Sürekli İşçi

Sürekli İşçi

Son dakika sürekli işçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sürekli işçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sürekli işçi haber sayfamızda...

Sürekli İşçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.652 sürekli işçi haberi bulunmuştur.
MSB 1829 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, kura çekimi ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartları, branş dağılımı
MSB 1829 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, kura çekimi ne zaman? Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartları, branş dağılımı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
"Türkiye Şeker Fabrikalarına 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek"
"Türkiye Şeker Fabrikalarına 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. fabrikalarında istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.
17.04.2024 Ekonomi
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması
8 bin işçi alımıyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8 bin sürekli işçi alım kurasının gerçekleştirildiğini paylaştı. Kurada yerleşenlerin önümüzdeki günlerde yayınlanacağını açıklayan Koca, önemli açıklamalarda da bulundu.
5.04.2024 Gündem
Eti Maden 218 personel arıyor
Eti Maden 218 personel arıyor Eti Maden, Eskişehir ve Balıkesir’deki bor işletmelerine toplamda 218 yeni personel alacak.
30.03.2024 Ekonomi
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA TARİHLERİ 📅 SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR 8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi...
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI KURA TARİHLERİ 📅 SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR 8 bin sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İŞKUR 8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 8 bin sürekli işçi alımı başvuruları 23-27 Şubat tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alındı. Başvuruların tamamlanmasının ardından gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Peki İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura çekiliş tarihleri açıklandı mı, kuralar ne zaman çekilecek?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alacak! İşte detaylar
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alacak! İşte detaylar Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir
Fatih Erbakan: Maden kazasının sonuna kadar araştırılması gerekir Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erzincan'ın İliç ilçesinde toprak kayması sonucu yaşanan maden kazasına ilişkin, "İhmal iddialarının mutlaka sonuna kadar araştırılması ve varsa sorumluların ortaya çıkarılması gerekir" dedi.
15.02.2024 Gündem
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı'na 2024 yılında 35 bin personel alımı yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. 15 bini hemşire, 8 bini sürekli işçi olmak üzere farklı branşlarda sağlıkçı istihdamı gerçekleşecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 35 bin personel alımına dair açıklamada bulundu. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu başladı mı?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor!
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor! Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Haberler
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor!
60 bin lira maaşla usta yok: Kadın müteahhit inşaatı bitirmeye çalışıyor! Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024: 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro-branş dağılımı nasıl?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024: 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, şartları neler ve kadro-branş dağılımı nasıl? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 yılı için son dakika gelişmeleri binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 35 bin sağlık personeli alımı yapılacağını açıkladı. 15 bini hemşire kadrosu olmak üzere 35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 yılı için gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar ise "35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ne zaman şartları neler ve kadro-branş dağlımı nasıl?" sorularının yanıtını arıyor. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuru şartları, kadro/branş ve kontenjan dağılımı hakkında ayrıntılar...
4.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 419 İŞÇİ ALIMI KURA çekilişi ne zaman? 📢 Sağlık Bakanlığı 419 eski hükümlü ve TMY işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta?
SAĞLIK BAKANLIĞI 419 İŞÇİ ALIMI KURA çekilişi ne zaman? 📢 Sağlık Bakanlığı 419 eski hükümlü ve TMY işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı bünyesinde Merkez ve Taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere eski hükümlü veya TMY statüsünde yer alanlar için Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) alımları İŞKUR üzerinden 4-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. Peki Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak?
