Tahkim

Tahkim

Son dakika tahkim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tahkim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tahkim haber sayfamızda...

Tahkim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.006 tahkim haberi bulunmuştur.
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle
‘Yeni İpek Yolu’ için önemli hamle Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı
Fenerbahçe ne ceza alacak? Puan silme ve küme düşürme cevabı Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve U19 takımıyla maça çıkan Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle sona eren Süper Kupa'ya ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar merak ediliyor.
9.04.2024 Fenerbahçe
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek Sporting Lizbon'un tecrübeli futbolcusu Viktor Gyökeres gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız futbolcunun menajerinin dev maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak'
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak' Futbol dünyasında gözler Süper Kupa maçına çevrilmişken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
6.04.2024 Fenerbahçe
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler! Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak Luka Modric'i transfer etmek için MARCA gazetesine ilan verdi. Kulüp resmi sosyal medya hesabından da gazetenin ilanını paylaştı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.
6.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de tüm dikkat Avrupa'ya çevrildi!
Fenerbahçe'de tüm dikkat Avrupa'ya çevrildi! Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak olan sarı-lacivertli takımda herkes Yunan ekibiyle oynanacak Konferans Ligi çeyrek final ilk maçını düşünüyor. Oyuncularına iki gün izin veren İsmail Kartal dinlenmelerini ve pazar gününden itibaren bu mücadeleye konsantre olmalarını istedi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi Bordo-mavililerin hedefindeki Rangers’ın orta sahası için kulübü sözleşme yenilemek için bastırıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzaması için Rangers tüm şartları zorluyor.
6.04.2024 Trabzonspor
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için Serie A devinin ısrarcı olduğu öğrenildi. Serie A devinde yeni sportif direktörün ilk hedefininin Nicolo Zaniolo olacağı aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Barcelona'da Kylian Mbappe gerçeği ortaya çıktı!
Barcelona'da Kylian Mbappe gerçeği ortaya çıktı! Barcelona'nın eski yöneticilerinden Javier Bordas, Kylian Mbappe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
5.04.2024 İspanya La Liga
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Tahkim Kurulu'ndan Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
5.04.2024 Trabzonspor
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere'
'Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Önümüzdeki haftalarda Yargı Reformu Strateji Belgemiz tamamlanmak üzere. 2028'e kadar yol haritamızı belirleyecek olan hem İnsan Hakları Eylem Planı hem de Yargı Reformu Strateji Belgesi'ni Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz." açıklamasını yaptı.
4.04.2024 Gündem
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Günay Güvenç'ten maç sonu tepkisi: Bana ceza verildi ya bir araştırsanıza
Günay Güvenç'ten maç sonu tepkisi: Bana ceza verildi ya bir araştırsanıza Tahkim Kurulu'nun 2 maçlık cezasını onadığı tecrübeli kaleci maç sonunda karara tepki gösterdi.
2.04.2024 Futbol
Günay Güvenç'ten maç sonu tepkisi: Bana ceza verildi ya bir araştırsanıza
Günay Güvenç'ten maç sonu tepkisi: Bana ceza verildi ya bir araştırsanıza Tahkim Kurulu'nun 2 maçlık cezasını onadığı tecrübeli kaleci maç sonunda karara tepki gösterdi.
2.04.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu'ndan Günay Güvenç kararı
Tahkim Kurulu'ndan Günay Güvenç kararı TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın kalecisi Günay Güvenç'in iki maçlık cezasını onadı.
2.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dair sevkler merak konusu!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçına dair sevkler merak konusu! Türkiye Futbol Federasyonu, 17 Mart’ta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili disiplin sevklerini bugün yapması bekleniyor. Kimin, hangi maddeden, nasıl sevk edileceği merak edilirken, tüm detaylar incelendi.
1.04.2024 Trabzonspor
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık'
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Terörist örgütlerle mücadelemizde eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık. Geldiğimiz bu kritik safhada terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tahkim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.