Talat Terim

Talat Terim

Son dakika Talat Terim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Talat Terim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Talat Terim haber sayfamızda...

Talat Terim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 talat terim haberi bulunmuştur.
Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim vefat etti
Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim vefat etti Galatasaray ve A Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in annesi Nuriye Terim 91 yaşında vefat etti.
25.11.2022 Galatasaray
Fatih Terim, babasının mezarını ziyaret etti
Fatih Terim, babasının mezarını ziyaret etti Memleketi Adana'ya gelen Fatih Terim, babasının mezarını ziyaret etti.
28.04.2022 Galatasaray
Fatih Terim’in babası Talat Terim dualarla anıldı
Fatih Terim’in babası Talat Terim dualarla anıldı Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
6.02.2022 Futbol
Fatih Terim’in babası Talat Terim dualarla anıldı
Fatih Terim’in babası Talat Terim dualarla anıldı Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, ölümünün 3'üncü yıldönümünde babası Mehmet Talat Terim'in Adana’daki kabrini ziyaret etti.
6.02.2022 Diğer
‘İkimizin de hayali gerçekleşti’
‘İkimizin de hayali gerçekleşti’ Adana deyince Fatih Terim ile konuşmamak olmazdı; “Babamın hayali futbolcu olmamdı. Benim hayalim de Galatasaray’da oynamaktı. İkimizin hayali de gerçekleşti. Sonrasında da hayallerimizi ve hedeflerimizi büyüttük, epey yol aldık.
15.10.2020 Anadolu Kaplanları
‘İkimizin de hayali gerçekleşti’
‘İkimizin de hayali gerçekleşti’ Adana deyince Fatih Terim ile konuşmamak olmazdı; “Babamın hayali futbolcu olmamdı. Benim hayalim de Galatasaray’da oynamaktı. İkimizin hayali de gerçekleşti. Sonrasında da hayallerimizi ve hedeflerimizi büyüttük, epey yol aldık.
15.10.2020 Galatasaray
Fatih Terim ve annesinin gözyaşları
Fatih Terim ve annesinin gözyaşları Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçen yıl 94 yaşında vefat eden babası Talat Terim'in kabri başında gözyaşlarını tutamadı.
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim: "Daha önce tarih yazdık"
Fatih Terim: "Daha önce tarih yazdık" Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaraylı taraftarlar 'Talat Terim' adına kütüphane açtı
Galatasaraylı taraftarlar 'Talat Terim' adına kütüphane açtı Adana’da Galatasaraylı taraftarlar, geçtiğimiz ay vefat eden Fatih Terim’in babası Talat Terim adına Seyhan Gülbahçesi Ortaokulu’nda bir kütüphane açtı. Kütüphanenin açılışına Fatih Terim’in kız kardeşi Belgin Arıcan da katıldı.
1.03.2019 Diğer Sporlar
Fatih Terim: "Hiçbir zaman şampiyonluk iddiasından..."
Fatih Terim: "Hiçbir zaman şampiyonluk iddiasından..." Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray - Trabzonspor: 3-1 (İşte maçın özeti)
Galatasaray - Trabzonspor: 3-1 (İşte maçın özeti) Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. İşte dakik dakika maçın özeti
30.06.2020 Galatasaray
99 gün sonra Türk Telekom’da
99 gün sonra Türk Telekom’da 10 maçlık cezasını çekerek Galatasaray’ın başına dönen teknik direktör Fatih Terim, 99 gün sonra Türk Telekom Stadı’nda bir lig maçına çıkacak.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın derbideki rakibi Trabzonspor!
Galatasaray'ın derbideki rakibi Trabzonspor! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor, yarın saat 19.00'da Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
30.06.2020 Galatasaray
Talat Terim'in mezarı sarı kırmızı...
Talat Terim'in mezarı sarı kırmızı... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in mezarı, sarı ve kırmızı çiçeklerle donatıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Eren Derdiyok geldi, onlar gelmedi! Terim'i yalnız bıraktılar...
Eren Derdiyok geldi, onlar gelmedi! Terim'i yalnız bıraktılar... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim...
30.06.2020 Galatasaray
Diagne sabırsız
Diagne sabırsız Kasımpaşa’dan kalan 4 maçlık cezasını önceki günkü Hatay maçı ile tamamlayan Senegalli forvet Diagne pazar günü oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasını iple çekiyor.
30.06.2020 Kasımpaşa
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim (93) son yolculuğuna uğurlandı   Fenerbahçe'de yeni transferler için imza töreni düzenlendi!   Tahkim Kurulu PFDK tarafından Fenerbahçe'ye verilen para cezasını ve Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın 2 maç cezasını onadı   Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantepspor'un 3. Lig'e düşürüldüğünü açıkladı
7.02.2019 Futbol
Galatasaray Futbol Takımı Talat Terim için cenazede
Galatasaray Futbol Takımı Talat Terim için cenazede Futbolcuların da yer aldığı Galatasaray kafilesi, teknik direktör Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim'in cenaze törenine katılmak üzere Adana'ya geldi.
7.02.2019 Futbol
Talat Terim son yolculuğuna uğurlanıyor!
Talat Terim son yolculuğuna uğurlanıyor! Teknik direktör Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim, Adana'da spor ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor... Talat Terim son yolculuğuna uğurlanıyor!   Teknik direktör Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim, Adana'da spor ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanıyor...
7.02.2019 Futbol
Fatih Terim'den baba Talat Terim'e son görev! Yalnız bırakmadılar...
Fatih Terim'den baba Talat Terim'e son görev! Yalnız bırakmadılar... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim (93) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ Fatih Terim'i bu acı gününde yalnız bırakmadı.
1.07.2020 Futbol
Hamza Hamzaoğlu: 'Allah Talat Terim'den razı olsun Fatih Terim gibi bir evlat yetiştirdi'
Hamza Hamzaoğlu: 'Allah Talat Terim'den razı olsun Fatih Terim gibi bir evlat yetiştirdi' Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim'in cenazesinde açıklamalarda bulundu.
7.02.2019 Futbol
Yıldırım Demirören, Talat Terim’in cenazesi için Adana’ya geldi
Yıldırım Demirören, Talat Terim’in cenazesi için Adana’ya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, beraberinde siyasetçi Mehmet Ağar ile birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in Adana Asri Mezarlık Camii’nde gerçekleşecek cenaze törenine katılmak üzere özel uçakla Adana’ya geldi.
7.02.2019 Futbol
Galatasaray futbol takımı Adana'da
Galatasaray futbol takımı Adana'da G.saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in babası Talat Terim'in cenazesi için Adana'ya gelen...
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim'in babası son yolculuğuna uğurlanıyor!
Fatih Terim'in babası son yolculuğuna uğurlanıyor! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in vefat eden babası Talat Terim'in (93) cenazesi, Adana'da, toprağa verileceği Asri Mezarlık'a götürülmek üzere yola çıkarıldı. Fatih Terim'in de cenaze aracının ön koltuğunda oturduğu görüldü.
7.02.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Talat Terim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.