İnce telliyse bile kalınlaştırıyor! Bu yağ dökülen saçları besliyor, hızlıca uzatıyor
İnce telliyse bile kalınlaştırıyor! Bu yağ dökülen saçları besliyor, hızlıca uzatıyor Kişilerin günlük hayatında yaşadığı stres, hormonal rahatsızlıklar, kullanılan kozmetik ürünler saç dökülmelerine neden olabiliyor. Bu durum ince telli saçları çok daha fazla etkiliyor. İşte saçları dökülmeden kurtaracak, hızlı uzatan doğal yağların listesi .
7.11.2023 Saç Bakımı
Taze baklayı susam yağı ile pişirin! Bu faydaları fazla bilinmiyor...
Taze baklayı susam yağı ile pişirin! Bu faydaları fazla bilinmiyor... Bahar ayının yıldız sebzesi olan taze bakla zengin içeriğiyle son derece besleyici bir özelliğe sahip. Susam yağı ile pişirdiğiniz de besleyiciliğini daha da artıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Nadide Can sodyum potasyum, folik asit, C vitamini açısından da zengin olan taze baklanın çok bilinmeyen 5 önemli faydasını sıralayıp bakla zehirlenmesiyle ilgili de uyarıda bulundu.
Susam Yağı Faydaları Nelerdir? Susam Yağı Cilde Ve Saça İyi Gelir Mi?
Susam Yağı Faydaları Nelerdir? Susam Yağı Cilde Ve Saça İyi Gelir Mi? Bitkisel içeriğe sahip olan yağlar vücudumuzda pek çok açıdan yarar göstermektedir. Genellikle bitkisel yağlar daha çok maskelerde, cilt ve saç ürünlerinde tercih edilmektedir. Bu bitkisel yağlar doğru şekilde kullanıldığında sağlık açısından da sayısı etkiye sahiptir. Susam yağı da hem bitkisel içeriğe sahip olan hem de vücudumuzda yararı fazla olan bir üründür. Bazı uzmanlar susam yağını adeta bir şifa deposu olarak da nitelendirmektedir. Peki, susam yağının faydaları nelerdir, saça cilde ne gibi yararları vardır? İşte, tüm detaylar.
14.11.2020 Genel Sağlık
Susam yağının faydaları ve kullanım alanları
Susam yağının faydaları ve kullanım alanları Susam yağı genellikle kozmetik alanlarda kullanılan bir yağ çeşididir. Kozmetik alanlarda sık sık kullanılmaya başlanan susam yağı hakkında insanların kafasında birçok soru işareti mevcut. Susam yağının kaşa olan faydaları, Susam yağı kirpiklere iyi gelir mi, susam yağı saça nasıl kullanılır gibi… Bizde bu soruları sizler için araştırıp bir araya getirdik. Aynı zamanda susam yağının zararlarından da bahsettik. İşte susam yağına dair her şey…
23.11.2017 Güzellik