Süren

Süren

Son dakika Süren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süren haber sayfamızda...

Süren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124.131 süren haberi bulunmuştur.
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı.
23.04.2024 Gündem
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Haberler
Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum
Doğum için gün sayan Müge Boz: Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Bebeğin cinsiyetini henüz öğrenmeyen ünlü çiftten Müge Boz, bebeğine kavuşmayı beklerken yaptığı hazırlıklardan bahsetti.
23.04.2024 Cadde
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz'
Parkta oturan sevgililere makaslı dehşet! 'Mahallenin namusunu kirlettiniz' Konya’da lise 3'üncü sınıf öğrencisi A. A.(17), kız arkadaşı A.G. (17) ile parkta otururken yanlarına gelen Ahmet Aydın'ın (61) dal budama makasıyla saldırısında göğsünden yaralandı. Aydın, olayın ardından tutuklanırken, 2 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi gören A.A. yaşadığı dehşeti anlattı.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.
23.04.2024 Trabzonspor
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Haberler
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Gündem
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı
7 kişi 2 gence kabusu yaşattı! Tekme, tokat ve demir çubuklu saldırı İzmir’in Karşıyaka ilçesinde U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
22.04.2024 Gündem
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar
Rusya'nın gizli SİHA planı sızdı! Bütün özellikleri ortaya döküldü: Termobarik savaş başlığı taktılar Telegram gruplarından sızan ve dünya medyasında ses getiren gelişmede Rusya'nın gizli SİHA programının detayları yer aldı. Söz konusu fotoğraflar SİHA üretim merkezinin konumunu dahi ortaya çıkardı.
22.04.2024 Dünya
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Irak'tan anlaşmalara ilişkin dikkat çeken açıklama: Büyük sürpriz olacak
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Irak'tan anlaşmalara ilişkin dikkat çeken açıklama: Büyük sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirdi. El-Avadi, "Bu anlaşmalar ve mutabakat zabıtları iki ülke arasındaki ilişkilerin kalkınmasına önemli katkı sağlayacak. Ziyarette özellikle su, güvenlik, ekonomi ve Kalkınma Yolu Projesi konularında büyük sürpriz olacak" dedi.
21.04.2024 Dünya
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi
TBMM'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram coşkusu! 23 Nisan Marşı ilk kez seslendirildi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), TBMM'nin açılışının 104'ncü yıl dönümü kutlamaları ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında '23 Nisan Milli Egemenlik Konseri' düzenlendi. TBMM Başkanı Kurtulmuş yaptığı paylaşımda, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu, Gazi Meclisimizde çocuklarımızla birlikte yaşadık" dedi.
21.04.2024 Gündem
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi Cumhuriyet Halk Partisi'nde iki gün süren 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı', bugün basına kapalı gerçekleşen toplantı ile sona erdi.
21.04.2024 Gündem
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.