Niclas Castello ile Sylvie Meis'in romantik tatili
Niclas Castello ile Sylvie Meis'in romantik tatili Uzun süre nişanlı kaldıktan sonra Eylül 2020'de İtalya'nın Floransa şehrinde hayatlarını birleştiren Alman sanatçı Niclas Castello ile Hollandalı model ve sunucu Sylvie Meis, Fransa'da tatil yapıyor.
21.07.2021 Cadde
Sylvie Meis ve Niclas Castello'nun bitmeyen balayı tatili
Sylvie Meis ve Niclas Castello'nun bitmeyen balayı tatili Geçtiğimiz eylül ayında dünyaevine giren sanatçı Niclas Castello ile Hollandalı model ve sunucu Sylvie Meis, Fransa'da başladıkları balayı tatillerine İspanya'da devam ediyor. Formentera sahiline giden çiftin keyifli anları objektiflere yansıdı.
14.07.2021 Cadde
Sylvie Meis-Niclas Castello çiftinin romantik tatili!
Sylvie Meis-Niclas Castello çiftinin romantik tatili! Geçtiğimiz eylül ayında dünyaevine giren sanatçı Niclas Castello ile Hollandalı model ve sunucu Sylvie Meis, tatile çıktı. Fransa'nın St. Tropez sahiline giden çiftin keyifli anları objektiflere yansıdı.
12.06.2021 Cadde
Sylvie Meis ile Niclas Castello evlendi
Sylvie Meis ile Niclas Castello evlendi Bir dönemin ünlü modellerinden Sylvie Meis, uzun süredir nişanlı olduğu Niclas Castello ile İtalya'nın Floransa kentinde evlendi.
22.09.2020 Cadde
Sylvie Meis ile Niclas Castello’nun keyfi yerinde
Sylvie Meis ile Niclas Castello’nun keyfi yerinde Yakın zamanda evlenecek olan Sylvie Meis ile nişanlısı Niclas Castello, Fransa'nın St. Tropez sahillerinde görüntülendi. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran çiftin keyifli halleri objektiflere yansıdı.
6.08.2020 Cadde
Sylvie Meis ile Niclas Castello sahilde aşka geldi!
Sylvie Meis ile Niclas Castello sahilde aşka geldi! Yakın zamanda evlenecek olan Sylvie Meis ile nişanlısı Niclas Castello, İspanya'nın Mallorca adasında tatil yapıyor. Önceki gün plajda görüntülenen çift, zaman zaman romantik anlar yaşadılar.
23.07.2020 Cadde
Düğüne ayna ile hazırlanıyor
Düğüne ayna ile hazırlanıyor Bir dönemin ünlü futbolcusu Rafael van der Vaart ile evliliğiyle gündemde olan Sylvie Meis, ikinci evliliğine hazırlanıyor.
5.05.2020 Cadde
Sylvie Meis kanseri yendi
Sylvie Meis kanseri yendi 2009 yılında meme kanserine yakalanan, daha sonra tarafından en yakın arkadaşıyla aldatılan Sylvie Meis, artık yeni bir hayatın eşiğinde... Kanseri yenen Sylvie Meis, şimdi de sevgilisi Niclas Castello ile evlilik hazırlığında.
5.11.2019 Cadde
Sylvie Meis güzelliğiyle büyülüyor
Sylvie Meis güzelliğiyle büyülüyor Sylvie Meis güzelliğiyle büyülüyor
11.09.2019 Nevidyo
Sylvie Meis'ten görülmemiş motivasyon!
Sylvie Meis'ten görülmemiş motivasyon! Hollandalı model Sylvie Meis, Bundesliga II'de mücadele eden Hannover 96'nın şampiyon olması halinde özel bir şov yapmaya hazırlanıyor.
10.04.2017 Cadde
Sylvie Meis'ten görülmemiş motivasyon!
Sylvie Meis'ten görülmemiş motivasyon! Hollandalı model Sylvie Meis, Bundesliga II'de mücadele eden Hannover 96'nın şampiyon olması halinde özel bir şov yapmaya hazırlanıyor.
10.04.2017 Cadde
Hannover 96'nın moral kaynağı Sylvie Meis
Hannover 96'nın moral kaynağı Sylvie Meis Alman basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bundesliga'da mücadele eden Hannover 96 takımının onucularının soyunma odalarındaki dolap kapaklarında dünyaca ünlü model Sylvie Meis'ın çıkartmalarının ve mukavvadan fotoğraflarının olduğunu, futbolcuların maçlardan önce bu fotoğraflara bakarak moral bulduğu yazıldı.
10.04.2017 Futbol
Sylvie Meis geri döndü!
Sylvie Meis geri döndü! Hollandalı Rafael van der Vaart'ın eski eşi Sylvie Meis evliliğini bitirdikten sonra modellik kariyerine geri döndü. Hollandalı futbolcu Rafael Van der Vaart ile ayrılan Sylvie Meis, bir bikini markası için kamera karşısına geçti.
10.05.2016 Futbol
Nefes kesen çekim!
Nefes kesen çekim! Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart eski eşi Sylvie Meis 2016 için katıldığı katalog çekiminde nefes kesen pozlar verdi...
7.01.2016 Futbol
Arka Sayfa | Kadın hakeme penisiyle saldırdı!
Arka Sayfa | Kadın hakeme penisiyle saldırdı! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
26.11.2015 Programlar
Arka Sayfa | Hizmetçileri şantaj yaptı...
Arka Sayfa | Hizmetçileri şantaj yaptı... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
19.11.2015 Programlar
Arka Sayfa | Gizli aşıklar yakalandı!
Arka Sayfa | Gizli aşıklar yakalandı! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
11.11.2015 Programlar
Mikanos'u birbirine kattı!
Mikanos'u birbirine kattı! Hollandalı futbolcu Rafael van der Vaart'ın eski eşi Sylvie Meis tatil için gittiği Yunanistan'ın Mikanos Adası'nda objektiflere takıldı. 36 yaşındaki model güzelliği ile adayı adeta birbirine kattı.
13.08.2014 Futbol