Suudi Arabistan Kralı Selman

Suudi Arabistan Kralı Selman

Son dakika Suudi Arabistan Kralı Selman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suudi Arabistan Kralı Selman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suudi Arabistan Kralı Selman haber sayfamızda...

Suudi Arabistan Kralı Selman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 suudi arabistan kralı selman haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Haberler
Biden ve Putin Erdoğan’ı arayıp tebrik etti
Biden ve Putin Erdoğan’ı arayıp tebrik etti 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde yeniden galip gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dünya liderlerinden tebrikler sürüyor.
30.05.2023 Gündem
Erdoğan'a tebrik yağmuru! Türkçe mesajla bile kutladılar
Erdoğan'a tebrik yağmuru! Türkçe mesajla bile kutladılar Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ardından sonuçlar açıklanır açıklanmaz pek çok lider, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kutladı. Bazı liderler, kutlamayı Türkçe mesajlarla yaptı.
29.05.2023 Dünya
İlk Suudi kadın astronot Uluslararası Uzay İstasyonu’nda
İlk Suudi kadın astronot Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Suudi Arabistan kökenli ilk kadın astronot Rayyanah Barnawi, SpaceX tarafından fırlatılan roket ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı.
22.05.2023 Haberler
Suudi Arabistan'dan tarihi karar! Fotoğraflar paylaşıldı: Bir ilk gerçekleşti
Suudi Arabistan'dan tarihi karar! Fotoğraflar paylaşıldı: Bir ilk gerçekleşti Suudi Arabistan kökenli ilk kadın astronot Rayyanah Barnawi, SpaceX tarafından fırlatılan roket ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı.
22.05.2023 Dünya
Esad, 12 yıl sonra ilk kez Arap Birliği Zirvesi’nde
Esad, 12 yıl sonra ilk kez Arap Birliği Zirvesi’nde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenen Arap Birliği Zirvesi’ne 12 yıl sonra ilk kez katılıyor.
19.05.2023 Dünya
5 milyar dolarlık mevduat imzası
5 milyar dolarlık mevduat imzası Merkez Bankası’na Suudi Arabistan Kalkınma Fonu aracılığıyla 5 milyar dolarlık mevduat yatırılıyor.
7.03.2023 Ekonomi
S. Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar
S. Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar Suudi Arabistan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı.
6.03.2023 Uzmanpara
Suudi Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar! Bakan Nebati'den açıklama
Suudi Arabistan'dan TCMB'ye 5 milyar dolar! Bakan Nebati'den açıklama Suudi Arabistan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile 5 milyar dolarlık mevduat anlaşması yaptı. Söz konusu anlaşma ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur" dedi.
6.03.2023 Ekonomi
Cristiano Ronaldo'ya bir servet daha! Yeni görevi belli oldu
Cristiano Ronaldo'ya bir servet daha! Yeni görevi belli oldu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transferi büyük bir gündem olan Cristiano Ronaldo, yıllık kazancı çok konuşulmuştu. Suudi Arabistan'da Portekizli yıldız isme bir görev daha verildi.
11.01.2023 Dünya Kupası
Messi ve Suudi Arabistan arasında tartışma yaratan dev anlaşma!
Messi ve Suudi Arabistan arasında tartışma yaratan dev anlaşma! 2022 Katar Dünya Kupası'nın en büyük sürprizi Arjantin-Suudi Arabistan maçında yaşandı. Arjantin, Messi'nin golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu. Messi ve Suudi Arabistan yetkilileri arasındaki anlaşma ise maçın önüne geçti. Tartışma yaratan anlaşma Avrupa basınında geniş yankı buldu.
23.11.2022 Dünya Kupası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.
13.07.2022 Siyaset
Biden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüşecek
Biden Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’la görüşecek Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD Başkanı Joe Biden’ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ile yapacağı görüşmede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın da olacağını açıkladı.
7.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’ı ağırlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ı ağırlayacak. Türkiye-Suudi Arabistan ilişkilerinin normalleşmesinin ardından Veliaht Prens Selman bugün Ankara’ya gelecek.
22.06.2022 Siyaset
Prens Selman’ın ziyaretinde farklı sektörlerde iş birlikleri konuşulacak
Prens Selman’ın ziyaretinde farklı sektörlerde iş birlikleri konuşulacak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Türkiye ziyaretinde ekonomi alanında bir çok konu ve iş birlikleri masaya yatırılacak.
21.06.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan’da Türk hacı adaylarına anlamlı karşılama
Suudi Arabistan’da Türk hacı adaylarına anlamlı karşılama Suudi Arabistan’a ulaşan ilk Türk hac kafilesi, havalimanında ilahiler ve zemzem suyu ikramı ile karşılandı.
7.06.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan'ın, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'e geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.
9.05.2022 Siyaset
Erdoğan’dan umre ziyareti!
Erdoğan’dan umre ziyareti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mekke’de umre ziyareti gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki günlük resmi ziyaret için önceki gün Suudi Arabistan’ın Cidde kentine gelmişti. Cidde’de resmi törenle karşılanmasının ardından Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile görüşen Erdoğan daha sonra Mekke’ye geçti.
30.04.2022 Siyaset
Suudi Arabistan ile yeni dönem
Suudi Arabistan ile yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 yıl aranın ardından ilk kez Suudi Arabistan’a resmi ziyarette bulundu. Kral Selman ve Veliaht Prens ile görüşen Erdoğan, “İş birliğimizi artırmanın müşterek menfaatimize olduğuna inanıyoruz” paylaşımında bulundu
29.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Abdülaziz ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Abdülaziz ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdülaziz ile bir araya geldi.
28.04.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti üzerine Suudi Arabistan’ın Cidde kentine geldi
28.04.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Krallığı'nı ziyaret edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Krallığı'nı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud'un davetine istinaden 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceği bildirildi.
28.04.2022 Siyaset
İran'dan Suudi Arabistan açıklaması
İran'dan Suudi Arabistan açıklaması İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, Tahran ile Riyad arasındaki ilişkileri düzeltmek için yapılan görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiğini belirterek, "Fars (Basra) Körfezi'nin güvenliği konusundaki görüşmelerde çok ciddi ilerlemeler kaydedildi." dedi.
23.09.2021 Dünya
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan BM'de İran'a flaş mesaj
Suudi Arabistan Kralı Selman'dan BM'de İran'a flaş mesaj Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, ülkesinin, İran ile güven inşa etmek için yapılan ilk görüşmelerin somut sonuçlar vermesini umduğunu açıkladı.
22.09.2021 Dünya
Suudi Arabistan'da aralarında bakanlık görevlilerinin de olduğu 207 kişiye gözaltı
Suudi Arabistan'da aralarında bakanlık görevlilerinin de olduğu 207 kişiye gözaltı Suudi Arabistan'da yolsuzluk davaları kapsamında aralarında bazı bakanlık görevlilerin de bulunduğu 207 kişi gözaltına alındı.
10.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Arabistan Kralı Selman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.