Sürgün

Sürgün

Son dakika sürgün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sürgün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sürgün haber sayfamızda...

Sürgün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.840 sürgün haberi bulunmuştur.
Fındıkta 'külleme' tehdidi
Fındıkta 'külleme' tehdidi Türkiye'de özellikle Karadeniz Bölgesi'nde üreticilerin önemli geçim kaynaklarından biri olan fındıktaki tehlike olan ‘kozalak akarı' ve ‘külleme hastalığı’ ile mücadele ile verim ve kalitenin arttırılacağı belirtiliyor.
8.04.2024 Ekonomi
Fındıkta 'külleme' ile mücadele
Fındıkta 'külleme' ile mücadele Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, fındıkta ciddi rekolte kayıplarına neden olan 'kozalak akarı' ve 'külleme' hastalığına ilişkin açıklamalarda bulunarak, bu hastalıklara karşı kimyasal ve mekanik mücadelenin önemli olduğunu söyledi.
5.04.2024 Ekonomi
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Tartışmalı film vizyonda
Tartışmalı film vizyonda Ahmet Kaya’nın yasal varisleri GAM Müzik ve eşi Gülten Kaya’nın, X Yapım’a açtığı davaların kaybedilmesinin ardından ‘İki Gözüm Ahmet: Sürgün’ filmi bugün vizyona girdi.
5.04.2024 Cadde
5 Nisan’da vizyonda
5 Nisan’da vizyonda  Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan ‘İki Gözüm Ahmet: Sürgün’ filminin fragmanı yayınladı.
23.03.2024 Cadde
Murat Kurum, Ahıska Türkleri ile sahur yaptı
Murat Kurum, Ahıska Türkleri ile sahur yaptı AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Beyoğlu'nda düzenlenen 'Ahıska Türkleri ile Sahur Sofrası' programına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Yeni afişi yayınlandı
Yeni afişi yayınlandı Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan ‘İki Gözüm Ahmet: Sürgün’ filminin yeni afişi yayınlandı.
19.03.2024 Cadde
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat
Adnan Oktar'ın cezaevi günleri deşifre oldu! 1 ayda, 21 kadın avukat Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Gündem
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı
Adnan Oktar içeride de rahat durmadı! 1 ayda, 21 kadın avukatla yaptığı görüşmede dikkat çeken kamera detayı Adnan Oktar cezaevinde de rahat durmamış, Erzurum'dan Van'a sürgün yemişti. Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan birine CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın cezaevindeki hayatı bir bir deşifre edildi.
15.03.2024 Haberler
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı'
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı' Uday Hüseyin sadece Saddam'ın büyük oğlu değil, aynı zamanda onun iktidarının en ilginç ve acımasız yüzlerindendi. Lüks otomobiller, altın kaplama silahlarla hayatı uçlarda yaşadı. Ölümü de en az yaşamı kadar ses getiren Uday Hüseyin'in yönettiği askeri birliğin üniformalarındaki detayı ise 'pes' dedirtecek türdendi.
23.02.2024 Dünya
Tayland’da tutuklu eski başbakan serbest bırakıldı
Tayland’da tutuklu eski başbakan serbest bırakıldı Tayland’da 15 yıllık sürgün hayatının ardından ülkesine dönen ve tutuklanan Thaksin Shinawatra 6 ay sonra özgürlüğüne kavuştu.
18.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Giresun mitinginde konuşma yaptı. 'Türkiye en zor süreçleri en başarılı yöneten ülkelerden biri.' diyen Erdoğan, 'Salgın döneminde üretimden, istihdamdan taviz vermedik. Destek ve hibe programlarımızla toplumumuzun yanında yer aldık. Güçlü ve modern altyapımız sayesinde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık.' dedi.
16.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum
Erdoğan'dan AYM ve Danıştay açıklaması: Bu kararları hazmedemiyorum BAE ve Mısır ziyareti dönüşü konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM ve Danıştay kararları, Irak'a yapılan ziyaretler, Erzincan'daki toprak kayması, F-16 alım süreci, yerel seçim ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.02.2024 Gündem
Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da: Ortaklık zamanı
Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da: Ortaklık zamanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı es-Sisi ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönünde girişimler bizim için yok hükmündedir. Gazze için Mısır ile birlikte çalışmaya hazırız” dedi.
15.02.2024 Gündem
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İttihadiye Sarayı'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi. 12 yıl sonraki tarihi ziyarete damga vuran Gazze mesajları.
14.02.2024 Gündem
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler?
Gazze'de insanlık dramı: Nereye gidecekler? İsrail’in Refah’ta gerçekleştirdiği hava saldırısında bilanço yükselirken, olası kara harekatına yönelik tepkiler büyüyor. Refah’taki yaklaşık 1,5 milyon kişinin gidecek yeri bulunmuyor...
13.02.2024 Dünya
1 Mart’ta vizyonda
1 Mart’ta vizyonda Ahmet Kaya’nın sürgün dönemini anlatan ‘Ahmet’in Türküsü’ filmi 1 Mart’ta vizyona girecek.
12.02.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 7 bin 275 hak sahibinin konutunun anahtarını teslim ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün 7 bin 275 hak sahibinin konutunun anahtarını teslim ediyoruz Hatay'da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun tesliminin bitirileceğini açıkladı.
3.02.2024 Gündem
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
Antiokheia mozaik sanatı canlanıyor
Antiokheia mozaik sanatı canlanıyor İssos Epiphaneia Antik Kenti’nde, Roma Hamamı’nda bulunan ve Hatay Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen mozaik, Antiokheia mozaik yapım teknikleriyle yeniden üretilerek yerinde sergilenecek.
21.01.2024 Arkeoloji
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü…
Çocuk kitaplarıyla başlayan 60 yıllık başarı öyküsü… Yayıncılık serüveni boyunca başta çocuk kitaplarının basımı olmak üzere pek çok yeni Türk yazarın tanınmasına aracılık eden Özgür Eğitim Yayınevi’nin ikinci kuşak temsilcisi Özgür Kaplan, “Şimdi sırada Çocuklar İçin Nutuk var” diyor.
20.01.2024 Ege
Mustafa Topaloğlu'ndan esprili paylaşım! 'Ben gittim diye sürgün yedim'
Mustafa Topaloğlu'ndan esprili paylaşım! 'Ben gittim diye sürgün yedim' Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu sosyal medya hesabından Türkiye'nin uzay yolculuğunun başlamasından duyduğu gururu ifade etti. Topaloğlu, espirili şekilde " Ben gittim diye sürgün yedim' dedi.
19.01.2024 Cadde
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi Wright kardeşler, adını dünyaya ilk defa motorlu uçak uçuran kişiler olarak duyurdu. Ancak onlardan tam 271 yıl önce kendi icadıyla uçan Hezarfen Ahmed Çelebi ve ilk insanlı roketi icat eden Lagari Hasan Çelebi var ki hem yaptıklarıyla hem de şakalarıyla tarihe geçti.
14.01.2024 Yaşam
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Sürgün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.