Taffarel

Taffarel

Son dakika taffarel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taffarel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taffarel haber sayfamızda...

Taffarel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.763 taffarel haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti
SON DAKİKA HABERİ: Muslera, Türkiye'de kalıyor ama Galatasaray'da değil! İşte yeni takımı ve yıllık ücreti 2011-2012 sezonundan itibaren Galatasaray'ın kalesini koruyan ve sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı kalecinin kariyerine Türkiye'de devam etmesi beklenirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Muslera'nın Trendyol 1. Lig ekibinde kariyerine devam edebileceği öne sürülürken yapılacak teklif de ortaya çıktı.
4.02.2024 Galatasaray
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim'
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim' Almanya Milli Takımı'nın kaptanı İlkay Gündoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki oyuncu, Alman basınına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
7.12.2023 Dünyadan Futbol
Trabzonspor, Çorum FK'yı 3 golle geçti! Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi
Trabzonspor, Çorum FK'yı 3 golle geçti! Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi Trabzonspor, Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Çorum FK'yı 3-1'lik skorla geçti ve üst tura yükseldi.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe'den Hull City'e 4'üncü transfer gündemde
Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe'den Hull City'e 4'üncü transfer gündemde Championship ekibi Hull City'nin ara transfer dönemi için Fenerbahçe'nin yıldızını gündemine aldığı iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği bu transfer için temasların başladığı aktarıldı.
6.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı
Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Claudio Taffarel önerdi, takibe alındı Galatasaray'da kurmaylar Fernando Muslera'nın sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle alternatif arayışlarına başladı. Claudio Taffarel'in önerdiği Brezilyalı eldiveni, sarı-kırmızılıların yakın takibe aldığı aktarıldı.
6.12.2023 Galatasaray
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu'
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu' Flamengo'nun 38 yaşındaki sol beki Filipe Luis, eski teknik direktörü Jorge Jesus'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, yeşil sahalara veda hazırlığı yaparken verdiği mesajlarla dikkat çekti.
6.12.2023 Dünyadan Futbol
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım'
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım' Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınına konuştu. Andrea Pirlo, profesyonel futbol kariyerindeki günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.12.2023 Dünyadan Futbol
Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile anlaştı!
Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile anlaştı! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Ekmas'tan ayrılan Muhaymin Mustafa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile sözleşme imzaladı.
Hatayspor, Türkiye Kupası'nda Armin Hodzic ile turladı!
Hatayspor, Türkiye Kupası'nda Armin Hodzic ile turladı! Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Hatayspor, Düzcespor'u 2-1 mağlup etti ve üst tura yükseldi.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları!
Türk sporunda Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihindeki unutulmaz spor başarıları! Cumhuriyet'in 100 yıllık tarihinde takım ve bireysel sporlarda unutulmaz başarılar elde ettik. Futbol, basketbol, voleybol, güreş, halter ve birçok spor dalında tarihi başarılar kazandık.
29.10.2023 Skorer
Mazinde bir tarih yatar!
Mazinde bir tarih yatar! Kulüpler düzeyinde Türk futbolunun en büyük başarılarına 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Galatasaray imza attı. Fenerbahçe 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2013'te UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. Beşiktaş ise 2017'de Avrupa Ligi'nde çeyrek final heyecanı yaşadı.
26.10.2023 Skorer
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı Galatasaray'ın eski yıldızlarından Didier Drogba suskunluğunu bozdu. Eski futbolcunun açıklamalarına Gökhan Töre cevap verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Fatih Terim'den yıllar sonra gelen itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım
