Taş Bebek

Taş Bebek

Son dakika Taş Bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taş Bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taş Bebek haber sayfamızda...

Taş Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 659 taş bebek haberi bulunmuştur.
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu!
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu! 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gönül Yazar, hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı. Ünlü ismin kızıyla ilgili miras açıklaması şaşırttı.
24.03.2024 Cadde
‘Taş Bebek’ korkuttu
‘Taş Bebek’ korkuttu Gönül Yazar’ın, bacağında pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. -
24.03.2024 Cadde
Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti'
Gönül Yazar hastanelik oldu! 'Bacağının beton gibi sert olduğunu fark etti' 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Bacağındaki şişlik artarak devam edince korkarak hastaneye giden usta sanatçı, iğne ve ilaç tedavisi görüyor.
23.03.2024 Cadde
Karnından taşlaşmış bebek çıktı! Doktorlar tespiti yapar yapmaz öldü, akılalmaz olay
Karnından taşlaşmış bebek çıktı! Doktorlar tespiti yapar yapmaz öldü, akılalmaz olay 'Karın ağrısı' nedeniyle hastaneye giden kadının vücudunda taşlaşmış bebek tespit edildi. Olayın sonrasında yaşananlar ise dünya medyasında yankı uyandırdı.
20.03.2024 Dünya
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının en çok kafasını kurcalayan konulardan birisi de isim seçme. Yeni doğacak bebeklerinin isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Bunun için ebeveynler derin bir araştırma içerisine girerler. Bazı aileler geleneksel isimleri vermek isterken bazıları da popüler, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimler vermeyi tercih etmektedir. Anne ve baba adayları bunun dışında çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isimlerin anlamlarına dikkat eder. Z harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Cadde
Gönül Yazar: Yeşilçam filmindeki gibi, 'Görüyorum' diye bağırdım!
Gönül Yazar: Yeşilçam filmindeki gibi, 'Görüyorum' diye bağırdım! ‘Taş bebek’ lakabıyla tanınan 'Altın Plak' ödüllü Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu gözünü duvarın sivri kısmına çarpmış ve ardından operasyon geçirmişti. Usta isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
6.05.2022 Cadde
Gönül Yazar isyan etti!
Gönül Yazar isyan etti! ‘Taş bebek’ lakaplı Gönül Yazar, duvara çarpma sonucu sol gözünü kaybettiğine dair çıkan haberleri yalanladı.
5.05.2022 Cadde
Evinde talihsiz bir kaza geçiren Gönül Yazar'ın sağlık durumu
Evinde talihsiz bir kaza geçiren Gönül Yazar'ın sağlık durumu Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile anılan Onur Akay, geçtiğimiz günlerde TV8’de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına konuk oldu. Akay, 'Taş Bebek' lakabıyla tanınan 'Altın Plak' ödüllü Gönül Yazar hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. "Sol gözü kör oldu" şeklinde haberleri çıkan usta sanatçının sağlık durumuna ilişkin gerçek ortaya çıktı.
3.05.2022 Cadde
Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit'in doğum gününü kutladı
Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit'in doğum gününü kutladı Pelin Karahan'ın annesi Nural Koçyiğit, 60 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, annesinin yeni yaşını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
7.01.2022 Cadde
‘Bir gün sıhhatli bir toplum olacağız’
‘Bir gün sıhhatli bir toplum olacağız’ Azade Köker yeni sergisinde taciz ve şiddeti sorguluyor. Sanatçı ‘Toplumun yapısı şiddete dayanıyor’ diyor ancak umutlu: “Belki de bir erkinlik süreci içindeyiz. Bir gün kadınların konuşurken gözlerini kaçırmadan, yüzlerini gizlemeden ve bilince kazınan öznellikleri inkâr edilmeden yaşayacakları ‘sıhhatli bir toplum’ tanımını kazanacağız”
12.09.2021 Kültür Sanat
Gönül Yazar kimdir? Gönül Yazar kaç yaşında?
Gönül Yazar kimdir? Gönül Yazar kaç yaşında? Türk Sineması ve sanat müziğinin usta ismi Gönül Yazar evde kaza geçirdi. Geçirdiği kaza sonrası kaburgaları kırılan sanatçının tedavi gördüğü açıklandı. Peki, Gönül Yazar kaç yaşında? Son sağlık durumu nasıl?
