Talat Papatya

Talat Papatya

Son dakika Talat Papatya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Talat Papatya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Talat Papatya haber sayfamızda...

Talat Papatya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 246 talat papatya haberi bulunmuştur.
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı!
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı! TFF, Talat Papatya'nın yerine Volkan Can'ın 1. Lig kulüplerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildiğini açıkladı.
20.04.2024 Futbol
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Süper Lig
Bizim Çocuklar'da Almanya mesaisi devam etti!
Bizim Çocuklar'da Almanya mesaisi devam etti! Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı'nda hazırlıklar devam etti.
17.11.2023 Milli Takım
TFF Başkanı Büyükekşi, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile buluştu
TFF Başkanı Büyükekşi, Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile buluştu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalya'da 3-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi son kampını Riva'da yapan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı ile bir araya geldi.
29.08.2023 Diğer
TFF'den algoritmaya devam kararı
TFF'den algoritmaya devam kararı TFF Başkanı Büyükekşi hakem atamalarında kullanılan algoritmanın kapsamının genişleyeceğini belirterek “Yeni sezonda VAR hakemleri de algoritma ile atanacak” diye konuştu.
4.08.2023 Süper Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çaykur Rizespor'u ziyaret etti
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çaykur Rizespor'u ziyaret etti Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretlerine bir yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor ile devam etti.
27.05.2023 1.Lig
TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi
TFF Başkanı Büyükekşi, Samsunspor tesislerini inceledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ile birlikte Nuri Asan Tesisleri ve Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’ni gezdi.
8.05.2023 1.Lig
Mehmet Büyükekşi açıkladı! Yabancı kuralında son hafta
Mehmet Büyükekşi açıkladı! Yabancı kuralında son hafta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Seneye Süper Lig’de yabancı kuralı nasıl işlenecek onunla ilgili çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizde de toplantılar yapıyoruz” dedi.
8.05.2023 Futbol
A Milli Takım, Republican Stadyumu'nda çalıştı
A Milli Takım, Republican Stadyumu'nda çalıştı 024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, karşılaşmanın oynanacağı Republican Stadyumu'nda bir antrenman yaptı.
24.03.2023 Milli Takım
Futbol ailesi acıları unutturacak
Futbol ailesi acıları unutturacak TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı Başkan Vekili görevlerini sürdüren, aynı zamanda TFF 1. Lig kulüplerinden sorumlu olan Talat Papatya, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Milliyet Ege’ye özel açıklamalarda bulundu. Papatya, “Sosyal bir olgu çerçevesinde sporun psikolojik destek vermesini sağlayacağız. Yapacağımız kampanyalarla birlikte vatandaşlarımızın her zaman yanında duracağız. Tüm enerjimizi bu konuya harcayacağız ve altından ülkece kalkacağız” dedi.
20.02.2023 Ege
TFF Kriz Masası çalışmalarına devam ediyor
TFF Kriz Masası çalışmalarına devam ediyor Türkiye Futbol Federasyonu Kriz Masası, deprem felaketinin ardından başlayan çalışmalarına devam ediyor.
10.02.2023 Futbol
TFF ve Kulüpler Birliği, altyapı akademilerinde Türkiye modeli oluşturma çalışmalarını sürdürüyor
TFF ve Kulüpler Birliği, altyapı akademilerinde Türkiye modeli oluşturma çalışmalarını sürdürüyor Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Altyapı Akademileri Projesi için çalışmalarını sürdürüyor.
25.01.2023 Süper Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Corendon Alanyaspor'a ziyaret
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Corendon Alanyaspor'a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Corendon Alanyaspor Kulübü ile devam etti.
9.01.2023 Alanyaspor
TFF Başkanı Büyükekşi, 1. Lig kulüp başkanları ile bir araya geldi
TFF Başkanı Büyükekşi, 1. Lig kulüp başkanları ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig kulüp başkanları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.
24.12.2022 1.Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş Kulübü’ne ziyaret
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş Kulübü’ne ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Beşiktaş Kulübü ile devam etti.
22.12.2022 Beşiktaş
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) 3 ödüle layık görülürken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.
21.12.2022 Skorer
'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden!
'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden! Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. En İyi Web Sayfası Ödülü; Milliyet Skorer'e, En İyi Kadın Spor Muhabiri Ödülü; Nergis Aşkın'a giderken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.
21.12.2022 Diğer
TFF Başkanı Büyükekşi'den Başakşehir Futbol Kulübü'ne ziyaret
TFF Başkanı Büyükekşi'den Başakşehir Futbol Kulübü'ne ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Büyükekşi, Fatih Terim Futbol Kompleksi tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.
15.12.2022 Basaksehir
TFF Başkanı Büyükekşi’den  Altınordu’ya ziyaret
TFF Başkanı Büyükekşi’den Altınordu’ya ziyaret Spor Toto 1. Lig’de pazar günü oynanan Göztepe-Altay karşılaşmasında çıkan olayların ardından İzmir’e gelerek Vali Yavuz Selim Köşger ve kulüp temsilcileriyle bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altınordu’yu da ziyaret etti.
1.12.2022 Ege
TFF Başkanı Büyükekşi'den Altınordu'ya ziyaret
TFF Başkanı Büyükekşi'den Altınordu'ya ziyaret Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü oynanan Göztepe - Altay karşılaşmasında çıkan olayların ardından İzmir'e gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altınordu'yu da ziyaret etti.
30.11.2022 Futbol
Büyükekşi, Mehmet Çakır’ı hastanede ziyaret etti
Büyükekşi, Mehmet Çakır’ı hastanede ziyaret etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan Göztepe-Altay maçında yüzüne işaret fişeği isabet etmesi sonucu yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı hastanede ziyaret etti.
30.11.2022 Ege
TFF Başkanı Büyükekşi, derbide yaralanan taraftarı Şampiyonlar Ligi finaline davet etti
TFF Başkanı Büyükekşi, derbide yaralanan taraftarı Şampiyonlar Ligi finaline davet etti TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Göztepe-Altay derbisinde fişekle yaralanan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Büyükekşi, Çakır’ı İstanbul’daki UEFA Şampiyonlar Ligi finaline davet etti.
29.11.2022 1.Lig
Şanlı Göztepe mi, Büyük Altay mı?
Şanlı Göztepe mi, Büyük Altay mı? Tüm Türkiye'nin sabırsızlıkla beklediği, soluksuz izlenecek İzmir derbisi öncesi Milliyet Ege Spor Müdürü Mehmet Demirtaş, büyük mücadelenin nabzını tuttu.
26.11.2022 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk futbolunun daha da ileriye gitmesi için gereken her türlü adımı atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk futbolunun daha da ileriye gitmesi için gereken her türlü adımı atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
2.11.2022 Siyaset
Azmi ve gayreti başarı getirdi
Azmi ve gayreti başarı getirdi TFF Dış İlişkiler İcra Kurulu’nun 31 yaşındaki en genç üyesi Gökhan Kışla, çalışmalarını Milliyet’e anlattı. New York, Cenevre, Zürih ve Paris’te temsilcilik kuracaklarını, UNESCO ile Ortadoğu ve Güney Afrika’da proje yapacaklarını belirtti.
20.10.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Talat Papatya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.