Takviye

Takviye

Son dakika Takviye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Takviye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Takviye haber sayfamızda...

Takviye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.809 takviye haberi bulunmuştur.
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı
Fenerbahçe'de ayrılıklar belli oldu! Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas kararı Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te ayrılıklar peş peşe geldi. Birçok isim veda ederken Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas gelişmeleri yaşandı.
22.04.2024 Voleybol
Saçlarınız dökülüyor, uykularınız bölünüyorsa önce karıştır sonra blenderla!
Saçlarınız dökülüyor, uykularınız bölünüyorsa önce karıştır sonra blenderla! Sağlıklı olmak için onlarca ilaç ya da takviye almanıza gerek yok. Gerçekten yapmanız gereken tek şey birkaç sağlıklı besini bir araya getirip blenderınızı kullanmaktan geçiyor.
Atiba Hutchinson, County Rovers'ın teknik direktörü oldu
Atiba Hutchinson, County Rovers'ın teknik direktörü oldu Beşiktaşlı eski futbolcu Atiba Hutchinson, Kanada ekibi County Rovers'ın teknik direktörü oldu.
21.04.2024 Dünyadan Futbol
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu
Galatasaray'a Fransa'dan genç forvet! İstenen bonservis belli oldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. 22 yaşındaki forvetin kulübünün bonservis talebi netlik kazandı.
18.04.2024 Galatasaray
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli'
Multivitamin takviyelerini her derde deva sanıyoruz! 'Gerekmedikçe kullanmak riskli' Bağışıklıği güçlendirmek, çeşitli hastalıklardan korunmak ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için vitamin takviyelerinden destek alırız. Ancak multivitamin takviyeleri her derde deva olmayabilir. İşte yapılan araştırmaların sonuçları.
14.04.2024 Genel Sağlık
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Haberler
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un forvet hattına önemli bir takviye yapmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Eflatun-sarılı ekibin ilk görüşmelerini yaptığı aktarıldı.
13.04.2024 1.Lig
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Vitamin takviyeleri ölüme bile götürüyor! İlk belirtileri bulantı, kusma ve ishal
Vitamin takviyeleri ölüme bile götürüyor! İlk belirtileri bulantı, kusma ve ishal Takviye almak, vitamin ve mineral kullanmak sağlıklı yaşam tercihleri olanlar için adeta bir alışkanlık haline geldi. Günümüzde birçok insan kan değerlerine bakmadan takviye alıyor. Ancak belli vitamin ve mineraller gerektiğinden fazla alındığında sonuçları mide rahatsızlığından çok daha ciddi olabilir.
12.04.2024 Genel Sağlık
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Avcılar’da dehşet! 20 yaşındaki suç makinesi bekçiyi silahla vurdu
Avcılar’da dehşet! 20 yaşındaki suç makinesi bekçiyi silahla vurdu Avcılar’da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından durdurulan şahıs, silahla bekçiyi vurdu. Ağır yaralanan bekçi hastaneye kaldırılırken, 20 yaşındaki şahısın 8 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıkıtı.
11.04.2024 Gündem
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlamış durumda. İtalyan basını sarı-kırmızılı ekibin ilgilendiği orta sahayı duyururken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların 'yeni Enzo Fernandez' olarak nitelendirilen yıldız futbolcuya kanca attığı kaydedildi.
10.04.2024 Galatasaray
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu
El Kassam Tugayları görüntüleri yayınladı! 14 İsrail askerini öldüren pusu Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail işgal birliklerine Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentinde kurduğu pusunun görüntülerini yayınladı.
9.04.2024 Dünya
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Haberler
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek
Bahçeli: 'Cam tavanı kırdık' diyenlere asla fırsat verilmeyecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. CHP lideri Özgür Özel'e göndermede bulunan Bahçeli "'Cam tavanı kırdık' diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes belirsizliği! EuroLeague ekipleri peşinde Fenerbahçe Beko'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nick Calathes ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı oyuncuya EuroLeague'den 2 kulübün kanca attığı öğrenildi.
2 TIR yolu makasladı, bölgeye gelen polis aracına başka bir TIR çarptı
2 TIR yolu makasladı, bölgeye gelen polis aracına başka bir TIR çarptı Gaziantep'te 2 TIR'ın kontrolden çıkarak yolu makasladığı bölgeye sevk edilen polislerin aracına başka bir TIR çarptı. Kazada 3'ü polis 4 kişi yaralandı.
6.04.2024 Gündem
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler Define bulma hayali ile Bolu'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, ise gazetecilere, ''Her şey devletimiz için'' mesajı verdi.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Takviye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.