Sürücüsüz

Sürücüsüz

Son dakika sürücüsüz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sürücüsüz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sürücüsüz haber sayfamızda...

Sürücüsüz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 915 sürücüsüz haberi bulunmuştur.
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat sonra seferler normale döndü.
25.04.2024 Gündem
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza TCDD Taşımacılık’ın araç havuzuna 95 adet yerli ve milli “Eskişehir 5000” elektrikli anahat lokomotifinin dahil olacağını bildirerek, “TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü, TCDD Taşımacılık için 95 adet ‘Eskişehir 5000’ün üretimine başlayacak. Lokomotifimizin yerlilik oranı seri üretimde yüzde 85’e kadar çıkacak” dedi. Bakan Uraloğlu, bu alandaki ilklerin ve enlerin projesi olarak da kabul ettikleri Eskişehir-5000 projesinin 1280 kW gücüyle bugüne kadar Türkiye’de tasarlanan en yüksek güçlü CER motoru özelliğini taşıdığının altını çizdi.
15.03.2024 Ekonomi
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı
Yerli sürücüsüz metronun yüzde 80'i tamamlandı Kocaeli'de Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı arasında çalışacak günde 330 bin yolcuya hizmet verecek Türkiye'nin yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracında ilerleme yüzde 80'e ulaştı.
5.03.2024 Ekonomi
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti
Apple 'gizli' elektrikli otomobil üretme planını iptal etti Apple'ın son 10 yıldır "milyarlarca dolar harcayıp en az 2 bin çalışanı görevlendirdiği" elektrikli otomobil üretme planını rafa kaldırdığı bildirildi.
28.02.2024 Dünya
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
e-Atak tüm Avrupa’da artık ‘tek’ oldu!
e-Atak tüm Avrupa’da artık ‘tek’ oldu! Toplu ulaşımda elektrikli dönüşüme ciddi yatırımlar yapan Karsan, 2021 yılı başınlarında yollara çıkardığı “Otonom e-ATAK” ile Avrupa’da yeni bir “ilk”e imza attı.
19.02.2024 Otomobil
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlarda emniyetli tren sürüşü sağlayacağız
Bakan Uraloğlu: Yüksek hızlarda emniyetli tren sürüşü sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sinyalizasyon sisteminin sürdürülebilir olması ve tüm trenlerde yaygınlaşabilmesi için bu alanda da milli ve yerli çalışmalar başlattık. Böylece hem maliyetleri düşüreceğiz hem de sistemi bilen teknik personelin yetiştirilmesini sağlamış olacağız.” dedi.
15.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye Yüzyılı’na raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 
11.02.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Sakarya'dan İsviçre'ye raylı sistem ihracatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türkiye Yüzyılı’na raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 
11.02.2024 Ekonomi
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki trafik ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Haberler
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ortalama trafik süresi 39 dakikaya düşecek Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstabul'daki ortalama trafik süresinin 64 dakikadan 39 dakikaya düşeceğini söyledi. AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a da yerel seçimlerde destek isteyen Erdoğan, 'Bir taraftan belediyeler bir taraftan hükümet olarak ele ele vereceğiz ve ülkemizi ayağa kaldıracağız.' şeklinde konuştu.
29.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Kendi yazılımlarımızla sayısız siber saldırıyı engelledik
Bakan Uraloğlu: Kendi yazılımlarımızla sayısız siber saldırıyı engelledik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yerli ve milli olarak geliştirdiğimiz ‘Avcı, Azad, Kasırga, Atmaca ve Kule’ gibi uygulamalarımız ile ülkemizin siber güvenliğini sağlıyoruz. Bugüne kadar kendi yazılımlarımızla sayısız siber saldırıyı engelledik” dedi.
16.01.2024 Ekonomi
