Edirne'de köpeğe eziyet
Edirne'de köpeğe eziyet EDİRNE'de bir köpeğin iple hareket halindeki bir kamyonetin arkasına bağlanarak sürüklenmesi yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi. Görüntüler, Keşan-Edirne karayolun üzerinde çekildi. Adı henüz belirlenemeyen sürücü, iple kamyonetinin arkasına bağladığı köpeği kilometrelerce arkasında sürükledi. Köpeğin hareket halindeki araca bağlanarak sürüklendiğini gören duyarlı bir sürücü ise yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Duyarlı kişi bir süre sonra kamyoneti durdurarak sürücüsüne tepki gösterdi. İsminin açıklanmasını istemeyen kişi, Bir anda önümde bir kamyonetin arkasına iple bağlanarak götürülen köpeği görünce çok şaşırdım. Köpek zaman zaman sürükleniyor, kimi zaman iple arasındaki arayı açmamak için koşuyor acı çektiği çok belliydi. Sürücüyü durdurdum. Neden yaptığını sordum bana 'başka nasıl götürebilirim' cevabını verdi. Bu kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. Görüntülerde plaka açık seçik görünüyor, emniyetimiz gereğini yapacaktır diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Para dolu kasayı sürükleyerek götüren zanlılar kamerada
Para dolu kasayı sürükleyerek götüren zanlılar kamerada Başakşehir'de gayrimenkul ofisine giren 3 hırsız, içi ziynet eşya ve para dolu kasayı, laptopları, televizyon ile çalışanların parfümlerini çalıp kaçtı. Hırsızların para dolu kasayı sürükleyerek çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 31 Ocak çarşamba günü Başakşehir 5'inci etap Metrokent Konutların'da bulunan bir gayrimenkul ofisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saat 21.00 sıralarında gözlerine kestirdikleri dükkanın yanına gelen hırsızlardan biri dışarıda beklerken, 2'si de kapıyı açarak içeri girdi. Ofise giren hırsızlar laptoplar, televizyonları ve çalışanların parfümlerini alıp çıktı. Gözlerine kestirdikleri kasayı sürükleyerek dışarı çıkardılar Aldıkları eşyaları bırakıp tekrar ofise giren hırsızlar, bu seferde gözlerine kestirdikleri içi ziynet eşya ve para dolu olan kasayı sürükleyerek dışarı çıkartıp kaçtı. Dükkanın kapısının açık olduğunu gören güvenlik görevlisi ofis sahibine ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kayıtları inceleyip hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızlık anı kamerada Yaşanan o anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, içeri giren 2 kişi bir süre içeride dolaştıktan sonra leptopları, televizyonu ve çalışanların parfümlerini alıp dışarı çıkıyor. Daha sonra tekrar gelen hırsızlar ofisin kasasını sürükleyerek dışarı çıkartıp kaçıyor.
11.09.2019 Yaşam
Polis aracına bağlayıp yerde sürüklediler
Polis aracına bağlayıp yerde sürüklediler Güney Afrika, bir kişinin polis aracına bağlanıp yerde sürüklendiğini gösteren video görüntüsüyle sarsıldı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri