Sungur

Sungur

Son dakika sungur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sungur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sungur haber sayfamızda...

Sungur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.686 sungur haberi bulunmuştur.
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 TV Rehberi
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirterek, "Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
Kırıkkale'de seçim sonuçları ne oldu? Kazanan isim belli oldu
Kırıkkale'de seçim sonuçları ne oldu? Kazanan isim belli oldu Kırıkkale'de, resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Ahmet Önal belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 7'sinde AK Parti, 1'inde MHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA: İzmir seçim sonuçları! Hamza Dağ mı?, Cemil Tugay mı? İşte ilk sonuçlar
SON DAKİKA: İzmir seçim sonuçları! Hamza Dağ mı?, Cemil Tugay mı? İşte ilk sonuçlar Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu en merak edilen İzmir'de vatandaşlar seçimini yaptı. İşte ilk sonuçlar...
31.03.2024 Gündem
Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti!
Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyaret etti! AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ziyarette bulundu.
27.03.2024 1.Lig
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi!
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi! Gençlerbirliği, geçmiş dönem alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun tüm borçlarını ödeyerek olası transfer yasağını engelledi.
22.03.2024 1.Lig
İyilik, mutluluk abluka altında!
İyilik, mutluluk abluka altında! Yaşam, ilişki koçları, beslenme, aile, kariyer danışmanları giderek yaygınlaşıyor. Genellikle diplomasız olan bu kişiler online danışmanlık hizmeti veriyor. Milliyet’e konuşan Prof. Dr. Sungur ve Prof. Dr. Canan, doğruluğu teyit edilmeyen bilgilerle hayatına yön verenleri uyarıyor.
20.03.2024 Gündem
Kadın girişimciye avantajlı bayilik
Kadın girişimciye avantajlı bayilik ‘İşimiz Konfor, Gücümüz Kadın’ başlıklı bir proje başlatan Konfor Grup, kadın girişimcilere Konfor Yatak bayiliğini avantajlı koşullarla veriyor. Yıl sonuna kadar 100 kadın girişimcinin Konfor Yatak bayisi olması amaçlanıyor.
19.03.2024 Kobi
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor
Yapay zeka işe alımda ilk basamak oluyor Norm Digital, yapay zekalı işe alım platformu Vinter’ı şirketlerin kullanımına sundu. Görüntü ve dil işleme tekniklerini kullanan Vinter, iş başvurusu yapan adaylar arasında ilk elemeyi yapıp  İK sürecini kısaltıyor, maliyetleri azaltıyor.
12.03.2024 Kobi
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder
Washington’la yeni bahar: Türkiye'yi kaybeden bölgeyi kaybeder Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türkiye-ABD stratejik mekanizma toplantısında, bazı önemli sorunlara rağmen, 8 temel alanda, iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesine ve müttefikliğe vurgu yapan kararlar alındı.
12.03.2024 Gündem
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
Akkuyu'da kadın enerjisi! Kadınlar, Türkiye'nin enerjisini yükseltecek
Akkuyu'da kadın enerjisi! Kadınlar, Türkiye'nin enerjisini yükseltecek Türkiye'nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu'nun beyaz yakalı kadınları ile NGS sahasında Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir araya geldik. Nükleer endüstrisinde işe başlama serüvenlerini, sahadaki tecrübelerini konuştuk.
8.03.2024 Gündem
Kadınların hedefi her alanda yüzde 50
Kadınların hedefi her alanda yüzde 50 Kadınların iş dünyasında temsil oranını ve etkinliğini artırmayı amaçlayan DEİK Kadın Platformu kuruldu. Platform Başkanı Ebru Özdemir, “Her alanda yüzde 50 bizler için kritik eşik. Bu seviyeye gelene kadar, kadınları savunmamız ve desteklememiz gerekiyor” dedi.
8.03.2024 Ekonomi
‘İştahla’ büyüyor
‘İştahla’ büyüyor Yeme-içme sektörüne bugüne kadar 60 milyon liralık yatırım yapan Gen Group, yeni projelere de sıcak bakıyor. İlki Karaköy’de kurulan ‘Mesai’nin, Alaçatı’da yazlık mekanını açacak olan grup, Genova 1050 kahvesini ise franchise ile büyütmeyi planlıyor.
5.03.2024 Kobi
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti Türk savunma sanayisinin insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemleri Doha’da başlayan DIMDEX 2024 Fuarı’nda görücüye çıktı.
5.03.2024 Ekonomi
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi!
Sinan Kaloğlu: Bütün planımız 3 puan üzerindeydi! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Şanlıurfaspor ile puanları paylaştıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 1.Lig
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır Yeni sanayi yatırımları için 7 bin dönüm arazi hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi dokuları da çarpık yapılaşmadan temizleyerek turizmin gelişimini teşvik ediyor.
2.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin başarılı kadın girişimcileri ödüllerine kavuştu Bu yıl 17.sini gerçekleşen Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.
29.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sungur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.