İstanbul'a sürücüsüz metro! Ulaşım süresi 30 dakikaya düşüyor
İstanbul'a sürücüsüz metro! Ulaşım süresi 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye Yüzyıl’ına raylı sistem üreticileri arasında en üst sınıfta yer alarak başlamanın gururunu yaşıyoruz. 2023 yılında Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir başlangıç yaparak yerli aracımız TOGG’a kavuştuğumuz gibi ‘yerli ve milli sürücüsüz metro setlerimize de kavuştuk.” dedi.
3.01.2024 Ekonomi
HASTA NAKİL AMBULANSI KİRALAMA HİZMETİ ALIMI
HASTA NAKİL AMBULANSI KİRALAMA HİZMETİ ALIMI HASTA NAKİL AMBULANSI KİRALAMA HİZMETİ ALIMI RUH SAĞLIĞI SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM ARAŞ...
21.11.2023 Resmi İlanlar
Buca Metrosu hız kesmiyor
Buca Metrosu hız kesmiyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Buca Metrosu’nda çalışmaları sürdürüyor. İstasyonların inşa edileceği alandaki ağaçlar özel tekniklerle sökülerek fidanlıkta bakıma alınıyor
4.11.2023 Ege
‘Daha yeşil bir gelecek için sigorta güvencesi’
‘Daha yeşil bir gelecek için sigorta güvencesi’ Çevreye duyarlı araç kullanımı giderek artış gösteriyor.
19.09.2023 Sigorta
25’inci yılda ‘acılı’ pasta!
25’inci yılda ‘acılı’ pasta! Eskiden ansiklopedi vardı, 25 yıldır ise Google var! Bu ay 25’inci doğum gününü kutlayan Google teknolojisiyle dünyayı değiştirdi. Ancak bu başarı, şirketin yapay zekâ rekabetinde geri kaldığı eleştirisiyle gölgelendi.
10.09.2023 Dünya
Kağıthane'de kontrolden çıkan taksi park halindeki 3 araca çarptı
Kağıthane'de kontrolden çıkan taksi park halindeki 3 araca çarptı Kağıthane'de yokuş aşağı inerken freni patlayan taksi, park halindeki 3 otomobile çarparak durabildi. Kazada taksi şoförü yaralandı.
7.09.2023 Gündem
Antalya'da taksi şoförü dehşeti yaşadı! '5 yerimde kırığım var'
Antalya'da taksi şoförü dehşeti yaşadı! '5 yerimde kırığım var' Antalya’da eli bıçaklı iki saldırgan, bindikleri ticari taksi sürücüsünü öldüresiye darp etti. Yüzü kanlar içerisinde kalan taksici yoğun bakımda 4 saat tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Darp anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, saldırganların bin TL’si ile cep telefonunu gasp ettiğini iddia eden taksi şoförü, “Kolum kırık, dişlerim dökük, bir dişimi yuttum, elmacık kemiğim daha doğrusu 5 yerimden kırığım var ve acı çekiyorum. Bu şahıslardan sonuna kadar şikayetçiyim” dedi.
8.09.2023 Gündem
Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı
Maltepe'de sürücüsüz hafriyat kamyonu 6 duran araca çarptı Maltepe’de el freni çekilmediği iddia edilen hafriyat kamyonu yokuş aşağı kayarak, park halindeki 6 araca çarparak durabildi.
7.09.2023 Gündem
Startup'lar küresel girişimcilik etkinliklerine davet ediliyor
Startup'lar küresel girişimcilik etkinliklerine davet ediliyor Girişimlerini globale taşımak isteyen girişimciler Portekiz, Finlandiya, ABD ve Katar'da gerçekleştirilecek etkinliklere katılmaları için Kalkınma Ajansı destek sunuyor.
7.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Uraloğlu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracının teslim töreninde açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Ekonomi
Sürücüsüz taksiler San Fransisco'yu neden ikiye böldü, kuka eylemleri neyi amaçlıyor?
Sürücüsüz taksiler San Fransisco'yu neden ikiye böldü, kuka eylemleri neyi amaçlıyor? Taksi bana doğru yaklaşırken kalp atışlarım hızlanıyor. Bu ömrümde şahit olacağımı düşünmediğim tuhaf bir manzara.
28.08.2023 Dünya
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı
Küresel Girişimcilik Etkinlikleri Çağrısı’na başvurular başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan Kalkınma Ajansları 100'ü aşkın teknoloji girişimini ABD, Portekiz, Finlandiya ve Katar'daki global etkinliklere taşıyacak.
25.08.2023 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Sürücüsüz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.