (SMO) koordineli çalışmasıyla Barış Pınarı Harekatı alanında terör örgütü DAEŞ’in sözde sorumlusu “Abu Seyf Tadmuri/Abu Dücane” kod adlı Muhammed Halid Ali’nin yanı sıra eylemci unsurlarının da aralarında bulunduğu beş terörist yakalandı.
2.12.2022 Siyaset
MİT'ten Suriye'de bir kritik operasyon daha! 5 DEAŞ'lı yakalandı
MİT'ten Suriye'de bir kritik operasyon daha! 5 DEAŞ'lı yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'de kritik bir operasyona daha imza attı. MİT, Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 5 üyesini yakaladı.
1.12.2022 Gündem
Gelin arabasına giderken kurşun yağdırdılar! Düğün kan gölüne döndü...
Gelin arabasına giderken kurşun yağdırdılar! Düğün kan gölüne döndü... Bir damadın kendi düğününde vurularak öldürülmesiyle, yeni evli çiftin en mutlu günü, dehşete düşmüş konukların gözleri önünde kana bulandı.
27.10.2022 Dünya
Silah tutukluk yaptı... Suikasttan kıl payı kurtuldu
Silah tutukluk yaptı... Suikasttan kıl payı kurtuldu Dünya eski cumhurbaşkanının kıl payı kurtulduğu suikastı konuşuyor. 35 yaşındaki suikastçı, 32 kalibrelik Bersa tabancasını beş mermiyle doldurduktan sonra, başkan yardımcısının evinin önünde beklemeye başladı. Herkesin gözü önünde yaşanan dehşet verici olay, dünyada son haber...
2.09.2022 Dünya
17 bıçak darbesiyle öldüğü iddia edilmişti... Natalya ile ilgili resmi açıklama!
17 bıçak darbesiyle öldüğü iddia edilmişti... Natalya ile ilgili resmi açıklama! Putin’in "beyni" olarak Aleksandr Dugin ve kızı Darya Dugina’ya yönelik bombalı saldırının yankıları sürerken, Avusturya medyasından suikastın ardındaki isim olduğu iddia edilen Natalya Vovk ile ilgili bomba bir iddia geldi. Konuyla ilgili resmi açıklama da gecikmedi.
29.08.2022 Dünya
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon! Mıhyeddin Gulo etkisiz hale getirildi
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon! Mıhyeddin Gulo etkisiz hale getirildi MİT'in Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde askeri eğitim veren yöneticilerinden Mıhyeddin Gulo etkisiz hale getirildi.
21.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suikastçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.