Tam

Tam

Son dakika Tam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tam haber sayfamızda...

Tam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200.192 tam haberi bulunmuştur.
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’
‘Mansur Yavaş artık CHP’nin ev kölesi olmuştur’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik, “O artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur” ifadesini kullandı.
29.03.2024 Gündem
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin'
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin' Devam eden Rusya-Ukrayna savaşı hem Rusya’nın hem de Ukrayna’yı destekleyen NATO üyesi ülkelerin envanterinde kullandığı ilginç silah sistemlerini ve farklı amaçlarla tasarlanan platformları gündeme getirdi. Bunlar arasında en dikkat çekenler ise 'kıyamet günü' uçakları oluyor.
29.03.2024 Dünya
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat!
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat! Çikolatanın hammaddesi kakaodaki hızla artan fiyat ve olası tedarik sorunları tüketimde etkili olmaya başlıyor. İç piyasada ise Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı üretimin artması, tağşişli ürünlerin piyasaya sürülmesi endişesi var.
29.03.2024 Ekonomi
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki:  76 bin evimizi teslim ettik
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
29.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan BAYKAR'a ziyaret: Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum BAYKAR'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası BAYKAR çalışanlarıyla bir söyleşi gerçekleştiren Kurum, BAYKAR'ın 'Milli Savunma Hamlesi'ni gerçekleştiren mühendislerine, “Geleceğimizi sizlerle birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
29.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!  'Baş döndüren' ödül oyunu
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! 'Baş döndüren' ödül oyunu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz
Bakan Yerlikaya: Kardeşliğimize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Huzuru, Büyükçekmece’nin Huzuru İftar Buluşması” programına katıldı. Yerlikaya, "Bu yüzyılda hiçbir esameleri kalmayacak olan; başta bölücü terör örgütü olmak üzere FETÖ, DHKP/C, MLKP yani bizim birliğimizi dirliğimize kardeşliğimize kim yan bakıyorsa, Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz, sizlerden almış olduğumuz cesaretle, bize kim yan bakıyorsa biz de onlara düz bakacak değiliz." dedi.
28.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya geldi. Kurtulmuş, "Dünyada zalime dur diyecek bir sistemin kurulması şarttır. Bunun için de Türkiye öncülük yapacaktır" açıklamasında bulundu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik
Bakan Özhaseki: 76 bin evimizi teslim ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Zonguldak'taki programının ardından Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "İstanbulla ilgili bir deprem riskimiz var, bu hep olmuştur. Buna yönelik ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık. Eski yapılmış olanları da güçlendirdik. Bakın Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün tabliyesini askıya aldık. Yeniden yaptık diyebilirim" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos arasının, yapılacak bu tünelle 35 dakikadan 5 dakikaya düşeceğini belirtti.
28.03.2024 Haberler
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek
Bakan Uraloğlu duyurdu! Sarıyer-Kilyos arası 5 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kilyos Tünel Şantiyesinde incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, " Normal zamanlarda Sarıyer'den 35 dakika süren seyahat süresi sadece 5 dakikaya düşecek. Biz bunu getirip Kilyos'tan Kuzey Marmara Otoyolu'na bağlayacağız." dedi.
28.03.2024 Gündem
Okula temizlik malzemesi getirip birbirine sıkan öğrenciler hastanelik oldu
Okula temizlik malzemesi getirip birbirine sıkan öğrenciler hastanelik oldu Diyarbakır'da hayrete düşüren olay! Okula temizlik malzemesi getiren öğrenciler birbirlerine sıkınca olanlar oldu. Tam 16 öğrenci çıkan gazdan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2023 yılı ikinci dönem çerçevesinde 208 Türk üniversitesi arasında 4’üncü sırada yer aldı.
28.03.2024 Eğitim
ŞU ANDAKİ ALTIN FİYATLARI || Gram - çeyrek - yarım - tam altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? İşte 28 Mart'taki altın fiyatları ivmesi
ŞU ANDAKİ ALTIN FİYATLARI || Gram - çeyrek - yarım - tam altın fiyatları bugün ne kadar, kaç TL? İşte 28 Mart'taki altın fiyatları ivmesi Son dakika altın fiyatları merakla araştırılıyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları tekt ek araştırılıyor. Haftanın 4. gününde altın fiyatları hakkında bilgilenmek isteyenler, altın fiyatları ne kadar, gram altın fiyatı kaç TL öğrenmek istiyor. İşte 28 Mart 2024 altın fiyatları canlı grafik
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Yıllarca hep yanlış yaptık! Somer Şef çıtır çıtır börek için altın oranı verdi
Yıllarca hep yanlış yaptık! Somer Şef çıtır çıtır börek için altın oranı verdi Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri de su böreğidir. Birçok kişi diğer böreklere göre daha hafif olduğu için su böreğini tercih eder. Ancak hazırlarken bazı noktalara dikkat edilmediğinde lezzeti tam istediğiniz gibi olmayabiliyor. İşte MasterChef'in sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'ndan böreği lezzetli hale getirecek püf noktalar.
28.03.2024 Yemek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, seçim güvenliği başta olmak üzere terör ve istihbarat konularını içeren güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
28.03.2024 Gündem
Çocuklar neden korkar? Yaş ilerledikçe boyutu değişiyor
Çocuklar neden korkar? Yaş ilerledikçe boyutu değişiyor Bazı durumlarda korku, hayatta kalmamızı sağlayan bir alarm sistemidir. Beynimizdeki korku duygusu bizi olası tehditlerden koruyabilir. Peki, çocuklar tam olarak nelerden korkar? İşte her yaşın kendine özgü farklı nedenleri.
28.03.2024 Ebeveyn
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı 2050 yılına kadar Avrupa'yı baştan başa kat edecek 10 bin kilometrelik bir hyperloop tüp ağı kurulması hedefleniyor.
28.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.