Tarım Bakanı

Tarım Bakanı

Son dakika Tarım Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarım Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarım Bakanı haber sayfamızda...

Tarım Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.259 tarım bakanı haberi bulunmuştur.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek, 'Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı'nı imzaladı.
18.04.2024 Gündem
Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi
Tarım Bakanı Yardımcısı Bağcı üretim tesislerini gezdi TARIM ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bağcı, kentteki yumurta, et entegre ve lokum üretim tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.
1.03.2024 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Irak Tarım Bakanı Maliki'yi ağırladı
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Irak Tarım Bakanı Maliki'yi ağırladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Irak Tarım Bakanı, Abbas Jabr El Maliki ve beraberindeki heyeti ağırladı.
1.02.2024 Gündem
Son dakika... Fransa Başbakanı istifa etti
Son dakika... Fransa Başbakanı istifa etti Fransa Başbakanı Elisabeth Borne istifa etti. Macron istifa kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Borne 2022 yılında göreve başlamıştı.
8.01.2024 Dünya
Suyun yarısı yok oluyor
Suyun yarısı yok oluyor Tarım Bakanı Yumaklı’nın “Su kıtlığı çeken ülke haline gelebiliriz” uyarısına karşın, suyumuzun neredeyse yarısının henüz çeşmeye ulaşmadan yok olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya göre, kentlerde su şebekelerinde yaşanan kayıp kaçak oranı yüzde 50’nin üstünde.
29.12.2023 Gündem
Hollanda’da köpek sahiplenmek isteyenler zorunlu kursa tabi tutulacak
Hollanda’da köpek sahiplenmek isteyenler zorunlu kursa tabi tutulacak Hollanda hükümetinin hazırladığı yeni yasal düzenlemeye göre, köpek sahiplenmek isteyenlerin, önce internet üzerinden verilen zorunlu bir kursu tamamlamaları gerekecek.
19.12.2023 Dünya
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı Polonya'da Donald Tusk'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümet, yemin ederek göreve başladı. Yeni kabinede Radoslaw Sikorski Dışişleri Bakanlığı'na getirilirken, Milli Savunma Bakanı ise koalisyon ortaklarından Wladyslaw Kosiniak-Kamysz oldu.
13.12.2023 Dünya
'Suudi Arabistan'a kanatlı eti, yumurta ve su ürünleri ihracatını görüştük'
'Suudi Arabistan'a kanatlı eti, yumurta ve su ürünleri ihracatını görüştük' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Ülkemizden Suudi Arabistan'a, bizim söz sahibi olduğumuz kanatlı eti, yumurta ve su ürünleri ihracatına ilişkin konuları masaya yatırdık" dedi.
4.12.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı, S. Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Yumaklı, S. Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Riyad’da Suudi Arabistan Çevre, Su ve Tarım Bakanı Abdulrahman Al-Fadhli ile görüştü.
3.12.2023 Ekonomi
'Yurt dışındakilerden daha iyi tohum ürettik'
'Yurt dışındakilerden daha iyi tohum ürettik' Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, yerli ve milli ayçiçeği tohumunun tüm testlerden geçtiğini belirterek, "Hasat edildiğinde gördük ki bahsettiğimiz yabancı firmaların tohumları ile yağda ve verimlilikte ya aynı ya da daha iyi. Yağ oranlarında yüzde 40'ın üzerinde çıktı. Böylece artık şunu diyebiliyoruz; artık bizim tohumlarımız, Trakya'nın tohumları, yurt dışındaki yabancı tohumlar kadar iyi hatta bazı yerlerde daha iyi" dedi.
20.11.2023 Ekonomi
Solunum cihazları durdu! Gazze'de sözün bittiği yer
Solunum cihazları durdu! Gazze'de sözün bittiği yer İsrail ordusuyla Hamas arasındaki çatışmalar, yakıt sorunlarıyla boğuşan ve hizmet vermekte zorlanan hastanelerin çevresine kadar geldi. Pek çok uluslararası kuruluş hastaneler konusunda uyarılarda bulunurken bebekler tehlikede...
13.11.2023 Dünya
Türkiye’de yetiştirip Körfez’e satacaklar
