Balat'ta ünlü dizinin de çekildiği binada yangın
Balat'ta ünlü dizinin de çekildiği binada yangın Fatih Balat'ta Çukur dizisinin kahvehane çekimlerinin yapıldığı 2 katlı bina yandı.
14.01.2022 Gündem
Kapalıçarşı'daki tepki çeken görüntü sonrası flaş açıklama!
Kapalıçarşı'daki tepki çeken görüntü sonrası flaş açıklama! Kapalıçarşı'nın 22 kapısından biri olan 559 yıllık Fesçiler Kapısı'ndaki tabelanın matkapla delinmesine ilişkin Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, "Buranın güvenlik kameralarının sayısını artırmak için sözleşme yaptığımız bir firmanın çalışanı, geceleyin hiçbir talimatımız, onayımız olmadığı halde kendisi belirlenen yerin dışında bir inisiyatif kullanarak yer belirliyor ve onu üzerine güvenlik kamerasını koyuyor. Bu hepimizin bilgisi dışında olan bir hadise" dedi.
27.10.2019 Gündem
Tarihi mekanda özel kutlama
Tarihi mekanda özel kutlama Naz Kamaşak, 2 bin yıllık tarihi binanın restore edilerek hizmete açıldığı 1890 Suites’te yeni yaşını kutladı.
31.07.2019 Cadde
Tarihi mekanda tehlikeli oyun
Tarihi mekanda tehlikeli oyun Sivas’ta çifte minareli medrese, çocuklar için tehlikeli bir oyun alanı oldu. Sivas’ın simgelerinden bir tanesi olan Çifte Minareli Medrese son günlerde denetimsizlik yüzünden küçük yaşta çocuklar için tehlike saçan oyun alanı oldu. Minarelere çıkılmasının yasak olmasına rağmen çocuklar, deforme olan demir parmaklıkları aşarak minarelerin şerefelerine kadar tırmanıyor. Çocuklar yaklaşık 750 yıllık eserlerle taş düşme riski başta olmak üzere düşüp yaralanma riski ile de karşı karşıya.
11.09.2019 Yaşam