Süper Hücre

Süper Hücre

Son dakika süper hücre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süper hücre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süper hücre haber sayfamızda...

Süper Hücre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 145 süper hücre haberi bulunmuştur.
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı nedeniyle, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanları zarar gördü.
14.03.2024 Gündem
Denizle kara birleşti! Yangınlarla boğuşan Yunanistan'ı 'Daniel' vurdu
Denizle kara birleşti! Yangınlarla boğuşan Yunanistan'ı 'Daniel' vurdu Orman yangınlarıyla felaketi yaşayan Yunanistan'ı Daniel Fırtınası vurdu. Kısa sürede şiddetini artırarak devam eden fırtınanın boyutu ise kameraya yansıdı. Görüntülerde denizle karanın birleştiği ve suların bir arabayı yuttuğu görüldü.
5.09.2023 Dünya
NASA uzaydan canlı yayınladı! Felaket kamerada: Kendinizi koruyun
NASA uzaydan canlı yayınladı! Felaket kamerada: Kendinizi koruyun Florida'da etkisini sürdüren ve Idalia Kasırgası için yetkililer Kategori 3 seviyesinde alarm verdi. NASA ise felaketin boyunu adeta kanıtlayacak kareleri uzaydan canlı yayın açarak yayınladı.
31.08.2023 Dünya
Kavurucu sıcaklıklar geri geldi! Meteoroloji'den 'sağanak' ve 'yüksek sıcaklık' uyarısı
Kavurucu sıcaklıklar geri geldi! Meteoroloji'den 'sağanak' ve 'yüksek sıcaklık' uyarısı Meteoroloji’den sağanak ve sıcak hava uyarısı geldi. Marmara Bölgesi’nde hava sıcaklığı bugün itibarıyla hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Adana, Osmaniye ve İskenderun Körfezi ile Bitlis, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte tüm detaylar...
30.08.2023 Gündem
Yaz bitmeden kışa geçtiler! Hava sıcaklığı 30 derece birden düştü
Yaz bitmeden kışa geçtiler! Hava sıcaklığı 30 derece birden düştü Avrupa ülkelerinin sıcaklıklarla boğuştuğu şu günlerde İsviçre'de yaşanan gelişme dünya basını ve sosyal medyada infial yarattı.
29.08.2023 Dünya
Yunan spikerden rezalet! Yerel basın bile ateş püskürdü
Yunan spikerden rezalet! Yerel basın bile ateş püskürdü Yunanistan'da bulunan Dadia Ormanı'nda çıkan yangınlarda farklı noktalarda ölen 18 göçmen hakkında Yunan spiker devlet televizyonu ERT'de skandala varan ifadeler kullandı. Olay hem sosyal medyada hem de Yunan yerel medyasında tepkiye yol açtı.
24.08.2023 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı DEAŞ kampında
ABD Genelkurmay Başkanı DEAŞ kampında Mart ayında PKK ve YPG'li teröristlere yönelik bir ziyaret düzenleyen ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Michael Erik Kurilla Suriye'de bulunan ve DEAŞ üyelerinin ailelerinin kaldığı bir kampa ziyarette bulundu.
23.08.2023 Dünya
Trump'ın, ABD’nin en tehlikeli cezaevlerinden birine teslim olması bekleniyor
Trump'ın, ABD’nin en tehlikeli cezaevlerinden birine teslim olması bekleniyor ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın seçim sonuçlarına müdahale suçlamasıyla Georgia eyaletindeki dava için Perşembe günü teslim olması ve tutuklanması bekleniyor.
23.08.2023 Dünya
Putin'den işgali sonlandırma sinyali: Savaşa son vermek istiyoruz
Putin'den işgali sonlandırma sinyali: Savaşa son vermek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin BRICS grubunun zirvesinde yaptığı konuşmada, 'Ukrayna'daki eylemlerimiz sadece tek bir amaca dayanıyor, Batı ve onun Ukrayna'daki uyduları tarafından Donbass'ta yaşayan insanlara karşı başlatılan savaşa son vermek' değerlendirmesinde bulundu.
23.08.2023 Dünya
Tarihi an! Göz bebeği Ay'ın güney kutbuna indi
Tarihi an! Göz bebeği Ay'ın güney kutbuna indi Hindistan'ın 14 Temmuz'da fırlattığı Chandrayaan 3 (Göz bebeği) Ay'ın güney kutbuna başarılı bir şekilde indi. Hindistan tarihte ilk kez güney kutbuna iniş yapan ülke olurken Ay'a iniş gerçekleştiren dördüncü ülke olarak kayıtlara geçti.
23.08.2023 Dünya
Kiev Atina'ya, Tahran Moskova'ya! İşgalin 18. ayında 'Müttefik düelloları'
Kiev Atina'ya, Tahran Moskova'ya! İşgalin 18. ayında 'Müttefik düelloları' Ukrayna'nın işgali cephe hattında bütün kaosuyla sürerken masada da hareketli günlerden geçiliyor. Hem Moskova hem de Kiev savaşı kazanmak için müttefikleriyle kritik görüşmelerde bulunuyor.
23.08.2023 Dünya
Hindistan'da facia! Çöken köprü 17 kişiye mezar oldu
Hindistan'da facia! Çöken köprü 17 kişiye mezar oldu Hindistan'ın Mizoram eyaletinde yapım aşamasındaki bir demiryolu köprüsü henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü çöktü. Söz konusu kazada 17 kişi hayatını kaybetti.
23.08.2023 Dünya
Kutsal toprakları 'Süper Hücre' vurdu! Suudi Arabistan'da felaket
Kutsal toprakları 'Süper Hücre' vurdu! Suudi Arabistan'da felaket Suudi Arabistan'ı vuran ve bölgeye dehşeti yaşatan Süper Hücre fırtınası nedeniyle kutsal topraklar su altında kaldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler facianın boyutunu gözler önüne sererken Mekke Tower'a defalarca düşen yıldırımın görüntüsü dünya basınında manşet oldu.