Türkiye’de yetiştirip Körfez’e satacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomi yönetiminin Körfez ülkeleriyle gerçekleştirdiği temasların ardından, en zengin Arap ülkelerinden Suudi Arabistan, Türkiye’ye yatırım yapmak için harekete geçti.
23.10.2023 Ekonomi
Özgür Özel: Kimin genel başkan olacağına delegelerimiz karar verecek
Özgür Özel: Kimin genel başkan olacağına delegelerimiz karar verecek CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kim partiye zarar verirse kapının önüne koyarım" sözlerine yanıt verdi. Özgür Özel, "6'sında kimin genel başkan olacağına seçilmiş delegelerimiz karar verecektir" dedi.
16.10.2023 Gündem
Katar’ın en büyük alışveriş merkezinde yerini aldı
Katar’ın en büyük alışveriş merkezinde yerini aldı Ev tekstili sektörü markası Doqu Home, Katar’ın başkenti Doha’daki en büyük büyük alışveriş merkezinde bir mağaza açtığını duyurdu.
4.10.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı, Azerbaycanlı mevkidaşı Memmedov ile görüştü
Bakan Yumaklı, Azerbaycanlı mevkidaşı Memmedov ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Bakü’de Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya geldi.
26.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Planlı yaklaşım çok kıymetli!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Planlı yaklaşım çok kıymetli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC'de Su Master Planı Çalışmaları Lansmanı'nda önemli açıklamalarda konuşuyor.
13.09.2023 Ekonomi
200 milyon euro’luk Fransız şarabı çöpe gitti
200 milyon euro’luk Fransız şarabı çöpe gitti Fransız hükümeti, talep azlığı nedeniyle üretim fazlası şarabı imha etmek ve üreticileri desteklemek için 200 milyon euro harcanacağını açıkladı.
27.08.2023 Ekonomi
Fransa, düşen talep nedeniyle şarap imhası için milyonlarca euro ayırdı
Fransa, düşen talep nedeniyle şarap imhası için milyonlarca euro ayırdı Fransız hükümeti, üretim fazlası şarabı imha etmek ve üreticileri desteklemek için 200 milyon euro harcanacağını açıkladı.
26.08.2023 Dünya
Bakan Yumaklı duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı
Bakan Yumaklı duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
18.08.2023 Ekonomi
İşte yatırım ortamının iyileşmesi için talepler
İşte yatırım ortamının iyileşmesi için talepler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu önerilerinden doğan mevzuat paketlerini yapısal reform çalışmaları kapsamında yeni dönemde Meclis’imizin gündemine sunmayı planlıyoruz” dedi.
16.08.2023 Ekonomi
Rusya: Ukrayna Moskova’ya drone saldırısı düzenledi
Rusya: Ukrayna Moskova’ya drone saldırısı düzenledi Rusya, başkent Moskova’da iki binaya düzenlenen drone saldırısından Ukrayna’yı sorumlu tuttu.
24.07.2023 Dünya
Bakan Yumaklı, Macar mevkidaşı Nagy ile görüştü
Bakan Yumaklı, Macar mevkidaşı Nagy ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Macaristan Tarım Bakanı Istvan Nagy ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
11.07.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı selden etkilenen Düzce’de: Yağış riski söz konusu değil
Bakan Yumaklı selden etkilenen Düzce’de: Yağış riski söz konusu değil Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, selin büyük tahribat yaptığı Düzce’de incelemelerde bulundu. Bakan Yumaklı bölgedeki durumla ilgili önemli bilgiler verdi.
10.07.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı, Azerbaycanlı mevkidaşı ile bir araya geldi
Bakan Yumaklı, Azerbaycanlı mevkidaşı ile bir araya geldi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Majnun Mammadov ve beraberindeki heyet ile Bakanlıktaki makamında bir araya geldi.
22.06.2023 Ekonomi
İzlanda hükümeti, ölmeleri uzun sürdüğü için balina avını geçici olarak durdurdu
İzlanda hükümeti, ölmeleri uzun sürdüğü için balina avını geçici olarak durdurdu İzlanda Gıda, Balıkçılık ve Tarım Bakanı Svandis Svavarsdottir, dün hayvan refahı raporları doğrultusunda her yıl yapılan balina avını geçici olarak durdurduğunu duyurdu. İzlandalı bakan, alınan kararla ilgili avlanan balinaların ölmelerinin uzun sürmesine dikkat çekti.
21.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.