Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi...
Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi... MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim Tanya Kilitkayalı oldu. Özgül'ün Mavi takım kaptanı olmasının ardından Kırmızı takım kaptanı olarak seçilen Tanya Kilitkayalı bu haftanın avantaj oyununu kazanmış ve Barbaros'u Mavi takımdam kendi takımına almış Sefa'yı karşı tarafa göndermişti. Bu hafta Serhat, Barbaros, Eray, Uğur ve Furkan'ın yer aldığı eleme potasında son üçe kalan ve orada da talihsizlikler yaşayan Tanya yarışmaya veda eden isim oldu. Peki Tanya Kilitkayalı kimdir?
2.11.2020 Cadde
MasterChef Tanya Kilitkatyalı kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi...
MasterChef Tanya Kilitkatyalı kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi... MasterChef 2020 kadrosunda yer alan ve son dönemde yaşadığı düşüşle dikkat çeken Tanya Kilitkayalı, geçtiğimiz haftalarda girdiği eleme potasında Selin'in ahtapotunun pişmemesi nedeniyle son anda elenmekten kurtulmuş ve yoluna devam etmişti. Bu hafta MasterChef'te yakın arkadaşı Ebru'nun Kırmızı takımında yer alan Tanya Kilitkayalı kaybedilen ilk takım oyunun ardından potada yer almadı. Peki MasterChef Tanya Kilitkatyalı kimdir?
8.10.2020 Cadde
MasterChef Tanya kimdir? Tanya Kilitkayalı aslen nereli, kaç yaşında?
MasterChef Tanya kimdir? Tanya Kilitkayalı aslen nereli, kaç yaşında? MasterChef 2020 son 16 kadrosunda yer alan isimlerden biri de Tanya Kilitkayalı! MasterChef'te ilk hafta mavi takım kaptanı olan Tanya Kilitkayalı, geçtiğimiz hafta oynanan kaptanlık oyununda istenen Hamburger'i bitiremişti. Bu durum şeflerin eleştirisine maruz kalmasına neden oldu. Bu hafta yarışmaya veda eden Berk İlter'in ardından MasterChef Tanya gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Tanya hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Cadde
MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi
MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? Tanya Kilitkayalı biyografisi MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilk kaptanlık oyununda en iyi yemeği yaparak Mavi takım kaptanı olmayı başaran ve rakip olarak kendisine Ayyüce'yi seçen MasterChef Tanya şivesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir, aslen nereli?
24.08.2020 Cadde