Tanyeli

Tanyeli

Son dakika Tanyeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tanyeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tanyeli haber sayfamızda...

Tanyeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 519 tanyeli haberi bulunmuştur.
Kanser tedavisi gören Tanyeli'den sanat camiasına iftar
Kanser tedavisi gören Tanyeli'den sanat camiasına iftar Bir süredir kanser tedavisi gören Tanyeli, geçtiğimiz akşam Üsküdar'da bulunan bir mekanda iftar yemeği verdi. Sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldığı gece, boğaz manzarasında yapılan semazen gösterisiyle son buldu.
30.03.2024 Cadde
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, yakın dostları ve basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, mutfağa girip yemek yaparak moralini yüksek tuttuğunu ve sağlığına kavuştuğunda bir yemek projesi içinde yer almak istediğini açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Fenerbahçe’ye teşekkür
Fenerbahçe’ye teşekkür Bir süredir pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli’ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi.
18.03.2024 Cadde
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı!
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Cadde
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım'
Tanyeli hastalığını anlattı, Yelda Kırçuval gözyaşlarını tutamadı! 'Hastanede olumlu şeyler duymadım' Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Cadde
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim'
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Cadde
Tanyeli’ye vefa gecesi
Tanyeli’ye vefa gecesi Sekiz ay önce pankreas kanserine yakalanan Tanyeli için önceki akşam Türkan Şerbetçi ev sahipliğinde Cahide Palazzo’da moral gecesi düzenlendi.
13.02.2024 Cadde
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz'
Uçakta panik yaratan gizli oda! Pilot tek tek itiraf etti: 'Hepimiz uyuyoruz' Güzel bir uyku çekmek hepimizin uzun yolculuklarda neredeyse vazgeçemedikleri arasındadır. Peki söz konusu uzun mesafeli uçuşlar olduğunda pilotların ve kabin görevlilerinin ne yaptığını hiç merak ettiniz mi? Her şeyi tek tek itiraf eden genç pilot, uçakta kimsenin bilmediği gizli odayı anlattı.
13.02.2024 Yaşam
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor Dans etmek vazgeçilmeziydi ancak 11 yaşında, hayatı bir anda değişti. Tüm bedeni alev gibi yanıyor, derisi pul pul dökülüyordu. Doktorlar ise gördüğü tablo karşısında şaşkındı. Erkenden tedavisine başlandığı için ailesi çok mutlu olsa da küçük kız yaşadığı şeyin şokunu henüz atlatamadı. İşte Türkiye'de de gittikçe artan rahatsızlığın sebebi.
13.02.2024 Genel Sağlık
Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım!
Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım! Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Cadde
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı
Pankreas kanseriyle mücadele ediyor! Tanyeli gözyaşlarına hakim olamadı Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan Tanyeli, konuk olduğu Demet Akalın'ın programında gözyaşlarına boğuldu. 49 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Tanyeli, "Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.
13.01.2024 Cadde
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Kız bebek bekleyen anne ve baba adaylarının yaşadığı en eğlenceli süreçlerden birisi de isimler. Aile üyelerine yeni katılacak olan bireyin heyecanını yaşayan aileler kız bebeklerine verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kızlarının haya boyu taşıyacağı ismi seçerken aileler özellikle anlamlarına da dikkat ediyor. Bu konuda yakınlarından fikir alan aileler internet ortamında da derin bir araştırma içerisine giriyor. Popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik isimler ve modern çağa uygun isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. T harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım! Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecini hemen başlatmıştı. Kemoterapi sürecinde saçlarına veda eden Tanyeli'nin en büyük destekçisi ise yakınları olmuştu. Tanyeli'den çocuklarıyla yeni poz geldi.
28.12.2023 Cadde
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!'
'Sizi öyle uçuramadım, böyle uçuruyorum!' Zara olarak bilinen Neşe Zara Yılmaz, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Henüz yedi yaşında 'Neşecik' adıyla ilk albümünü yayınlayan, dokuz yaşında ise ilk kez sahneye çıkan sanatçı, bir dönem pilot olmayı çok istediğini açıkladı.
5.12.2023 Cadde
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe'
Selin Şekerci'den duygusal paylaşım! 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe' Ünlü oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından Hazal Kaya ve Ali Atay'ın Şubat ayında dünyaya gelen Süreyya bebekleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Doğumun bekleme safhası ve ilk anlarını paylaşan Şekerci göndersinde 'Uykusuz 30 küsuruncu saat ama yüzler pembe" ifadelerini kullandı.
1.12.2023 Cadde
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen ünlü isimi, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat masasına yatacağını duyuran Tanyeli’den operasyon sonrası bilgilendirme videosu geldi.
1.12.2023 Cadde
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım'
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, sık sık sağlık durumuyla ilgili bilgi verdiği Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak bugün ameliyat olacağını duyurdu.
28.11.2023 Cadde
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı!
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı! Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Cadde
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum!
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum! İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Cadde
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Cadde
Dikkat, kartınızı boşaltıyorlar!
Dikkat, kartınızı boşaltıyorlar! Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun...
20.10.2023 Gündem
Çakmağı çaktı, otomobilde patlama oldu! 1 ölü, 1 yaralı
Çakmağı çaktı, otomobilde patlama oldu! 1 ölü, 1 yaralı Samsun'da otomobilde oturup sohbet eden 2 arkadaştan biri çakmağı çakınca patlama meydana geldi. Olayda bir kişi ölürken bir kişi de yaralandı.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tanyeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.