Takograf

Takograf

Son dakika Takograf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Takograf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Takograf haber sayfamızda...

Takograf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 takograf haberi bulunmuştur.
Yolcu otobüsü kaza yaptı, sürücü ile ilgili şoke eden detay
Yolcu otobüsü kaza yaptı, sürücü ile ilgili şoke eden detay Aksaray’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü, refüjdeki elektrik direğini devirdikten sonra karşı şeride geçtikten sonra durdu. Kazada yaralanan olmazken sürücü Umut Ö.'nün (28), 70 puan cezası nedeniyle savcılık tarafından ‘Aday Sürücü Belgesi’nin iptal edildiği ortaya çıktı.
28.01.2024 Gündem
43 ilin geçiş noktasında ağır tonajlı araçlar denetlendi
43 ilin geçiş noktasında ağır tonajlı araçlar denetlendi Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında bulunan ve 'Kilit Kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de ağır tonajlı araçlara yönelik denetim yapıldı. Trafik kontrol noktasında gerçekleştirilen denetimlere Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanı Muhittin Ayhan da katıldı.
22.10.2023 Gündem
Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi
Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi Antalya’da tur aracının trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazada tur minibüsünün sürücüsünün firma ismini silmeye çalışması ise 'Zavadanak Bekir' olarak tanınan Bekir Varol’u isyan ettirdi.
30.08.2023 Haberler
Türkiye onu ‘Zavadanak Bekir’ olarak tanıdı! Gördüğü manzara karşısında şoke oldu
Türkiye onu ‘Zavadanak Bekir’ olarak tanıdı! Gördüğü manzara karşısında şoke oldu Antalya’da tur aracının trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kazada tur minibüsünün sürücüsünün firma ismini silmeye çalışması ise 'Zavadanak Bekir' olarak tanınan Bekir Varol’u isyan ettirdi.
30.08.2023 Gündem
1'i bebek 5 kişinin öldüğü kazada şoke eden detay! Takograf kartı başka sürücüye ait çıktı
1'i bebek 5 kişinin öldüğü kazada şoke eden detay! Takograf kartı başka sürücüye ait çıktı Diyarbakır’da, yolcu otobüsünün devrildiği, 1'i bebek 5 kişinin öldüğü, 22 kişinin yaralandığı kazaya dair hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede, kazada takografa, o saatlerde Iğdır'da olan başka sürücünün kartının takılı olduğu, tutuklu sürücünün kazadan sonra kendi kartını taktığı belirtildi.
11.07.2023 Gündem
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı Ramazan Bayramı tatili öncesi Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunun Bolu geçişinde, trafik tedbirleri artırıldı. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz, "24 saat içerisinde 37 trafik ekibi ile güzergahlarımızda denetimlerimiz devam edecek" dedi.
18.04.2023 Gündem
16 kişi hayatını kaybetmişti! Otobüs şoförü: Kusurum yok
16 kişi hayatını kaybetmişti! Otobüs şoförü: Kusurum yok Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin açılan davada otobüs şoförü Abdülkadir Memiş, ilk duruşmada, "Kaza tedbirsizlik ve ihmalkarlık nedeniyle oldu. Bu sadece bana ait bir ihmalkarlık değil. Yüzde 70-80 Karayolları'nın kusuru var; kaza alanının güvenlik çemberine alınması gerekiyordu" dedi.
13.04.2023 Gündem
Türk kızı 4 yıldır TIR'ıyla yollarda! Erkekler sollarken en çok bu hatayı yapıyor
Türk kızı 4 yıldır TIR'ıyla yollarda! Erkekler sollarken en çok bu hatayı yapıyor Fransa'da doğup büyüyen Gülfem Zengin pek çok hemcinsinden farklı bir mesleğe sahip. Üniversitede satış-pazarlama bölümü okuyan genç kadın, 4 senedir uzun yol TIR şoförlüğü yapıyor. 2 yıldır da kendi TIR'ıyla yollarda olan Gülfem, neden bu mesleği tercih ettiğini ve yaşadığı ilginç deneyimleri anlattı.
29.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yılbaşı genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yılbaşı genelgesi İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla  81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
43 ilin geçiş güzergahında 'kış lastiği' denetimi: Uymayanlara bin 152 lira ceza
43 ilin geçiş güzergahında 'kış lastiği' denetimi: Uymayanlara bin 152 lira ceza Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, polis ekipleri tarafından yolcu ve yük taşıyan ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimleri yapıldı. Kurala uymayan araçların sürücülerine de bin 152 lira ceza uygulanıyor.
1.12.2022 Haberler
43 ilin geçiş güzergahında 'kış lastiği' denetimi: Uymayanlara bin 152 lira ceza
43 ilin geçiş güzergahında 'kış lastiği' denetimi: Uymayanlara bin 152 lira ceza Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, polis ekipleri tarafından yolcu ve yük taşıyan ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimleri yapıldı. Kurala uymayan araçların sürücülerine de bin 152 lira ceza uygulanıyor.
