Yolda rahatsızlanan Ankara Valisi Vasip Şahin, müşahede sonrası taburcu edildi
Yolda rahatsızlanan Ankara Valisi Vasip Şahin, müşahede sonrası taburcu edildi Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya taziye ziyaretine giderken yolda rahatsızlandı. Vali Şahin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından İstanbul'a yola çıktı.
13.03.2021 Haberler
Aksaray'da tedbiren hastaneye kaldırılan 10'u Çinli 12 kişi taburcu edildi
Aksaray'da tedbiren hastaneye kaldırılan 10'u Çinli 12 kişi taburcu edildi Aksaray'da 'corona virüs'üne karşı tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan 10'u Çinli 12 kişi taburcu edildi.
28.01.2020 Gündem
Kalbinde üç delikle hastane kapısında kaldı!
Kalbinde üç delikle hastane kapısında kaldı! Adana’dan ameliyat için İstanbul’a getirilen Eymen bebek ailesinin iddiasına göre doktorundan habersiz bir şekilde taburcu edildi. Kalbinde doğuştan 3 delik olan ve acil ameliyat edilmesi gerektiği belirtilen Eymen bebek hastane kapısında kaldı. Yılbaşından önce İstanbul’a ambulans helikopterle gelen Eymen bebek gerekli kontrollerin ardından randevu verilerek Adana’ya geri gönderildi. Cerrahi operasyon için gerekli fiziksel gelişimin sağlanması için bir süre beklemek zorunda kalan Eymen Bebek rahatsızlanınca doktoru tarafından İstanbul’a çağrıldı. Ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen Eymen bebek ve annesi Dr. Siyami Hersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cerrahi operasyon bekleyen Eymen bebeğin tedavisi sürerken aile büyük bir şok yaşadı. Hastanede geçirdikleri 2. günün sonunda görevli bir hemşirenin taburcu edildiklerine dair kağıt teslim etmesiyle aile ne olduğunu anlayamadı. Kendileri ve Eymen bebeğin doktorundan habersiz bir şekilde çıkış kağıdı hazırlandığını iddia eden baba Gökhan Vural:’’ Doktor ve başhekimin çıkış kağıdının hazırlandığından haberi yok’’ dedi. Baba Gökhan Vural: ’’ Doktorun haberi olmadan çıkış işlemini gerçekleştirmişler’’ Ambulans helikopterle Adana’dan İstanbul’a geldiklerini belirten Baba Gökhan Vural,’’ Yılbaşından önce eşim ambulans helikopterle buraya iniş yaptı. Çocuğumun kalbinde 3 tane delik var. İlk geldiğimizde yılbaşı sonrası için randevu verdiler. Tek bir ameliyatla bitireceklerini söyleyerek bizi çağırdılar. Üç gün oldu biz geleli. Dün bize epikiriz diye bir kağıt verdiler. Bu nedir diye sorduğumda bana taburcu kağıdınız dediler. Bu kağıdı size kim verdi diye sordum. Doktorunuzla konuştuk sizi taburcu ediyoruz dediler. Güvenlik amiriyle beraber doktorun yanına giderek sordum. Çıkışı siz mi yaptırdınız hocam dedim. Bana cevabı hayır oldu. Ardından başhekimin yanına giderek görüştüm. Kendileri de neden çıkış yaptırıldığına ilişkin bir şey bilmiyor’
11.09.2019 Yaşam
Sırrı Sürreya Önder taburcu edildi
Sırrı Sürreya Önder taburcu edildi Taksim'de polisin müdahalesi esnasında omuzundan ve bacağından yaralanan BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, tedavi gördüğü Taksim İlk Yardım Hastanesi'nden taburcu edildi
31.05.2013 Gündem
Egemen Korkmaz taburcu edildi
Egemen Korkmaz taburcu edildi Sivasspor maçında başına aldığı darbenin ardından kafa travmasına bağlı geçici hafıza kaybı geçiren ve bu nedenle dün gece hastanede kalan Egemen Korkmaz taburcu edildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Süleyman Seba taburcu oldu
Süleyman Seba taburcu oldu Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, 10 gündür tedavi altında bulunduğu hastaneden taburcu edildi.
30.06.2020 Beşiktaş