Karavan turizmine ilgi artıyor
Karavan turizmine ilgi artıyor Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını, tatilcilerin tercihlerinde değişikliklere sebep oldu. Son iki yılda dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını karavan turizmine ilgiyi artırdı. Kalabalık ortama girmek istemeyen tatilciler çareyi karavan turizmine yönelmekte buldu.
20.07.2022 Ekonomi
Yarıyıl tatilinde talepler yüzde 40'ı, doluluk yüzde 90'ı aştı
Yarıyıl tatilinde talepler yüzde 40'ı, doluluk yüzde 90'ı aştı Okulların 16 günlük sömestir tatiline girmesiyle birlikte iç turizm hareketliliği arttı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, geçen yıla göre taleplerde yüzde 40 artış görüldüğünü; Kartalkaya, Kartepe, Abant, Uludağ, Erciyes, Palandöken gibi kayak destinasyonlarındaki otellerde dolulukların yüzde 90'ı aştığını açıkladı.
23.01.2022 Ekonomi
Olağanüstü talep! Resmen tavan yaptı
Olağanüstü talep! Resmen tavan yaptı Corona virüse karşı uzmanların bolca vitamin almaları tavsiyesinde bulunduğu vatandaşlar, başta Finike portakalı olmak üzere Antalya'nın Finike ilçesinde üretilen narenciye ürünlerine yoğun talep gösterdi. İlçede faaliyet gösteren bir firma siparişlere yetişmek için ekstra mesaiye başladı. Firma sahiplerinden Mete Apaydın, "Son 10 gündür olağanüstü bir durum var. İnsanlarımız vitamin almak için özellikle narenciye ürünlerine daha fazla talep göstermeye başladı" dedi.
26.03.2020 Ekonomi
Koronavirüs için medikal tulum ürettiler, siparişlere yetişemiyorlar
Koronavirüs için medikal tulum ürettiler, siparişlere yetişemiyorlar Tokat'ın Turhal ilçesinde bir tekstil fabrikası, giysi üretimini durdurarak, koronavirüsten korunmak için medikal tulum üretmeye başladı. Günde bin adet tulum üreten fabrika işçileri, siparişlere yetişmek için gece gündüz çalışıyor.
26.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri