Tanya Kilitkayalı

Tanya Kilitkayalı

Son dakika tanya kilitkayalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tanya kilitkayalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tanya kilitkayalı haber sayfamızda...

Tanya Kilitkayalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 47 tanya kilitkayalı haberi bulunmuştur.
MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar!
MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar! Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı 'MasterChef Türkiye', bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlara geliyor. Fenomen yarışmada 10 Kasım'a özel olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklere ait malzemeler ön plandaydı. Ödülü kazanan yarışmacı belli olurken, Barbaros Yoloğlu da parayla ilgili açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.
11.11.2023 Cadde
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı
'All Star'dan elenen Masterchef Eda'dan sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı olay yarattı 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata sonucu Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Cadde
MasterChef All Star'da dokunulmazlık mücadelesi! Eleme adayları belli oldu
MasterChef All Star'da dokunulmazlık mücadelesi! Eleme adayları belli oldu All Star' formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, Kırmızı takım ile Mavi takım karşı karşıya geldi. Kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girerken, eleme adayları belli oldu.
12.07.2023 Cadde
MasterChef All Star'da sezonun ilk kaptanları ve takımları belli oldu!
MasterChef All Star'da sezonun ilk kaptanları ve takımları belli oldu! 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, ilk kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanı olan isim, Kırmızı takımın kaptanını belirledi. İşte Mavi takım ile Kırmızı takımda yer alan isimler...
10.07.2023 Cadde
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef yarışmacıları kulise gönderdi Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef tüm uyarılarına rağmen yarışmacılara tarif vermeye devam eden balkondaki dört isme sinirlendi ve kulise gönderdi.
9.07.2023 Cadde
MasterChef’te ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! 'Gerçekten zorlu bir süreç yaşadık'
MasterChef’te ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu! 'Gerçekten zorlu bir süreç yaşadık' 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Osman Sezener'in jüri koltuğuna oturduğu MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonundan ana kadroya giren isim belli oldu. Böylece ana kadro tamamlandı. İşte MasterChef All Star'ın ana kadrosunda yer alan isimler...
7.07.2023 Cadde
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kaldı! 'Ailesine sabırlar dileriz'
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kaldı! 'Ailesine sabırlar dileriz' 'MasterChef Türkiye All Star'da ana kadroya girecek son isim bu akşam belirlenecek. Fenomen yarışmanın heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Cadde
'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! Ana kadroya giren 19'uncu isim belli oldu
'Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! Ana kadroya giren 19'uncu isim belli oldu 'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen MasterChef Türkiye'de ana kadro heyecanı sürüyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Osman Sezener'in jüri koltuğuna oturduğu MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonundan ana kadroya giren dördüncü kişi belli oldu.
6.07.2023 Cadde
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti
MasterChef'te talihsiz kaza! Fatma Nur Uçar parmağını kesti TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan 16 isim arasından ana kadroya giren üçüncü kişi belli oldu. Fatma Nur Uçar, şeflerin istediği yemeği hazırladığı sırada parmağını kesti. Geçirdiği talihsiz kazanın ardından ''Çok kestim parmağımı. Geç kalacağım. Her şeyim hazır'' diye ağlayan Fatma Nur'un parmağına pansuman yapıldı.
5.07.2023 Cadde
MasterChef'te ana kadro heyecanı! Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı
MasterChef'te ana kadro heyecanı! Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan yarışmacılardan ana kadroya giren ikinci isim belli oldu. Yaratıcılık etabına kalan Ayaz Geçer'in tadım sırasında tabağından çıkan yabancı madde şefleri şaşırttı. Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı.
4.07.2023 Cadde
MasterChef'te ana kadro mücadelesi! Yağız Özçelik geçirdiği trafik kazasını anlattı
MasterChef'te ana kadro mücadelesi! Yağız Özçelik geçirdiği trafik kazasını anlattı TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonunda yer alan 18 isim, ana kadroya girebilmek için mutfakta ter döktü. Yarışmanın 2022 sezonundaki yarışmacılar arasında yer alan Yağız Özçelik, geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği ve ölümden döndüğü trafik kazasıyla ilgili konuştu.
2.07.2023 Cadde
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı
MasterChef'te duygusal anlar! Sedat Tuncer gözyaşlarını tutamadı TV8 ekranlarında Masterhef heyecanı devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu programın yeni bölümünde, 2020 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Sedat Tuncer, 2020 yılında kaybettiği annesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...
1.07.2023 Cadde
MasterChef All Star'da yedek kadro mücadelesi! Hamza Mercimek gözyaşlarına boğuldu
MasterChef All Star'da yedek kadro mücadelesi! Hamza Mercimek gözyaşlarına boğuldu Yeni sezonuna büyük bir heyecanla başlayan ve eski yarışmacıların yer aldığı MasterChef Türkiye All Star'da 15 kişilik ana kadro netleşti. MasterChef'in yeni bölümünde ise 2021 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ve MasterChef hayaline veda eden Hamza Mercimek gözyaşlarına hakim olamadı.
30.06.2023 Cadde
MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek yaşadığı zorlu süreci anlattı! 'Asla geri dönüşü yoktu'
MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek yaşadığı zorlu süreci anlattı! 'Asla geri dönüşü yoktu' TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef All Star 2023' tüm hızıyla sürüyor. Programın yeni bölümünde, 2021 sezonundan ana kadroya giren isim belli olurken, Hamza Mercimek yaptığı konuşma ile hem stüdyodaki hem de ekran başındakileri duygulandırdı. Yarıştığı sezonun ardından böbrek nakli olan Hamza Mercimek, son sağlık durumuyla ilgili de açıklama yaptı.
26.06.2023 Cadde
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı...
'Mekanın sahibi geri geldi!' İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı... Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Fenomen yarışmanın 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu.
24.06.2023 Cadde
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı
'MasterChef Türkiye' tarihinde bir ilk! Jüri ortak kararını açıkladı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef Türkiye All Star' heyecan dolu yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. 2020 kadrosundan ana kadroya giren üçüncü ismin belli olduğu yarışmanın yeni bölümünde, MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Yarışmacıları heyecanlandıran gelişmeyi ise Mehmet Şef duyurdu.
23.06.2023 Cadde
2 milyon parsele rağbet büyük! Tarihi eser gibi evler 1 bardak çay fiyatına satılıyor
2 milyon parsele rağbet büyük! Tarihi eser gibi evler 1 bardak çay fiyatına satılıyor Türkiye'ye 3 bin kilometre uzaklıktaki onlarca yıl önce çeşitli sebeplerle terk edilen kasabalar, tekrar canlanmak için geri sayım yapıyor. Bölgedeki yetkililerin projeleriyle yeniden hayata döndürülmesi istenilen 2 milyon parsel alandaki bu yerlere ilgi şimdiden büyük. İşte bir bardak çay fiyatına satın alınabilecek evlerin arka planındaki gerçek.
22.06.2023 Dünya
Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 gün önce ne olacağını yazdı
Titan yolcularının 96 saatlik cehennemi! Olaydan 20 gün önce ne olacağını yazdı Titanik'in enkazını incelemek için dalıp bir süre sonra kaybolan denizaltı içerisindeki oksijen seviyesi için verilen kritik süre hesaplamalara göre bugün doldu. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği denizaltındaki 5 kişinin 96 saat boyunca nasıl bir cehennemde yaşadığının ise tuhaf şekilde olaydan 20 gün önce kaleme alındığı ortaya çıktı. İşte bir doktora ait olan ve büyük merak uyandıran makalenin detayları.
22.06.2023 Dünya
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren yedinci isim belli oldu! Tanya Kilitkayalı gözyaşlarına boğuldu
'MasterChef All Star'da ana kadroya giren yedinci isim belli oldu! Tanya Kilitkayalı gözyaşlarına boğuldu MasterChef Türkiye 2020 sezonunda yer alan yarışmacılar arasında 'All Star 2023' ana kadrosuna giren ilk isim Sefa Okyay Kılıç olmuştu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu sevilen yarışmanın ana kadrosuna giren yeni isim de belirlendi. Duygusal anlar yaşayan Tanya Kilitkayalı gözyaşlarını tutamadı.
22.06.2023 Cadde
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı
MasterChef'te duygu dolu anlar! Şef Akkor deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef All Star 2023'te, MasterChef'in 2020 sezonunda yer alan yarışmacılar, All Star ana kadrosuna giren ilk isim olabilmek için yarıştı. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından soluğu afet bölgesinde alan Ömür Akkor, Elbistan'da yaşanan bir mucize kurtuluşu anlatınca stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.
21.06.2023 Cadde
MasterChef Tanya kimdir, nereli? 2023 MasterChef All Star Tanya Kilitkayalı kaç yaşında, evli mi?
MasterChef Tanya kimdir, nereli? 2023 MasterChef All Star Tanya Kilitkayalı kaç yaşında, evli mi? Tanya Kilitkayalı, MasterChef All Star yarışmasında ana kadro için yarışan isimler arasında bulunuyor. 2020 sezonunda da başarılı tabaklar çıkarmıştı. Peki, MasterChef 2023 Tanya aslen nereli, kaç yaşında?
20.06.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef Tanya kimdir? MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı nereli, kaç yaşında?
MasterChef Tanya kimdir? MasterChef 2020 Tanya Kilitkayalı nereli, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı, MasterChef'in 2020 sezonunda mücadele eden isimlerdendir. Kıbrıs'tan yarışmaya katılan Tanya, tabaklarındaki başarı kadar sempatik tavırlarıyla da ekran başındakilerin beğenisini toplamıştı. Peki MasterrChef Tanya aslen nereli?
15.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef Tanya kimdir, nereli? 2020 MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı kaç yaşında, ne iş yapıyor?
MasterChef Tanya kimdir, nereli? 2020 MasterChef yarışmacısı Tanya Kilitkayalı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye 2020 yarışmacılar arasında öne çıkan isimlerdendi. 26 yaşındaki Kilitkayalı, Kıbrıs'ta yaşamını sürdürüyor. Aşçılık üzerine eğitimler alarak restoran işletmeciliği yapıyor. İşte, MasterChef Tanya hakkında...
1.12.2021 Cadde
MasterChef Tanya Kilitkayalı son haliyle şaşırttı: 10 kilo aldım
MasterChef Tanya Kilitkayalı son haliyle şaşırttı: 10 kilo aldım TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan 'Masterchef' yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Yarışmanın yeni bölümleri 26 Haziran Cumartesi'den itibaren izleyici ile buluşacak. 'MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Tanya Kilitkayalı son haliyle gündem oldu. 10 kilo aldığını söyleyen ünlü yarışmacıya yorum yağdı.
22.06.2021 Cadde
Berker Başmanav'ın 'MasterChef'te aşk var' açıklaması olay oldu!
Berker Başmanav'ın 'MasterChef'te aşk var' açıklaması olay oldu! 'MasterChef Türkiye 2020'den elenen Berk İlter, YouTube’da yayınlanan ‘Kaybedilenler Kulübü’ programına, yarışmadan arkadaşı Tanya Kilitkayalı’yı konuk etti. Tanya'nın özel hayatıyla ilgili açıklaması dikkat çekti. Bir başka programa katılan Berker Başmanav'ın itirafı da ortalığı karıştırdı.
23.11.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tanya Kilitkayalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.