Süreyya

Süreyya

Son dakika süreyya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan süreyya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan süreyya haber sayfamızda...

Süreyya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.008 süreyya haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı!
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerin soruları üzerine güzellik sırlarını açıkladı.
17.04.2024 Cadde
TBMM’de aritmetik değişti
TBMM’de aritmetik değişti Meclis, yaklaşık 1.5 aylık aranın ardından dün yasama mesaisine yeniden başladı.
17.04.2024 Gündem
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Cadde
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Necm Suresi Oku: Necm Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Necm suresi, Kur’an-ı Kerim’in 53. suresidir. Sure toplam 62 ayetten oluşur.
4.04.2024 Sureler
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Vatandaşımızın verdiği karara, oyuna, iradesine sahip çıkıp saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2024 Cadde
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Salihli ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Yonis Akkaplan (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
24.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı
'Taş Kağıt Makas'ta Fecir babasına rest çekti! Umut karşısına çıkınca şoka uğradı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dördüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Cem Garipoğlu için savcılıktan otopsi kararı
Cem Garipoğlu için savcılıktan otopsi kararı Silivri Başsavcılığı, 15 yıl önce Münevver Karabulut’u öldürmesinin ardından cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu’nun ölümünde yeni bir gelişme yaşandı. Savcılıkça Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na yazı yazılarak Cem Garipoğlu’nun otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere dair fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanmasını ve taraflarına gönderilmesi talep edildi.
12.03.2024 Gündem
Suna Korad’ın izindeki isimler
Suna Korad’ın izindeki isimler Devlet Sanatçısı Soprano Suna Korad adına bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal Suna Korad Şan Yarışması 12-14 Mart tarihleri arasında Süreyya Operası’nda gerçekleşiyor.
9.03.2024 Kültür Sanat
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum!
Hazal Kaya: Nihal'in laneti geldi hasta oldum! Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay'ın yorumu ise güldürdü.
5.03.2024 Cadde
‘Gardımızı alarak yaşıyoruz’
‘Gardımızı alarak yaşıyoruz’ Hande Ataizi, Kanal D’de yayın hayatına başlayan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde canlandırdığı savcı Süreyya rolü için uzun bir hazırlık süreci geçirdiğini söyledi.
3.03.2024 Cadde
'Erkek dünyasında gardımızı alarak yaşıyoruz!'
'Erkek dünyasında gardımızı alarak yaşıyoruz!' Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan, kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin bulunduğu 'Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu' dizisinde 'Süreyya' karakterine hayat veren Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.
29.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Süreyya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.