Sürücü Kursu

Sürücü Kursu

Son dakika sürücü kursu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sürücü kursu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sürücü kursu haber sayfamızda...

Sürücü Kursu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 431 sürücü kursu haberi bulunmuştur.
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha!
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha! Tokat’ta, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ölen Nazife Çakmak'ın (70) ardından, 2 gün sonra da aynı kazada ağır yaralanan oğlu Ferhat Çakmak (40), hastanede hayatını kaybetti.
12.04.2024 Gündem
Fıkra gibi son! Yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyince olanlar oldu
Fıkra gibi son! Yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyince olanlar oldu Sivas’ın Kangal ilçesi Çetinkaya köyünde yaşayan Gökhan Çetintaş, arızalanan motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek istediği sırada araç alev alarak yanmaya başladı.
12.04.2024 Gündem
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı!
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı! Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ehliyetsiz araç kullanan kardeşine trafik cezası yazan polis memurunu bıçaklayan şahıs, adli mercilerce tutuklandı.
12.04.2024 Gündem
Sürücü kursu eğitmeni kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı
Sürücü kursu eğitmeni kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı Aydın’da, refüje çarpıp takla atan kamyonetin, sürücü kursu eğitmeni sürücüsü Aysu Öncel'in (29), öldüğü kaza ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkı.
12.04.2024 Gündem
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
Otobüsün direksiyonunda başkan adayı var
Otobüsün direksiyonunda başkan adayı var Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde DSP’nin Belediye Başkan Adayı Betül Sarıkurt, propaganda çalışmalarında seçim otobüsünü kendisi kullanıyor.
13.03.2024 Gündem
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok
Ben bilmem joker bilir! Ehliyet oyunu: Sınav yok, kurs yok Ehliyet almak isteyenlerin yerine sınava giren ‘joker şirketleri’ büyük bir sektöre dönüştü. ‘Joker’ler fizik ve tip olarak benzeyen üyeleri yerine sınava giriyor. ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ diyerek müşteri çeken şirketler 12 bin TL’ye sınavsız ehliyet vadediyor.
16.01.2024 Gündem
Noter Ücretleri 2024: Vekaletname, Pasaport, Araç Satış Noterlik Ücreti Ne Kadar Oldu?
Noter Ücretleri 2024: Vekaletname, Pasaport, Araç Satış Noterlik Ücreti Ne Kadar Oldu? Noterler kişiler arası yapılan işlemleri hukuki ve güvenli çerçevede yaparak resmiyete kazandırırlar. Araç alım satım işlemleri, tapu devri, tespit işleri, vasiyetname ve ölüme bağlı diğer işlemlerle birlikte tebligat işlemlerinden sorumlu olmaktadırlar. Günümüzde pek çok insanın uğrak noktası olan noterlerde işlem yaptırmak için belli bir miktar ücret ödemek gerekir. Bu kapsamda en çok araç satış ve ev satış işlem ücretleri merak edilir. Noter, vekaletname, pasaport ve araç satış ücretleri ne kadar oldu? 2024 noter ücretleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar Yeni ehliyet sistemine geçilmesi ile birlikte eski ehliyetlerin son tarih zamanına kadar yenilenmesi gerekiyor. Ehliyet yenilemek için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Ehliyet yenileme randevusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü üzerinden internet sitesi ve ya telefon ile alınıyor. Ancak ehliyet yenileme işlemi için bazı belge ve evrakların önceden hazırlanarak randevu saatinde götürülmesi gerekiyor. Ehliyet yenilme ücreti her yıl değişiklik gösteriyor.
3.01.2024 Gündem
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu?
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu? Sürücü belgesi veya ehliyet karayolunda motorlu veya motorsuz taşıtların kişiler tarafından kullanabilmesine olanak sağlayan resmi belgedir. Ehliyet fiyatları yıllara göre değişiklik gösterir. Kimlik işlevi görebilen ehliyetler sınıflarına göre ayrılır. Günümüzde kullanılan otomobiller için B sınıfı ehliyet geçerlidir. Ehliyet alınabilmesi sürücü kursuna gidilerek belge alınmalıdır. 2024 yılında ehliyet fiyatları, sürücü kursu fiyatları, sürücü belgesi harç ve sınav ücretleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
Sürücü kurslarına soruşturma
Sürücü kurslarına soruşturma Rekabet Kurulu, fiyat tespiti yaparak rekabet ihlali gerçekleştirildiği öne sürülen 13 sürücü kursu ile 1 danışmanlık firması hakkında soruşturma başlattı.
23.10.2023 Ekonomi
Avcılar'da vahşet! Sokak hayvanları tek tek kesici aletle öldürüldü