1.12.2022 Gündem
Feci kazada acı detay: Şoför perdeyi düzeltirken katliama sebep olmuş
Feci kazada acı detay: Şoför perdeyi düzeltirken katliama sebep olmuş Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı.
1.10.2022 Gündem
Derik’te 20 kişinin öldüğü kaza ile ilgili yeni detay!
Derik’te 20 kişinin öldüğü kaza ile ilgili yeni detay! Mardin’in Derik ilçesinde 20 Ağustos’ta 33 dakika arayla 2 TIR’ın neden olduğu 1’i polis memuru, 20 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin yaralandığı 2 kazayla ilgili korkunç detay bilirkişi raporunda yer aldı.
26.09.2022 Gündem
Emirhan'ın öldüğü kazada ifadesini değiştiren otobüs şoförüne tahliye
Emirhan'ın öldüğü kazada ifadesini değiştiren otobüs şoförüne tahliye Bursa'da hafriyat kamyonun otobüse çarptığı, yolculardan Emirhan Şen'in (20) hayatını kaybettiği, 6’sının da yaralandığı kazada tutuklu şoförler Seyit Ali Akpekmezci (61) ile Barış Kantaroğlu’nun (48) 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istemi ile yargılanmalarına başlandı. Otobüs şoförü Kantaroğlu, kaza sırasında güvenlik şeridinde durduğu şeklindeki ilk ifadesini duruşmada yalanladı.
30.08.2022 Gündem
43 ilin geçiş güzergahında sıkı denetim
43 ilin geçiş güzergahında sıkı denetim Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, ağır tonajlı tır, kamyon ve yolcu otobüslerine yönelik denetimler artırıldı.
23.08.2022 Haberler
Tek tek durduruldu! 43 ilin geçiş güzergahında denetim
Tek tek durduruldu! 43 ilin geçiş güzergahında denetim Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, ağır tonajlı TIR, kamyon ve yolcu otobüslerine yönelik denetimler artırıldı.
23.08.2022 Gündem
Gaziantep'teki kazada otobüsün 307 metre fren izi tespit edildi
Gaziantep'teki kazada otobüsün 307 metre fren izi tespit edildi Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü, 31 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili tutuklanan otobüs şoförü Abdulkadir Memiş, "Yol kenarındaki ekipleri kaza bölgesine 20-30 metre kala gördüm" diyerek kendisini savundu. Ancak yapılan incelemede otobüsün hızının saatte 130 kilometre olduğu ve yolda 307 metre fren izi tespit edildi.
22.08.2022 Gündem
Gaziantep'teki kazanın raporunda şok tespit! 307 metrelik iz
Gaziantep'teki kazanın raporunda şok tespit! 307 metrelik iz Türkiye’yi yasa boğan Mardin ve Gaziantep’teki kazalarda hayatını kaybeden 35 kişi, gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kazaların sebebine ilişkin çok yönlü soruşturmalar sürerken, ilk tespitler de ortaya çıkıyor.
22.08.2022 Gündem
TIR'a çarpan otomobil takla attı
TIR'a çarpan otomobil takla attı Kırıkkale'de seyir halindeki TIR'a çarpan otomobilin takla attığı kazada bir kişi yaralandı. Kaza anını anlatan tır sürücüsü, "Arkadan geldi, çok süratliydi. Ne olduğunu anlamadım, çok ses geldi, sanki uçak düşer gibiydi, 'güm' yaptı" dedi.
3.08.2022 Haberler
Boğaziçili kadın TIR şoförü kadınlar için yola çıkıyor
Boğaziçili kadın TIR şoförü kadınlar için yola çıkıyor Kadın istihdamının geliştirilmesine yönelik çalışan TBMM Komisyonu’nun İstanbul’da kadın girişimciler ve üst düzey yöneticilerle gerçekleştirdiği toplantıda, Ekol Lojistik Sürücü Geliştirme Sorumlusu Altınay Bekar (47) başarı hikayesi ve kadınlar için yürüttükleri projeler ile milletvekillerinden alkış aldı.
17.07.2022 Gündem
Bursa'da 1 kişinin öldüğü kazada kamyon şoförü, otobüsü görmemiş
Bursa'da 1 kişinin öldüğü kazada kamyon şoförü, otobüsü görmemiş Bursa'da 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kazada otobüse arkadan çarpan kamyonun şoförü Seyit Ali Akpekmezci’nin ifadesinde, "Önümde araç vardı otobüsü görmedim" dediği belirtildi.
6.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı tedbirlerini paylaştı
İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı tedbirlerini paylaştı İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı tatilinde karayollarında sıkı güvenlik tedbirleri alacak. Bayram tatili öncesi ve sonrasında emniyet ve jandarmadan toplam 110 bin trafik ekibi/ timi, 208 bin 900 personel görev yapacak.
27.04.2022 Gündem
TOBB müjdeleri
TOBB müjdeleri TOBB, Torbalı Ticaret Odası üyelerini arabuluculuk, dijital ehliyet ve sayısal takograf hizmetleriyle buluşturuyor. Ayrıca ilçeye bir de okul yaptıracak
8.04.2022 Ege
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart'ta hizmete açtığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan sürücülerin boğazdaki kıtalar arası yolculuğu 5 dakika sürüyor.
22.03.2022 Haberler
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart'ta hizmete açtığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan sürücülerin boğazdaki kıtalar arası yolculuğu 5 dakika sürüyor.
22.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Takograf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.