Takımları

Takımları

Son dakika takımları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takımları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takımları haber sayfamızda...

Takımları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.917 takımları haberi bulunmuştur.
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti Bursa'da U 17 karşılaşması sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçarken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.
24.04.2024 Gündem
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Euroleague'de normal sezonu altıncı sırada bitiren Fenerbahçe Beko, normal sezonun üçüncüsü AS Monaco ile zorlu bir play-off eşleşmesinin ilk ayağını oynarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
Bülent Uygun: Bazı gazeteci gözüken tetikçiler var!
Bülent Uygun: Bazı gazeteci gözüken tetikçiler var! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi Nani'nin sözleşmesi feshediliyor!
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi Nani'nin sözleşmesi feshediliyor! Adana Demirspor, teknik direktör Hikmet Karaman'ın talebiyle kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Adana Demirspor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu! Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.
21.04.2024 Beşiktaş
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı! Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Adana Demirspor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında
Türk robotik takımları dünya şampiyonasında Türk robotik takımları, ABD Houston’da 21 Nisan’a kadar sürecek 2024 FIRST Robotics Competition Dünya Şampiyonası’nda yer alıyor.
19.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
18.04.2024 Beşiktaş
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti!
TOFAŞ, FIBA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti! Lenovo Tenerife, FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 3'üncü maçında TOFAŞ'ı 78-55 mağlup etti.
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Santos’la yolları ayırdıktan sonra takımla yaptığı toplantıyı paylaştı, “Oyuncuları tebrik ettim. ‘Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Size helal olsun’ dedim. Çürümüş bir takım var elimizde” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın sorusuna yanıt veren Aybaba, futbolculara sitemde bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Çarşaflar kaç derecede yıkanmalı? Her kumaş aynı değil, işte en doğru yöntem
Çarşaflar kaç derecede yıkanmalı? Her kumaş aynı değil, işte en doğru yöntem Nevresim takımları teri, yağları, ölü deri hücrelerini, belki biraz evcil hayvan tüyünü içinde barındıran çok hızlı ve sık kirlenen ev eşyalarıdır. Böylesine kirlenen bir ürünün sık değiştirilmesi gerektiği kadar doğru şekilde de temizlenmesi çok önemli. Peki çarşaflar kaç derecede yıkanmalı?
15.04.2024 Püf Noktası
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu
EuroLeague'de kader maçları! Play-off ve play-in eşleşmeleri belli oldu Turkish Airlines EuroLeague'de normal sezon heyecanı sona erdi. Dev maçların ardından play-off ve play-in eşleşmeleri netlik kazandı.

Benzer Haber Etiketleri

Takımları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.