Fatih Terim'den yıllar sonra gelen itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, France Football'a özel bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam UEFA Kupası zaferinden, taktik anlayışına kadar birçok konuda açıklama yaparken bir itirafta da bulundu. İşte detaylar...
8.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den yıllar sonra itiraf! Fenerbahçe sözleri
Galatasaray'ın efsane ismi Capone'den yıllar sonra itiraf! Fenerbahçe sözleri 3 sezon Galatasaray forması giyen Brezilyalı sağ bek Capone, kısa süre içinde adını tarihe yazdırmayı başarmıştı. 51 yaşındaki efsane, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
28.05.2023 Galatasaray
Okan Buruk: Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum
Okan Buruk: Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk UEFA Kupası 23. Yıl dönümünde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “UEFA Kupası'nı kazanmamızın üzerinden 23 yıl geçti. Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum” açıklamasını yaptı.
17.05.2023 Skorer Tv
Okan Buruk: Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum
Okan Buruk: Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk UEFA Kupası 23. Yıl dönümünde kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “UEFA Kupası'nı kazanmamızın üzerinden 23 yıl geçti. Hala o gururu, heyecanı, mutluluğu yaşıyorum” açıklamasını yaptı.
17.05.2023 Galatasaray
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam'
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam' Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu ve antrenör Mehmet Yozgatlı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yozgatlı, Aziz Yıldırım ve Daum ile arasında geçen görüşmeleri Skorer'e anlattı.
28.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 eksik
Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı kamp kadrosu açıklandı! 5 eksik Süper Lig'de yarın Kayserispor'la karşılaşacak Fenerbahçe'nin aday kadrosu açıklandı.
3.03.2023 Fenerbahçe
Liverpool'dan bedelsiz Galatasaray'a! Taffarel devrede
Liverpool'dan bedelsiz Galatasaray'a! Taffarel devrede Galatasaray'da transfer için nokta atışı hamleler sürüyor. Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak bir kadro için sarı-kırmızılı kulüp İngiliz Liverpool'da forma giyen 2 isim için girişimlere başladı. Transferde Taffarel'in de rol oynaması bekleniyor.
3.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçeli taraftarlar için Kayserispor maçı kararı!
Fenerbahçeli taraftarlar için Kayserispor maçı kararı! Fenerbahçe taraftarının Kayserispor-Fenerbahçe maçına alınmayacağına dair açılan davada Mahkemece verilen karar, idarenin itirazları sonrası reddedildi.
3.03.2023 Fenerbahçe
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
9.02.2023 Futbol
Ali Güneş'ten Fenerbahçe'ye derbi uyarısı! Olay sözler: Kötü niyetli bir insandı
Ali Güneş'ten Fenerbahçe'ye derbi uyarısı! Olay sözler: Kötü niyetli bir insandı Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a gol atmış, Sarı-Lacivertliler'in tarihi 6-0'lık galibiyetinde görev yapmış Ali Güneş'le yarın oynanacak dev derbi için konuştu. Tecrübeli futbol adamı çok çarpıcı açıklamalar yaptı, dobra sözleriyle gündemi sarstı. İşte detaylar...
7.01.2023 Fenerbahçe
92 yıllık Dünya Kupası tarihinde bir ilk! Frappart ve yardımcıları...
92 yıllık Dünya Kupası tarihinde bir ilk! Frappart ve yardımcıları... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dev organizasyonun E grubunun son maçında Almanya, Kosta Rika ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada 92 yıllık tarihi olan Dünya Kupası'nda bir ilk yaşandı.
2.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti FIFA Dünya Kupası 4 yıllık aranın ardından bu kez Katar'da düzenlenecek. 20 Kasım - 18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda daha önce kupayı kazanıp yolu Türkiye'den geçen birçok yıldız isim bulunuyor. Transferi skandala dönüşen ve Türkiye'de 1 dakika bile forma giymeden ayrılan ismin de yer aldığı listeyi sizler için derledik.
11.11.2022 Dünya Kupası
Beşiktaş'tan Galatasaray'a çalım! İstanbul'a gelmek istiyor
Beşiktaş'tan Galatasaray'a çalım! İstanbul'a gelmek istiyor Transferde stoper arayışını sürdüren Beşiktaş Samy Mmaee'nin çıkmaza girmesi sonrasında Galatasaray'ın da gündeminde bulunan yıldız isim için harekete geçti.
20.08.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Taffarel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.