Sumak

Sumak

Son dakika sumak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sumak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sumak haber sayfamızda...

Sumak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 sumak haberi bulunmuştur.
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım
Diş ağrısını şıp diye kesiyor! İlaç aratmayan ağrı kesici o karışım Diş ağrısı, hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyen rahatsız edici bir durumdur. Ancak ilaç içmek yerine yapacağınız bu karışım diş ağrınızı şıp diye kesiyor. Bu özel karışım, diş ağrısını hızlı ve etkili bir şekilde azaltarak rahatlama sağlıyor.
30.12.2023 Püf Noktası
6 bin yıl öncesine dayanıyor, büyük sır çözecek! ‘Burada olması imkansız’
6 bin yıl öncesine dayanıyor, büyük sır çözecek! ‘Burada olması imkansız’ Tarihi 6 bin yıl öncesine dayanan, Anadolu'nun ilk yazılı tabletlerinin bulunduğu Kültepe Kaniş Karum Ören Yeri'nde, ‘olması imkansız’ olarak kabul edilen detaylar dikkat çekti ve uzmanlar tarafından incelenerek, bilim dünyasına katkı sağlanacak.
18.12.2023 Gündem
İSİMLER BELLİ OLUYOR! MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU | MasterChef dokunulmazlık oyununu kazananı kim oldu? MasterChef All Star eleme adayları hangileri?
İSİMLER BELLİ OLUYOR! MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU | MasterChef dokunulmazlık oyununu kazananı kim oldu? MasterChef All Star eleme adayları hangileri? MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet devam ediyor. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu bu akşam tamamlandı. Eleme potasına giden isimler şekillenmeye başlarken "MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?" sorusunun cevabı yakından takip ediliyor. Her gün farklı bir konsept ile ekranlara gelen yarışmanın bu akşamki konusu yaratıcılık oldu. İşte, 30 Kasım 2023 MasterChef son bölüm dokunulmazlık oyunu kazanan isimler ve eleme adayları…
1.12.2023 Bilgi Rehberi
ARNAVUT CİĞERİ nasıl yapılır? Arnavut ciğeri malzemeleri ve tarifi! İşte evde adım adım Arnavut ciğer yapılışı
ARNAVUT CİĞERİ nasıl yapılır? Arnavut ciğeri malzemeleri ve tarifi! İşte evde adım adım Arnavut ciğer yapılışı Arnavut ciğeri yemeği sevilen yemekler arasında bulunuyor. Bu akşam Masterchef'te sakatatlardan yemekler hazırlanacak. Masterchef'te bu akşam yapılacak yemeklerden biri ise Arnavut ciğeri oldu. Peki Arnavut ciğeri nasıl yapılır? İşte adım adım Arnavut ciğer yapılışı, tarifi ve malzemeleri...
19.10.2023 Bilgi Rehberi
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yeni yasama yılı resepsiyonuna, Meclis tarihinde ilk kez hazırlanan “modern ile yöreselin” buluştuğu yemek menüsü damga vurdu.
3.10.2023 Gündem
Sumak, yoğurt ile birleşince adeta bir ilaca dönüşüyor! Kalbi 10 yaş gençleştirme etkisi var
Sumak, yoğurt ile birleşince adeta bir ilaca dönüşüyor! Kalbi 10 yaş gençleştirme etkisi var Mutfaklarımızdan eksik olmayan sumak, özellikle salatalar için vazgeçilmez bir lezzet. Kalp ve damar rahatsızlıklarına karşı etkileri başta olmak üzere sumağın birçok sağlık faydası bulunuyor. Yoğurtla tüketildiğinde ise tamamen bir ilaca dönüşüyor.
2.10.2023 Genel Sağlık
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Tarihin gölgesinde 'Türk Mutfağı' etkinliği: Son beş yılda 500’den fazla ürün tescili var
Tarihin gölgesinde 'Türk Mutfağı' etkinliği: Son beş yılda 500’den fazla ürün tescili var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" kapsamındaki gastronomi etkinlikleri, Batman’ın Hasankeyf ilçesinde tarihin gölgesinde gerçekleştirildi.
26.05.2023 Gündem
Depremde meydana gelen yıkımın baharat fiyatlarını etkileyeceği endişesi
Depremde meydana gelen yıkımın baharat fiyatlarını etkileyeceği endişesi Depremden dolayı Kahramanmaraş’taki fabrikalarda büyük tahribat yaşandığını belirten Eskişehirli esnaf, baharat fiyatlarında zam beklentisi içinde olduklarını anlattılar.
27.02.2023 Ekonomi
KIŞ KABAĞI DOLMASI TARİFİ: Mardin usulü su kabağı dolması nasıl yapılır?
KIŞ KABAĞI DOLMASI TARİFİ: Mardin usulü su kabağı dolması nasıl yapılır? Su kabağı dolması, diğer adıyla ise kış kabağı dolması tarifi lezet severlerin gündeminde. Şölen yemeği olarak bilinen kış kabağı dolması yapılış olarak farklı çeşitlerde olabiliyor. Peki, du kabağı dolması tarifi nasıl yapılır?
