Tahsilat

Tahsilat

Son dakika Tahsilat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tahsilat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tahsilat haber sayfamızda...

Tahsilat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.995 tahsilat haberi bulunmuştur.
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Yılın faktoring şirketi seçildi
Yılın faktoring şirketi seçildi Yapı Kredi Faktoring 2024 yılında bankacılık ve finans alanında odağına inovasyon ve başarıyı alan Global Banking & Finance Awards tarafından “Türkiye’nin En İyi Faktoring Şirketi” ödülüne layık görüldüğünü duyurdu.
3.04.2024 Ekonomi
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
20.03.2024 Haberler
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'ye para sayma soruşturması! Yeni görüntüler ortaya çıktı Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
20.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı: 1 milyon TL'si İBB'nin ihale işinden CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEME | 2024 emlak vergisi ne zaman ve nasıl ödenir?
EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ÖDEME | 2024 emlak vergisi ne zaman ve nasıl ödenir? 2024 yılı için emlak vergisi ödeme tarihleri ev sahibi olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yıl içerisinde iki taksitle ödenen emlak vergilerinin ilki için ödeme tarihleri başladı. Emlak vergisini isteyenler peşin ödeyebileceği gibi isteyenler de taksitle ödeyebiliyor. Peki, emlak vergisi ilk taksiti ne zaman ve nasıl ödenir?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
TMSF'den gayrimenkul ve araç satışı
TMSF'den gayrimenkul ve araç satışı TMSF, Markantalya AVM’de Kadıahmetoğulları Asfalt AŞ’ye ait 3 büro, 4 otomobil ve bir kısım demirbaşı satışa çıkardı.
27.02.2024 Ekonomi
Konutunu akrabaya kiralayana vergi! Ev sahipleri dikkat: Ödeme yapılmazsa cezası var mı?
Konutunu akrabaya kiralayana vergi! Ev sahipleri dikkat: Ödeme yapılmazsa cezası var mı? Kira geliri elde eden milyonlarca mülk sahibini yakından ilgilendiren gelir vergisi beyanname dönemi 1 Mart itibarıyla başlıyor. Peki beyannameler nasıl verilecek? Nereye başvuru yapılıyor? Ayrıca bazı akrabalara ücretsiz tahsis edilen evler için de vergi verilmesi gerekebiliyor. Peki hangi akrabalara verilen evlerden kira vergisi alınıyor? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 kişi yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 kişi yakalandı İstanbul'da düzenlenen KAFES-42 operasyonunun ayrıntıları belli oldu. 12 kişinin yakalandığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
18.02.2024 Haberler
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 kişi yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 kişi yakalandı İstanbul'da düzenlenen KAFES-42 operasyonunun ayrıntıları belli oldu. 12 kişinin yakalandığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
18.02.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı: Kiracılara tebligatlar gitmeye başladı!
Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı: Kiracılara tebligatlar gitmeye başladı! Kira gelirleri mercek altına alındı. Kira gelirini beyan etmeyen veya kira geliri elde etme potansiyeline sahip konutlar için düğmeye basıldı. Son gelişmeleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıklamıştı. Konuyla ilgili vergi dairesinden kiracılara tebligatlar gitmeye başladı. İşte detaylar...
15.02.2024 Ekonomi
Vergi bürokrasisinde yapay zekâ dönemi! Anlık bildirim
Vergi bürokrasisinde yapay zekâ dönemi! Anlık bildirim Devlette vergiyi yöneten Gelir İdaresi Başkanlığı, yapay zekayı etkin şekilde kullanacak. Manuel ve kişiye bağlı işler, yapay zeka uygulamaları ile robotik süreçlerde tasarlanarak iş gücü ve zaman tasarrufu sağlanacak.
8.02.2024 Ekonomi
Kamu alacağı için tahsil işlemleri başladı
Kamu alacağı için tahsil işlemleri başladı Ticaret Bakanlığı 6,4 milyar liralık kamu alacağı için tahsil işlemlerini başlattı.
29.01.2024 Uzmanpara
Mülkünü kiraya verenler dikkat: İnceleme yapılacak! Kira gelirinde 21 bin TL detayı
Mülkünü kiraya verenler dikkat: İnceleme yapılacak! Kira gelirinde 21 bin TL detayı Konut ve iş yeri kiraları için harekete geçildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri elde etme potansiyeline sahip 4.5 milyon konutun analiz edildiğini söyledi. Peki 10 bin TL ve 20 bin TL aylık kira geliri olan bir kişi ne kadar vergi ödüyor? İşte kira gelirinde 21 bin TL detayı...
25.01.2024 Ekonomi
İzmir'de 100 firmaya 'naylon fatura' kapsamında inceleme
İzmir'de 100 firmaya 'naylon fatura' kapsamında inceleme İzmir merkezli 3 ilde 'naylon fatura' düzenleyip vergi kaçırarak devleti zarara uğrattığı gerekçesiyle gözaltına alınan 17 şüpheli, polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan İzmir'de 100 firmanın 'naylon fatura' kapsamında incelendiği öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
VakıfBank ekosistemi Vinov ‘okullu’ oldu
VakıfBank ekosistemi Vinov ‘okullu’ oldu VakıfBank ödeme ve tahsilat ekosistemi Vinov’u, Vinov Kampüs ile büyüttüğünü duyurdu. Yapılan açıklamaya göre VakıfBank, devreye aldığı yeni platformu Vinov Kampüs ile müşterilerinin eğitim harcamalarını kolaylaştırmak için limit ve uzun vade ihtiyacını tespit ediyor. Vinov Kampüs’e başvuran veliler, anlaşmalı okullara özel, Vinov limit imkanından şubeye gitmeden yararlanabiliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önder Aksakal ve Mustafa Destici'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Önder Aksakal ve Mustafa Destici'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ve BBP Genel Başkanı Destici'yi kabul etti.
17.01.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Tahsilat performansımızı iyileştirdik
Bakan Şimşek: Tahsilat performansımızı iyileştirdik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından vergi gelirleri hakkında açıklamalarda bulundu.
17.01.2024 Ekonomi
Vergi Dairesi Çalışma Saatleri (2024): Vergi Daireleri Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor?
Vergi Dairesi Çalışma Saatleri (2024): Vergi Daireleri Kaçta Açılıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? Vergi dairesi çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Vergi Dairesinde işlemleri olan vatandaşlar vergi borçlarını ödemek, yapılandırmak gibi birçok işlemi Vergi daireleri üzerinden halledebiliyor. Peki Vergi daireleri saat kaçta açılıp/kapanıyor? İşte Vergi dairesi çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı
145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı Online tahsilat, açık bankacılık alanlarında yazılım ve çözümler üreten Ödüyo, Global Trust Ventures’tan 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
4.01.2024 Ekonomi
DDAS’tan daha fazla işletme yararlanabilecek
DDAS’tan daha fazla işletme yararlanabilecek Türk Reasürans’ın teknik işleticiliğini yürüttüğü Özel Riskler Yönetim Merkezi’nin (ÖRYM) yönetimindeki ürünlerin başında gelen Devlet Destekli Alacak Sigortası’nın (DDAS) kapsamını genişleten ve sisteminde güncellemeler yapan tebliğ, 06.12.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
25.12.2023 Sigorta

Benzer Haber Etiketleri

Tahsilat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.