Survivor Aycan

Survivor Aycan

Son dakika survivor aycan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan survivor aycan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan survivor aycan haber sayfamızda...

Survivor Aycan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 survivor aycan haberi bulunmuştur.
Sude Burcu'ya sevgilisi Mert Öcal'dan yorum
Sude Burcu'ya sevgilisi Mert Öcal'dan yorum Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz haftalarda veda eden Sude Burcu, tatil pozlarını yayınladı. Kendisinden 13 yaş küçük sporcu (26) ile ilişkisi Survivor adasında tartışma konusu olan Mert Öcal, sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalamadı.
12.06.2022 Cadde
Survivor Aycan elendi mi diskalifiye mi oldu? Aycan Yanaç'a ne oldu, sakatlandı mı? Açıklama geldi
Survivor Aycan elendi mi diskalifiye mi oldu? Aycan Yanaç'a ne oldu, sakatlandı mı? Açıklama geldi Survivor Aycan neden ayrıldı? Aycan Yanaç, Survivor 2022 yarışmasında ünlülerle birlikte mücadele eden isimlerden. 2020 yarışmasında da yarışan isimlerden olan Survivor Aycan, yeni sezonda sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya kısa bir süre katılamadı. Eleme konseyinde Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonucu Aycan elenecek mi, diskalifiye mi olacak merak konusu.
3.02.2022 Cadde
Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında? Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor?
Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında? Aycan Yanaç nereli, ne iş yapıyor? Aycan Yanaç, Survivor 2022 yarışmasında ünlüler takımıyla birlikte mücadelesini sürdüyor. Yanaç, Almanya'da doğdu ve aslen İzmirli'dir. Survivor Aycan, futbolcudur. Yarışmacı Survivor 2020'de yer alan isimlerdendi. Peki, Aycan Yanaç boyu ve yaşı kaç?
30.01.2022 Cadde
Survivor 2022 Ünlüler takımında Aycan-Sema ve Adem neden yok koronavirüse mi yakalandılar? Acun Ilıcalı'dan açıklama...
Survivor 2022 Ünlüler takımında Aycan-Sema ve Adem neden yok koronavirüse mi yakalandılar? Acun Ilıcalı'dan açıklama... Survivor 2022 All Star Ünlüler takımı kadrosunda yer alan üç isim olan Adem-Aycan ve Sema'nın takımda bir süredir yer almaması merak konusu olmaya devam ediyordu. Konuya dair Acun Ilıcalı dün akşam ekrana gelen konseyde açıklamalarda bulundu. Peki Survivor Adem-Aycan ve Sema neden yok, ne zaman takıma katılacak?
28.01.2022 Cadde
Survivor Ünlüler takımda Aycan-Adem ve Sema neden yok koronavirüs mü oldular? Adem-Aycan ve Sema ne zaman gelecek?
Survivor Ünlüler takımda Aycan-Adem ve Sema neden yok koronavirüs mü oldular? Adem-Aycan ve Sema ne zaman gelecek? Aycan, Adem, Sema neden yok, diskalifiye mi oldu? Survivor 2022'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapan Survivor 2022 All Star kadrosunda yarışmalar nefesleri kesmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen son dokunulmazlık oyununda Adem-Aycan ve Sema'nın yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Peki Survivor Adem-Aycan ve Sema neden yok?
26.01.2022 Cadde
Survivor Aycan Yanaç kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Survivor Aycan nereli? İşte hayatı...
Survivor Aycan Yanaç kimdir, yaşı ve boyu kaç? 2022 Survivor Aycan nereli? İşte hayatı... Survivor All Star Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç kimdir? Daha önce de Survivor'da yarışan Aycan Yanaç'ın hayatı bir kez daha merak ediliyor. İşte Survivor Aycan ile ilgili bilinmeyen detaylar.
17.01.2022 Cadde
Survivor Aycan Yanaç'tan olay sözler: Herkes birbirinin kuyusunu kazacak
Survivor Aycan Yanaç'tan olay sözler: Herkes birbirinin kuyusunu kazacak Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Aycan Yanaç çok iddialı olduğunu açıkladı. Yanaç, diğer yarışmacılarla ilgili "Orada herkes birbirinin kuyusunu kazmaya çalışacak" yorumunda bulundu.
29.12.2021 Cadde
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı küslüğü bitti!
Survivor Aycan Yanaç-Nisa Bölükbaşı küslüğü bitti! 'Survivor 2020' yarışmasında adlarından sıkça söz ettiren Nisa Bölükbaşı ile Aycan Yanaç cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...
6.07.2021 Cadde
Survivor Aycan Yanaç'ın alışveriş keyfi
Survivor Aycan Yanaç'ın alışveriş keyfi 'Survivor 2020' yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Aycan Yanaç, önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
12.06.2021 Cadde
Survivor Aycan Yanaç: İstanbul'da son günlerim
Survivor Aycan Yanaç: İstanbul'da son günlerim 'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasıyla adını duyuran futbolcu Aycan Yanaç, Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı.
12.02.2021 Cadde
Survivor Aycan Yanaç sevenlerini korkuttu
Survivor Aycan Yanaç sevenlerini korkuttu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020' yarışmasından sonra adıdnan sıkça söz ettiren Aycan Yanaç, küçük bir rahatsızlık geçirdiğini duyururken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
21.10.2020 Cadde
Başka Gaziantep yok