Avcılar'da vahşet! Sokak hayvanları tek tek kesici aletle öldürüldü İstanbul Avcılar’da bir köpek ve kedi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nden gelen ekip ölü köpeği alıp götürdü.
27.09.2023 Gündem
73 yaşındaki sürücü 30. denemesinde ehliyetine kavuştu
73 yaşındaki sürücü 30. denemesinde ehliyetine kavuştu Bursa’nın İnegöl ilçesinde 73 yaşındaki Sebahattin Bozbulut, ilerleyen yaşına rağmen sürücü kursuna başvurup sınavları geçerek ehliyet sahibi oldu. Gösterdiği azimle gençlere taş çıkartan Bozbulut, ehliyetini 30. denemesinde almayı başardı.
11.09.2023 Yaşam
"Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi İzmir’de
"Selvi Boylum Al Yazmalım" aracının ikizi İzmir’de İzmir’de sürücü kursu eğitmenliği yapan nostaljik araç tutkunu Süleyman Kayser, Selvi Boylum Al Yazmalım filminin sembolü haline gelen BMC 140 serisi aracı tıpkı filmdeki görünümüne kavuşturdu. Görenlerin ilgisini çeken Al Yazmalım kamyonuyla tur atan Kayser, “Sevgi, emektir. Ben de çok sevdiğim kamyonumu emek vererek bu hale getirdim” dedi.
20.07.2023 Yaşam
Başakşehir'de İETT otobüsü kaza yaptı! Şoför ağır yaralandı
Başakşehir'de İETT otobüsü kaza yaptı! Şoför ağır yaralandı Başakşehir'de İETT otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak alt yola uçtu.
14.06.2023 Gündem
Ehliyet Sınıfları: Hangi Ehliyet Sınıfı Hangi Araçları Kullanabilir?
Ehliyet Sınıfları: Hangi Ehliyet Sınıfı Hangi Araçları Kullanabilir? Ehliyet sınıfları, araç kullanmak isteyen kişilerin sahip olması gereken sürücü belgelerinin kategorileridir. Ehliyet sınıfları, araçların tipine, gücüne, ağırlığına ve kapasitesine göre belirlenir. Türkiye'de 17 farklı ehliyet sınıfı bulunmaktadır. Ehliyet sınıfları nelerdir, hangi araçları hangi ehliyet sınıfları kullanabilir? İşte ehliyet sınıfları ile ilgili detaylar...
5.06.2023 Gündem
2023-YKS sınavına giriş belgeleri erişime açıldı
2023-YKS sınavına giriş belgeleri erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.
31.05.2023 Gündem
Direksiyon hocasına saldıran taksici ve arkadaşları serbest kaldı
Direksiyon hocasına saldıran taksici ve arkadaşları serbest kaldı Eyüpsultan'da yol verme tartışması yüzünden sürücü kursu hocası Cihat Y. ile öğrencisi Kerem Ç.'yi darbeden taksici İrfan K. ile arkadaşları Emir Can A. ve Melik Fırat B. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 isim, haklarında uygulanan adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.05.2023 Gündem
Bolu'daki deprem anı kamerada
Bolu'daki deprem anı kamerada Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
16.03.2023 Haberler
Bakan Özer'den deprem bölgelerindeki öğrenciler için nakil açıklaması
Bakan Özer'den deprem bölgelerindeki öğrenciler için nakil açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız” dedi.
8.02.2023 Gündem
Yaralı bulduğu şahine ‘Tofaş’ adını verdi
Yaralı bulduğu şahine ‘Tofaş’ adını verdi Amasya’nın Taşova ilçesinde sürücü kursu sahibi Aykut Temiz, eğitim sırasında yol kenarında bulduğu yaralı şahine ‘Tofaş’ adını verdi. Kanadından yaralı olan yırtıcı kuş için iyileşene kadar işyerinde özel kafes yaptı.
31.01.2023 Yaşam
Tekirdağ’da drift şov pahalıya patladı
Tekirdağ’da drift şov pahalıya patladı Tekirdağ Çorlu’da drift atarken bekçilere yakalanan sürücüye 9 bin 125 lira para cezası kesildi. Çekiciye konulan otomobil 2 ay süreyle trafikten men edildi.
12.12.2022 Haberler
Saplantılı direksiyon hocası dehşeti! Her şey kibar mesajlarla başladı...
Saplantılı direksiyon hocası dehşeti! Her şey kibar mesajlarla başladı... Genç kız, 17 yaşına geldiğinde ehliyet sınavına girmeye karar verdi ve direksiyon dersleri almaya başladı. Yaklaşık 15 arkadaşına da ders veren 53 yaşındaki direksiyon hocasının güvenilir olduğuna neredeyse emindi. Ancak bir süre sonra başına geleceklerden habersizdi.
28.09.2022 Dünya
Avcılar'daki sürücü kursu eğitim pistinde yine olay! Biber gazı sıktı
Avcılar'daki sürücü kursu eğitim pistinde yine olay! Biber gazı sıktı İstanbul Avcılar’da hafta sonunda yapılan sürücü sınavı sırasında adayın aracını arkadan takip eden eğitmenin yolunu kesen iki kişi görevliye saldırmak istedi. Eğitmen kendisini biber gazı sıkarak koruyabildi.
5.09.2022 Gündem
Avcılar'da sürücü eğitmenini yumrukladılar
Avcılar'da sürücü eğitmenini yumrukladılar Avcılar'da sürücü eğitmeni Lokman Doğan'ın otomobilinin önünü keserek durduran kişiler Doğan'a yumruklarla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, burnuna aldığı darbelerle yalanan Doğan, şikayetçi oldu.
3.09.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sürücü Kursu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.