27.12.2022 Yemek
TBMM Dilekçe Komisyonu, Mardin'de Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni inceledi
TBMM Dilekçe Komisyonu, Mardin'de Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni inceledi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu, Sosyal Kooperatifçilik Kapsamında İsrafın Önlenmesine Yönelik Uygulamaların Araştırılması ve Yaygınlaştırılması Alt Komisyonu, Mardin'de kurulan Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin sosyal girişim alanında model teşkil etmesi adına kente gelip, yerinde incelemelerde bulundu.
9.12.2022 Gündem
Yunus Emre Akkor’dan Cevizli Soğanlı Balık
Yunus Emre Akkor’dan Cevizli Soğanlı Balık Yunus Emre Akkor ile Osmanlı Mutfağı – Cevizli Soğanlı Balık
2.12.2022 Milliyet Tv
Mutfakta baharat hareketi yaşanıyor
Mutfakta baharat hareketi yaşanıyor Türk mutfağında baharatlara bir dönem giderek uzaklaştık. Ancak yeni nesil gençliğin ilgisi ve Türk mutfağının artan tanıtımı baharat piyasasına yeni bir hareket kazandırdı...
9.11.2022 Milliyet Executive
Sumakta izin verilmeyen renklendirici çıktı
Sumakta izin verilmeyen renklendirici çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı, Singapur’da Türk markalı bazı baharat ürünlerinde izin verilmeyen renklendirici tespit edildiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaparak, firma ve ürünlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini duyurdu.
9.11.2022 Gündem
Bakanlıktan kanserojenli baharat iddialarıyla ilgili açıklama
Bakanlıktan kanserojenli baharat iddialarıyla ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı, Singapur’da Türk markalı bazı baharat ürünlerinde izin verilmeyen renklendirici tespit edildiği yönündeki iddialara yönelik açıklama yaptı.
8.11.2022 Haberler
Bakanlıktan kanserojenli baharat iddialarıyla ilgili açıklama
Bakanlıktan kanserojenli baharat iddialarıyla ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı, Singapur’da Türk markalı bazı baharat ürünlerinde izin verilmeyen renklendirici tespit edildiği yönündeki iddialara yönelik açıklama yaptı.
8.11.2022 Ekonomi
Tantuni
Tantuni Malzemeler:*500 gr kontrfile*5 adet lavaş *1/2 su bardağı su*1 yemek kaşığı acı toz biber* 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı (bulabilirseniz pamuk yağı daha makbuldür)*3-4 yemek kaşığı su Sumaklı soğan piyazı için:*2 adet soğan*1/2 domates *1/4 limon*Maydanoz 4 Sumak 4 Tuz YAPILIŞI: Eti ince ince dilimleyip orta kısık ateşte 5 dk pişmeye bırakalım...
9.10.2022 Pazar
Çiftçilere güzel haber! Düşük faizli kredinin süresi uzatıldı
Çiftçilere güzel haber! Düşük faizli kredinin süresi uzatıldı Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
14 dil bilen, 22 kitap yazan rahibe, köyünde dönüp tarıma başladı
14 dil bilen, 22 kitap yazan rahibe, köyünde dönüp tarıma başladı Mardin'in Midyat ilçesinden 1985'te ailesiyle Almanya'ya yerleşen, bugüne kadar 22 kitap yazan ve 14 dil bilen Süryani rahibe Hatune Doğan (52), memleketine dönüp tarımla uğraşmaya başladı.
5.09.2022 Haberler
14 dil bilen, 22 kitap yazan rahibe, köyünde dönüp tarıma başladı
14 dil bilen, 22 kitap yazan rahibe, köyünde dönüp tarıma başladı Mardin'in Midyat ilçesinden 1985'te ailesiyle Almanya'ya yerleşen, bugüne kadar 22 kitap yazan ve 14 dil bilen Süryani rahibe Hatune Doğan (52), memleketine dönüp tarımla uğraşmaya başladı.
5.09.2022 Gündem
Ankara Nire? Çaldağı Nire?
1.08.2022 Mimarlık
Şifa deposu: Sumak
Şifa deposu: Sumak Uzman Diyetisyen Betül Öztürk, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan sumak bitkisinin güçlü bir antioksidan olduğu için çay olarak ya da salataların içerisinde sıkça kullanılması gerektiğini söyledi.
18.07.2022 Vitrin
Başakşehir  5. millet bahçesine kavuşuyor
Başakşehir 5. millet bahçesine kavuşuyor  Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçeye kazandırılacak yeni millet bahçesindeki çalışmaları yerinde inceledi. “Çam ve Sakura” ismini verdikleri millet bahçesinin 350 bin metrekare olacağını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Japon parkı konseptinde hazırladığımız millet bahçemizin 78 bin metrekarelik ilk etap çalışmalarına başladık” dedi.
9.04.2022 Emlak

Benzer Haber Etiketleri

Sumak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.