Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de sembol oyununu kazanarak çeyrek finale kalmaya hak kazanan isim kim oldu?
Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? Survivor 2020'de sembol oyununu kazanarak çeyrek finale kalmaya hak kazanan isim kim oldu? Survivor'da bu akşam sembol oyunu heyecanı yaşandı. Tüm yarışmacıların bireysel olarak yarıştığı sembol oyununda yarışmacıların mücadeleleleri nefes kesti. Daha önce hiç sembol alamyan isimler 3 can hakkıyla mücadele etmeye başlarken bugüne kadar en fazla sembol alan isim alan Nisa yarışmaya 6 hak ile başladı. Sembolü kazanan ismin çeyrek finale kalama hakkı kazanacağı ve iki hafta dokunulmaz olacağı mücadelede son üçe Sercan, Berkan ve Elif kaldı! Peki Survivor'da sembolü kim kazandı?
5.06.2020 Cadde
Survivor'da kim kazandı? (6 Mayıs) Survivor bu akşam sembol oyununu kim, ödül oyununu hangi takım kazandı?
Survivor'da kim kazandı? (6 Mayıs) Survivor bu akşam sembol oyununu kim, ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 bu akşam 68. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler formatıyla izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da bu akşam sembol oyunu ve ödül oyunu oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Peki bu akşam oyunu hangi takım kazandı?
6.05.2020 Cadde
Survivor 2018: Bundan sonra ne olacak? 14 Mayıs bölümünden kalanlar
Survivor 2018: Bundan sonra ne olacak? 14 Mayıs bölümünden kalanlar Survivor'ın en değerli zamanlarına geldik. Biliyorsunuz; ilk üç ay her zaman unutulur. En değerli olan hep son iki aydır! Son iki ayda en az hata yapan kişi şampiyonluğu görür. Örneğin Turabi çok hata yaptı ama bundan sonraki iki ayı iyi geçirirse hala şampiyon olma şansı var...
15.05.2018 Ekran
Survivor'da son bölümde neler yaşandı? Survivor 2018 birleşme partisi...
Survivor'da son bölümde neler yaşandı? Survivor 2018 birleşme partisi... Survivor son bölümüyle dün akşam izleyenleri yine ekrana kilitledi. Anlat Bakalım adlı oyun Survivor yarışmacıları ile Acun Medya takımı arasında oynadı. Eğlenceli oyunda kazanan hangi taraf oldu? Survivor 2018 birleşme partisi ise...
13.05.2018 Gündem
'Survivor Ogeday oyundan diskalifiye edilmeliydi'
'Survivor Ogeday oyundan diskalifiye edilmeliydi' 'Survivor 2017'de gönüllüler adına mücadele eden Ogeday Girişken'in, geçtiğimiz gün yayınlanan sembol oyunu sırasında, rakip takımdan Adem Kılıççı'ya yaptığı hareket dikkati çekti.
22.02.2017 Cadde