Başka Gaziantep yok Süper Lig’de kırmızı-siyahlı bayrağı dalgalandıran Gaziantep FK, maddi sıkıntısı olmadan, bütçesine uygun hedeflerle oynayan, mütevazı bir Anadolu  Şahini... Başında, yöneticilik misyonunun zirvesinde  bir başkan, Büyükekşi; kulübede de renkli bir teknik adam Sumudica.
21.10.2020 Anadolu Kaplanları
Devler Ligi’nin yüzü; Aycan
Devler Ligi’nin yüzü; Aycan Kadınlar Ligi Türkiye’de henüz yerini bulamayan değerlerden...
21.10.2020 Anadolu Kaplanları
Son Dakika | Aycan Yanaç'a büyük şok! Survivor'a katıldıktan sonra...
Son Dakika | Aycan Yanaç'a büyük şok! Survivor'a katıldıktan sonra... Survivor'a yarışmacı olarak katıldıktan sonra güzelliği ve sempatik tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Aycan Yanaç' büyük şok.
2.10.2020 Futbol
Survivor Aycan’ın itirafı şaşırttı: Adadan kaçmaya çalıştım
Survivor Aycan’ın itirafı şaşırttı: Adadan kaçmaya çalıştım 'Survivor 2020'de ünlüler takımında yarışan milli futbolcu Aycan Yanaç, 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. Adada yaşadıklarını anlatan Aycan, itirafıyla herkesi şaşırttı.
2.09.2020 Cadde
Survivor Aycan'dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın!
Survivor Aycan'dan tatil pozu: Baktın olmuyor, bakmayacaksın! Survivor 2020'de ünlüler takımında dört ay boyunca mücadele eden Aycan Yanaç, yaz aylarının keyfini çıkartmayı sürdürüyor. Survivor Aycan tatil karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak pembe bikinisiyle poz veren Aycan'a, yakın arkadaşı Sercan Yıldırım yorum yaptı.
27.08.2020 Cadde
Transfer haberleri | Fenerbahçe'de Eljero Elia sesleri
Transfer haberleri | Fenerbahçe'de Eljero Elia sesleri Medipol Başakşehir'le sözleşmesi sona eren Eljero Elia için Fenerbahçe adı öne çıktı. Hollanda basınında sarı-lacivertlilerin sürpriz bir opsiyon olarak dikkat çektiği vurgulandı.
28.07.2020 Basaksehir
Survivor Aycan Yanaç'a sürpriz transfer teklifi!
Survivor Aycan Yanaç'a sürpriz transfer teklifi! Survivor 2020'de bu sezon gösterdiği performans ve arada oynanan futbol maçlarındaki golleriyle isminden söz ettiren Aycan Yanaç'a sürpriz teklif geldi. İşte detaylar...
28.07.2020 Magazin
Survivor Aycan neden Nisa-Sercan olayını şimdi konuşuyor?
Survivor Aycan neden Nisa-Sercan olayını şimdi konuşuyor? Bu yıl Koronavirüs'ten ötürü daha da büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2020 bitti ancak tartışmaları bir türlü bitmedi. Yine Nisa-Sercan olayı gündemde. Bu kez Aycan Yanaç konuşmuş. İyi de neden ve niye şimdi?
27.07.2020 Ekran
Survivor Aycan'dan Nisa'ya: Ben o olayı açsam yüzü olamaz
Survivor Aycan'dan Nisa'ya: Ben o olayı açsam yüzü olamaz Ertem Şener’in programına konuk olan 'Survivor 2020' yarışmacısı Aycan Yanaç hem sevgilisiyle ilgili hem de Sercan-Nisa arasındaki ilişkiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı. Aycan, "Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz." dedi.
25.07.2020 Cadde
Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan nereli?
Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan nereli? Survivor 2020'nin elenen yarışmacılarından olan Aycan yarışmada en sevilen isimlerden biriydi. Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan'ın hayatı ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
13.07.2020 Cadde
Survivor Aycan elendi, yorumlar dikkat çekti!
Survivor Aycan elendi, yorumlar dikkat çekti! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2020' yarışmasına veda eden son isim, ünlüler takımından Aycan Yanaç oldu. Milli futbolcunun sürpriz vedasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlar gündem oldu.
4.06.2020 Cadde
Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç biyografisi
Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç biyografisi Survivor Ünlüler takımında yarışan isimler arasında yer alan Aycan Yanaç Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim oldu. Kaybedilen dört dokunulmazlık oyunu sonrasında dört isimde eleme adayı olarak çıktı. Survivor'da başarılı kadın yarışmacılar arasında yer alan Aycan Yanaç parkurda iyi performans göstermesine rağmen son dönemde mental olarak çok yorulduğunu ifade etmişti. Peki Survivor Aycan Yanaç kimdir?
3.06.2020 Cadde
Survivor'da Aycan'a Alex de Souza sürprizi!
Survivor'da Aycan'a Alex de Souza sürprizi! Survivor İletişim Ödülü'nde Survivor Aycan, arkadaşı Asena Bayram ile görüntülü konuştu. Ünlüler Takımı'ndaki arkadaşları Asena'dan Aycan'a motive etmesini isterken o ise hiç beklemediği yerden bilgi verdi ve Aycan dondu kaldı. Arkadaşı Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza'nın onu desteklediğini ve ona iyi şanslar dilediğini söyledi.
28.05.2020 Futbol
Survivor'da Alex de Souza sürprizi! Survivor Aycan, o anlarda dondu kaldı...
Survivor'da Alex de Souza sürprizi! Survivor Aycan, o anlarda dondu kaldı... Aycan Yanaç'ın arkadaşı Fenerbahçe'nin efsanesi Alex de Souza'nın onu desteklediğini ve ona iyi şanslar dilediğini söyledi.
1.07.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Aycan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.