23.08.2023 Haberler
Kutsal toprakları 'Süper Hücre' vurdu! Suudi Arabistan'da felaket
Kutsal toprakları 'Süper Hücre' vurdu! Suudi Arabistan'da felaket Suudi Arabistan'ı vuran ve bölgeye dehşeti yaşatan Süper Hücre fırtınası nedeniyle kutsal topraklar su altında kaldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler facianın boyutunu gözler önüne sererken Mekke Tower'a defalarca düşen yıldırımın görüntüsü dünya basınında manşet oldu.
23.08.2023 Dünya
Suudi Arabistan’da süper hücre bulutu görüldü
Suudi Arabistan’da süper hücre bulutu görüldü Suudi Arabistan’ın Al-Jawf bölgesinde meydana gelen süper hücre bulutu ilginç görüntüler oluşturdu.
11.04.2023 Haberler
Süper hücre nedir? Süper hücre fırtınası, yağışı ne demek, nasıl oluşur?
Süper hücre nedir? Süper hücre fırtınası, yağışı ne demek, nasıl oluşur? Gelen son dakika haberine göre; Trakya ve İstanbul açıklarında süper hücrenin oluştuğu bildirildi. Vatandaşlar ise süper hücre nedir, süper hücre fırtınası, yağışı ne demek, nasıl oluşur? sorularını araştırmaya başladı. İşte süper hücre hakkında merak edilenler...
11.08.2021 Gündem
Son dakika haberler: İstanbul açıklarında 'süper hücre' oluştu! MGM'den açıklama
Son dakika haberler: İstanbul açıklarında 'süper hücre' oluştu! MGM'den açıklama Gelen son dakika haberine göre; Trakya ve İstanbul açıklarında süper hücrenin oluştuğu bildirildi. Radara yansıyan görüntülerde süper hücrenin İstanbul merkezde beklenmediği Çorlu, Çerkezköy, Silivri, Büyükçekmece tarafında hareketlenebileceği belirtildi. Öte yandan MGM'den de günlük hava tahminleri yayınlandı.
11.08.2021 Gündem
Süper hücre ne demek? Süper hücre nasıl oluşur?
Süper hücre ne demek? Süper hücre nasıl oluşur? Süper hücre ile ilgili uyarı geldi. Meteoroloji uzmanları, bugün için Marmara Bölgesi’nde ‘süper hücre’ uyarısı gerçekleştirildi. Süper hücrenin anlamı ise merak konusu oldu. Peki süper hücre nedir?
6.07.2021 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Süper hücre adım adım geliyor
İstanbul için alarm verildi! Süper hücre adım adım geliyor Meteoroloji uzmanları, bugün için Marmara Bölgesi’nde ‘süper hücre’ uyarısı yaptı. Gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Yalova’da etkili olacağı tahmini yapılırken, sel ve su baskınlarının yaşanabileceği belirtildi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yağışlara karşı vatandaşları uyardı.
6.07.2021 Haberler
Son dakika: İstanbul için alarm verildi! Süper hücre adım adım geliyor
Son dakika: İstanbul için alarm verildi! Süper hücre adım adım geliyor Meteoroloji uzmanları, bugün için Marmara Bölgesi’nde ‘süper hücre’ uyarısı yaptı. Gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Yalova’da etkili olacağı tahmini yapılırken, sel ve su baskınlarının yaşanabileceği belirtildi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü de yağışlara karşı vatandaşları uyardı.
6.07.2021 Gündem
Downburst ne demek, anlamı nedir? Downburst nasıl gerçekleşiyor?
Downburst ne demek, anlamı nedir? Downburst nasıl gerçekleşiyor? Downburst ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. Türkiye'de Downburst" ani hava değişimleri görülmeye başlandı.Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur, konu ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Peki Downburst nedir? İşte ayrıntılar...
25.03.2021 Gündem
Henüz Türkçe ismi yok! 'Daha sık göreceğiz'
Henüz Türkçe ismi yok! 'Daha sık göreceğiz' Son yıllarda "Downburst" adı verilen ani hava değişimleri artık Türkiye'de de sıklıkla görülmeye başlandı. Henüz bir Türkçe karşılığı olmayan bu hava olaylarıyla ilgili Meteoroloji Yüksek Mühendisi Gökhan Abur bir açıklama yaptı. Abur'a göre Downburst ülkemizde henüz yeni başlıyor ve daha sık görülecek.
25.03.2021 Gündem
Son dakika haberler: İstanbul'da hayatı felç etmişti! Uyarı geldi...
Son dakika haberler: İstanbul'da hayatı felç etmişti! Uyarı geldi... Son dakika haberlere göre, İstanbul’da etkili olan sağanak yağış hayatı durdurdu. Büyükçekmece’de yaşanan hortum korkuturken, birçok yerde çatılar uçtu, evleri su bastı. Esenyurt’ta ise derenin taşması sonucu yaşanan selde Suriyeli 1 kişi hayatını kaybetti, 3 çocuk mahsur kaldıkları evde son anda kurtarıldı.
24.06.2020 Gündem
Son Dakika - Esenyurt'taki sel felaketinden yeni görüntüler geldi
Son Dakika - Esenyurt'taki sel felaketinden yeni görüntüler geldi Gelen son dakika haberine göre İstanbul Esenyurt'ta sel sularının bir iş yerini bastığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
24.06.2020 Haberler
Milliyet'te Gündem (24 Haziran 2020)
Milliyet'te Gündem (24 Haziran 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan başlıkları...
24.06.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Süper Hücre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.