19.12.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi merak ediliyor. 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi ile sonuçları ve asil, yedek isim listesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 419 sürekli işçi istihdamı yapacaklarını duyurmuştu. Başvuruların 4-8 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden tamamlanmasının ardından gözler kura tarihine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim ve sonuç tarihi…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur? Sağlık Bakanlığı personel alımı yakından takip ediliyor. Kamu bünyesinde çalışmak isteyenlerin gözettiği kurumlardan beklenen açıklamalardan biri geldi. Sağlık Bakanlığı, 419 temizlik personeli alım yapılacağını duyurdu. Eski hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY) statüsünde sürekli işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı'na başvuru tarihleri, şartları ve başvuru ekranı ise gündemdeki yerini aldı. İşte Sağlık Bakanlığı personel başvuru ekranı…
7.12.2023 Bilgi Rehberi
TBMM işçi alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır? TBMM 250 personel alımı başvuru şartları
TBMM işçi alımı 2023 başvurusu nasıl yapılır? TBMM 250 personel alımı başvuru şartları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 250 sürekli işçi alımı yapılıyor. TBMM işçi alımı mülakatsız kura çekimi ile gerçekleştirilecek. Sürekli işçi alımı başvuruları 22 Kasım günü başladı. Peki, 2023 TBMM 250 personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor?
23.11.2023 Bilgi Rehberi
TÜRKŞEKER'e işçi alımı yapılacak
TÜRKŞEKER'e işçi alımı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.
3.11.2023 Ekonomi
DSİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ 819 işçi alımı kura çekimi ne zaman?
DSİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ 819 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Devlet Su İşleri (DSİ) işçi alımı başvuruları tamamlandı ve adaylar kura çekim tarihine kitlendi. Başvurular İŞKUR üzerinden alındı. DSİ personel alımı ilanına göre yazılı ve sözlü sınava davet ise kura çekimi sonucunda olacak. Adaylar, ''DSİ işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?'' sorusunu yöneltiyor.
1.06.2023 Bilgi Rehberi
DSİ KURA SONUÇLARI İŞKUR: DSİ 908 işçi alımı kura sonuçları asil ve yedek isim listesi
DSİ KURA SONUÇLARI İŞKUR: DSİ 908 işçi alımı kura sonuçları asil ve yedek isim listesi DSİ İşçi alımı kura çekimi tarihi araştırılıyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne yapılacak 908 sürekli işçi alımına yönelik başvurular İŞKUR üzerinden Nisan ayında yapılmıştı. DSİ işçi alımı kura çekimi ile yapılacak. Asil ve yedek adaylar belli olacak. Peki, DSİ işçi alımı kura çekimi ne zaman yapılacak?
4.05.2023 Bilgi Rehberi
Milli Savunma Bakanlığı 1.115 sürekli işçi alımı sınav sonuçları açıklandı! MSB 1.115 sınav sonucu sorgulama ekranı
Milli Savunma Bakanlığı 1.115 sürekli işçi alımı sınav sonuçları açıklandı! MSB 1.115 sınav sonucu sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 1.115 işçi alımı sınav sonuçları açıklandı. Peki MSB 1.115 sürekli işçi alımı sınav sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
28.04.2023 Bilgi Rehberi
DSİ 908 sürekli işçi alımı kurası ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu? DSİ işçi alımı kura çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?
DSİ 908 sürekli işçi alımı kurası ne zaman çekilecek, tarih belli oldu mu? DSİ işçi alımı kura çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ 908 sürekli işçi alımı kura çekiliş tarihleri merak ediliyor. İŞKUR üzerinden 17-24 Nisan tarihleri arasında alınan başvuruların ardından gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura için tarih belli oldu. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı kura çekilişi ne zaman gerçekleştirilecek?
27.04.2023 Bilgi Rehberi
DSİ İŞKUR 908 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI; DSİ İŞKUR sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, başvurular nereden yapılır, son başvuru tarihi...
DSİ İŞKUR 908 SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI; DSİ İŞKUR sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, başvurular nereden yapılır, son başvuru tarihi... DSİ 908 sürekli işçi alımı için başvurular alınmaya başlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre yapılacak olan işçi alımında başvuruda bulunan adaylar herhangi bir sınava tabi tutulmayacak. Peki DSİ 908 sürekli işçi alımı başvuruları başladı mı, nasıl başvurulur?
19.04.2023 Bilgi Rehberi
DSİ 1.727 İŞÇİ ALIMI başvuru şartları belli oldu mu, başvurular hangi tarihlerde alınacak? DSİ 1.727 sürekli işçi alımı meslek dağılımı açıklandı mı?
DSİ 1.727 İŞÇİ ALIMI başvuru şartları belli oldu mu, başvurular hangi tarihlerde alınacak? DSİ 1.727 sürekli işçi alımı meslek dağılımı açıklandı mı? Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 1.727 işçi alımı yapılacağı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından duyuruldu. Peki DSİ 1.727 sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, kadro ve branş dağılımı belli oldu mu, başvurular ne zaman alınacak?
13.04.2023 Bilgi Rehberi
İŞKUR KURA ÇEKİMİ: Sağlık Bakanlığı işçi alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi...
İŞKUR KURA ÇEKİMİ: Sağlık Bakanlığı işçi alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi... Sağlık Bakanlığı tarafından 10.900 sürekli işçi alımı yapılacak. İşçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından adaylar Mart ayı içerisinde başvurularını yaptı. İŞKUR aracılığıyla yapılan Sağlık Bakanlığı İşçi alımı başvurularının sonuçları için gözler kura tarihlerinde.
13.04.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Kirişci: DSİ'ye 1727 işçi alımı gerçekleştireceğiz
Bakan Kirişci: DSİ'ye 1727 işçi alımı gerçekleştireceğiz TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri'nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı.
11.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sürekli İşçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.