27.07.2021 Cadde
Tabut şiiri - Necip Fazıl Kısakürek
Tabut şiiri - Necip Fazıl Kısakürek Necip Fazıl Kısakürek şiirlerinde Sade, yalın okuyan herkesin rahatça anlayacağı günlük hayatta kullanılan dil kullanmıştır. Şair tür olarak bakıldığında Cumhuriyet sonrası serbest şiir geleneğine uygun eserler ortaya koymuştur.
3.11.2023 Şiirler
Merve Boluğur paylaştı: Taş bebek gibiyim
Merve Boluğur paylaştı: Taş bebek gibiyim Oyuncu Merve Boluğur Instagram'dan "Taş bebek gibiyim" diyerek çocukluk fotoğrafını paylaştı.
22.04.2020 Cadde
Tuğba Melis Türk kimdir, kaç yaşında? Survivor Tuğba Melis Türk Türk biyografisi
Tuğba Melis Türk kimdir, kaç yaşında? Survivor Tuğba Melis Türk Türk biyografisi Tuğba Melis Türk kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Survivor 2020 Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Tuğba Melis Türk, 7 Eylül 1990 yılında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da dünyaya geldi. Dizi ve sinema oyuncusu olan Tuğba Melis Türk Best Model Of Turkey'de 2011 yılında birinci oldu. Peki Tuğba Melis Türk kimdir?
8.02.2020 Gündem
Gönül Yazar'dan Sıla'ya öğütler
Gönül Yazar'dan Sıla'ya öğütler 'Taş Bebek' lakaplı sanatçı Gönül Yazar, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz bestekarı Selahattin Pınar’ın ölümünün 60’ıncı yılında düzenlenen anma gecesine katıldı.
8.02.2020 Cadde
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıt
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? İşte yanıt 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın bir süredir birlikte olduğu kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Maden ile 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Yazar, sosyal medya hesabından evlilik iddialarına yanıt verdi. Peki Gönül Yazar ile Rüzgar Maden evlendi mi?
20.01.2020 Cadde
Gönül Yazar'dan olay itiraflar: Rüzgar bana bağırıyor, azarlıyor!
Gönül Yazar'dan olay itiraflar: Rüzgar bana bağırıyor, azarlıyor! Kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden ile yaşadığı aşkla gündemde olan Gönül Yazar, Posta gazetesinden Oya Çınar'a konuştu. 'Taş Bebek' lakaplı sanatçı, maruz kaldığı psikolojik şiddeti anlattı.
30.11.2019 Cadde
Gönül Yazar ile Rüzgar Maden ayrıldı! İşte sebebi
Gönül Yazar ile Rüzgar Maden ayrıldı! İşte sebebi 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar, kendinden 32 yaş küçük sevgilisi Rüzgar Maden ile yollarını ayırdı.
18.11.2019 Cadde
Gönül Yazar: 'İlişki' lafını hiç sevmiyorum
Gönül Yazar: 'İlişki' lafını hiç sevmiyorum 'Taş Bebek' lakaplı sanatçı Gönül Yazar ile yönetmen sevgilisi Rüzgar Maden, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Çift, beraberlikleri hakkında şaşırtıcı açıklamalar yaptı.
6.11.2019 Cadde
Gönül Yazar: O adam beni de kandırmaya çalıştı
Gönül Yazar: O adam beni de kandırmaya çalıştı 'Taş Bebek' lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağladı.
7.10.2019 Cadde
Gönül Yazar: Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz!
Gönül Yazar: Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz! Taş Bebek lakaplı sanatçı Gönül Yazar, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.
3.09.2019 Cadde
Gönül Yazar kaç yaşında? Gönül Yazar'ın sevgilisi kimdir?
Gönül Yazar kaç yaşında? Gönül Yazar'ın sevgilisi kimdir? Daha önce 7 kez evlenip boşanan Gönül Yazar kendisinden yaşça küçük olan yeni sevgilisi ile bir aydır birlikte olduğunu açıkladı. Peki Gönül Yazar kaç yaşında? Gönül Yazar'ın sevgilisi kimdir?
2.09.2019 Gündem
‘İnşallah yeniden gelin  olurum’
‘İnşallah yeniden gelin olurum’ Gönül Yazar, 24 yılın ardından önceki akşam 12’nci Vize Tarih ve Kültür Festivali’nde, müzikseverlerle buluştu.
29.08.2019 Cadde
Taş bebek kıyafet provasında
Taş bebek kıyafet provasında Gönül Yazar, 24 Ağustos’ta konser vereceği 12’nci Vize Tarih ve Kültür Festivali için özel bir elbise hazırlatıyor.
20.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Taş Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.