Memurun unutkanlığı 4 ayına mal oldu
Memurun unutkanlığı 4 ayına mal oldu Gaziantep’te tutuklu yargılandığı dosyadan ilk duruşmada beraat edip tahliyesine karar verilen Onur Can Kantar, görevli memurun kararı cezaevine göndermeyi unutması nedeniyle 4 ay fazladan tutuklu kaldı. Cezaevindeki yetkilileri beraat ettiğine inandıramayan Kantar memurun ihmalinin fark edilmesi üzerine tahliye edilirken, belgeyi göndermeyi unutan Mehmet Cahit A. hakkında 6 yıl hapis talebiyle iddianame hazırlandı.
9.05.2022 Gündem
Sigortacılığın start-up şirketi olacağız
Sigortacılığın start-up şirketi olacağız Sigorta sektörünün yeni oyuncusu Ana Sigorta, acente ve sigortalılarla buluşmak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
1.12.2020 Sigorta
Pandemi dijital dünyada var olmak isteyenler için fırsat oldu
Pandemi dijital dünyada var olmak isteyenler için fırsat oldu Sigorta sektöründe son dönemde dijital kanallardan yapılan satışlar önemli rakamlara ulaşmaya başladı. Özellikle yaşanan pandemi süreci bu alanda hizmet veren şirketlerin gelişimini hızlandırdı. Bu alanda faaliyet gösteren şirketlerden birisi de 4 yıl önce kurulan ve ortakları arasında Almanya merkezli TÜV SÜD, Doğuş Grubu ve Londra merkezli, fon ve sermaye kuruluşu BRIDGEPOINT’in bulunduğu sigortaladım.com sitesi.
19.08.2020 Sigorta
Hasarın gerçek sebebini bul, haksız kazanca geçit verme!
Hasarın gerçek sebebini bul, haksız kazanca geçit verme! ‘Hasar’, sigorta şirketleri için çok kritik bir kavram. İyi yönetilmediği takdirde şirketlerin korkulu rüyası oluyor; bir türlü kapanmayan hasar dosyaları birçok branşta teknik kârların büyük bölümünü alıp götürüyor.
3.06.2020 Sigorta
Karavanınız sigortalı, tatiliniz daha güvenli
Karavanınız sigortalı, tatiliniz daha güvenli COVID-19, sadece yaşam şeklimizi değil, çalışma şeklimizi hatta tatil alışkanlıklarımızı bile değiştirdi. Daha önce tatil denilince akla gelen beş yıldızlı oteller ve tatil köyleri bu yıl yerini alternatif tatil modellerine bırakacak gibi gözüküyor.
12.05.2020 Sigorta
Trafikte tek fiyat sıkıntı yaratır
Trafikte tek fiyat sıkıntı yaratır Son günlerde, Zorunlu Trafik Sigortası, sigorta sektörü gündeminin ilk sırasında yer alıyor. Trafik sigortasında poliçelerin süresinin uzatılması, poliçe iptalleri, tek fiyat uygulaması vb. konular sektörde özellikle acenteler arasında da sıkça tartışılıyor.
9.05.2020 Sigorta
BES daha değerli olacak, sistemden sakın çıkmayın
BES daha değerli olacak, sistemden sakın çıkmayın Adendum kurucu ortağı Ali Haydar Elveren, önümüzdeki süreçte dış kaynağa ulaşımın kolay olmayacağını ve iç kaynakların daha değerli bir hale geleceğini belirterek, “Bireysel Emeklilik Sistemi ile birikmiş olan fonlar değer kazanacak” dedi.
14.04.2020 Sigorta
Demokrasiye bağlılık en büyük sigortamız
Demokrasiye bağlılık en büyük sigortamız Dijital Bankasurans Türkiye ve Global Zirvesi’nde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, “Türkiye halkı darbelere karşı sigortalıdır. Bu tür tehlikelere karşı en büyük sigortamız halkın demokrasiye olan bağlılığıdır” dedi
4.10.2016 Ekonomi
Sigortacı gazetesi artık televizyonda
Sigortacı gazetesi artık televizyonda Sigortacı gazetesi, Assist Line’nin sponsorluğunda Star TV’de yayınlanan ‘Sigortacı’ programıyla medyadaki atağını sürdürüyor.
10.06.2008 Ekonomi
Saman alevi canlanma
Saman alevi canlanma Saman alevi canlanma
1.12.2001 The Others
Finansal Forum yayın hayatında
Finansal Forum yayın hayatında Doğan Medya Grubu'na bağlı günlük ekonomi gazetesi Finansal Forum bugün yayın hayatına adım attı
22.12.1996 Ekonomi
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri Tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir ve genellikle masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde kullanılır. Masalların ve çocuk oyunlarının baş, orta ve sonunda söylenir. Çocukların dil ve konuşma gelişimine yardımcı olur. Kısa, kolay, zor ve uzun halleri ile eğlendirici özelliği bulunur. Kurmaca oldukları için genellikle yarı anlamlı ve anlamsızdırlar. Söylemesi kolay, kısa ve çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örnekleri için “Kolay Tekerlemeler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
3 ilde kaza:  9 ölü, 2 yaralı
3 ilde kaza: 9 ölü, 2 yaralı İzmir, Osmaniye ve Batman’da dün meydana gelen kazalarda 9 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.
11.07.2023 Gündem
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz'
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz' Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 10 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi.
11.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 3 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D dizisi Sadakatsiz, 27 Ekim Çarşamba akşamı 36'ncı bölümü ile ekrana geldi. Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekranda olduğu kadar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
28.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Cadde
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizisi 'Sadakatsiz', 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış Kanal D’nin; yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi 'Sadakatsiz', 29 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezona 'merhaba' dedi.
30.09.2021 Cadde
Adana'da feci kaza! Şeyma hayatını kaybetti, kızı ve annesi yaralı
Adana'da feci kaza! Şeyma hayatını kaybetti, kızı ve annesi yaralı Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü Şeyma Can (39) hayatını kaybetti. Kazada yanındaki 6 yaşındaki kızı ve annesi yaralandı.
22.09.2021 Gündem
Bahçeşehir ödülleri topladı
Bahçeşehir ödülleri topladı Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 28. TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatları’ndan madalyalarla döndü. İzmir 50. Yıl Kampüsünden Olcay Oransoy altın, Emir Recep Kuzu gümüş, Can Sezgin ve Elif Deniz Kantar bronz madalya kazanarak ailelerine ve okullarına büyük gurur yaşattı. İlhan Arda Al ise ortaokul kış kampına davet edildi.
28.03.2021 Ege
Brand&Sport Summit için geri sayım
Brand&Sport Summit için geri sayım 2020 spor yılı öncesinde markalar dünyası ve spor sektörü 14-15 Kasım tarihlerinde Volkswagen Arena’da bir araya gelecek.
1.07.2020 Diğer
Son dakika: Saadet Partisi aday listesini teslim etti
Son dakika: Saadet Partisi aday listesini teslim etti Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri