Taş Ocağı

Taş Ocağı

Son dakika taş ocağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taş ocağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taş ocağı haber sayfamızda...

Taş Ocağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 taş ocağı haberi bulunmuştur.
Görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti
Görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti Şanlıurfa'da otomobilin ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan hemşire hastanede hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
'Eşim beni öldürecek' ihbarından sonra ölü bulunmuştu... Oğlu tutuklandı
'Eşim beni öldürecek' ihbarından sonra ölü bulunmuştu... Oğlu tutuklandı Sakarya'da eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan kadının Sakarya Nehri'nde cansız bedeninin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan oğlu tutuklanırken, eşi adli kontrolle serbest bırakıldı.
29.02.2024 Gündem
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadının cansız bedeni 16 gün sonra Sakarya Nehri’nde bulundu.
28.02.2024 Gündem
Yavaş Mimarlık
Yavaş Mimarlık Kullanıcılarını duraklamaya, gözlem yapmaya ve doğayı dinlemeye teşvik eden, zanaatkarlığa değer veren, sürdürülebilir malzeme ve yapım teknikleriyle inşa edilen ve her geçen gün dünyada biraz daha popüler hale gelen “yavaş mimarlık” (slow architecture) örnekleri…
27.11.2023 Mimarlık
‘Tabiat anaya hiçbir şey olmaz’
‘Tabiat anaya hiçbir şey olmaz’ Başar Başarır yeni kitabı “Dünyanın Bütün Fıstıkları”nda iki kardeş üzerinden hem insanın özünü hem de günümüzün tüketim alışkanlıklarını sorguluyor. Aynı zamanda tabiat anaya bir şey olmayacağını söyleyerek insanı doğanın intikamına karşı uyarıyor.
5.11.2023 Kültür Sanat
'Deprem bölgesinde fırsatçılara müsaade etmeyeceğiz'
'Deprem bölgesinde fırsatçılara müsaade etmeyeceğiz' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki inşa süreçlerinin fahiş fiyat artışlarıyla aksamasına ve fırsatçılara asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
19.10.2023 Ekonomi
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Haberler
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Gündem
Hepsi piramit yaptı, Japonlarınki suya gömüldü! 'Kayıp kıta Mu' tartışmasında son nokta
Hepsi piramit yaptı, Japonlarınki suya gömüldü! 'Kayıp kıta Mu' tartışmasında son nokta Mısır, Meksika ve Japonya gibi farklı medeniyetlerin ortak yanı, asırlar önce aynı tip yapıları inşa etmelerinden geçiyor. Japonların yaptıkları ise bugün metrelerce derinlikte, okyanusun dibinde açığa çıkmayı bekliyor. Binlerce sırra gebe piramitler henüz tam anlamıyla çözülememişken, Japonlarınkinin altında ise kayıp kıta 'Mu'ya dair bir gizem yatıyor.
18.09.2023 Yaşam
Taş ocağındaki heyelan böyle görüntülendi
Taş ocağındaki heyelan böyle görüntülendi Trabzon’un Maçka ilçesindeki bir taş ocağında heyelan meydana geldi. Olayda büyük panik yaşanırken, heyelan anı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Ölen veya yaralananın olmadığı olayda taş ocağı işletmesine ait iş makineleri zarar gördü.
11.09.2023 Haberler
Mahalleli eylem yaptı: Temizlediğimiz yer temiz kalmıyor
Mahalleli eylem yaptı: Temizlediğimiz yer temiz kalmıyor İstanbul Sultangazi'de taş ocaklarından gelen tozlar vatandaşları canından bezdirdi. Sürekli temizlik yaptıklarını belirtken mahalliler, şikayetlerini iletti.
20.08.2023 Haberler
72 ton ağırlığında! 3 bin 500 yıldır yerde yatıyor
72 ton ağırlığında! 3 bin 500 yıldır yerde yatıyor Konya'nın Beyşehir ilçesi Fasıllar Mahallesi'nde yılın her döneminde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan, 3 bin 500 yıldır yerde yatan ve 72 ton ağırlığıyla dünyanın en büyük kaya anıtı 'Kurt Beşiği'nin artık ayağa kaldırılması isteniyor.
13.08.2023 Gündem
Balıkesir'de orman yangını! Ekipler müdahaleye başladı
Balıkesir'de orman yangını! Ekipler müdahaleye başladı Balıkesir'de Burhaniye ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
4.08.2023 Gündem
Piramitlere rakip 'hamile kadın taşı! Nasıl taşındığı bilinmiyor, işte ardındaki sır
Piramitlere rakip 'hamile kadın taşı! Nasıl taşındığı bilinmiyor, işte ardındaki sır Yaklaşık 5 bin yıllık mazisi olduğuna inanılan, Lübnan'da dev kaya bloklarla inşa edilen Baalbek'in sırrı açıklanamıyor. Peki Fenikeliler, Yunanlar, Romalılar ve Müslümanların da yaşadığı, her bloğu 20 metre uzunluğundaki bu 'imkânsız' yapıyı kimler, nasıl inşa etti?
17.06.2023 Dünya
19 yaşındaki Furkan, 9 metre yükseklikten düşüp, öldü
19 yaşındaki Furkan, 9 metre yükseklikten düşüp, öldü Çorum’da çelik çatı yapım işinde çalışan Furkan Ahmet Akgül (19), 9 metre yüksekten düşüp, hayatını kaybetti.
26.05.2023 Gündem
Toprak altında kalan taş ocağı işçisi hayatını kaybetti
Toprak altında kalan taş ocağı işçisi hayatını kaybetti Uşak’ın Sivaslı ilçesinde bir taş ocağı işçisi, yığılan toprağın altında kaldı. Saatler sonra mesai arkadaşları tarafından bulunan işçi hayatını kaybetti.
15.05.2023 Gündem
TAŞ OCAĞINDAN WOK OCAĞINA!
TAŞ OCAĞINDAN WOK OCAĞINA! Aycan Akdağ aile şirketinden ayrılarak hayallerinin peşinden koştu. Üniversitedeki hobisi işi oldu. İstanbul ve Bodrum'da yüzde yüz Türk markası olan İnari'leri kurdu.
10.05.2023 Milliyet Executive
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia: Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia: Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz Antalya'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan Kartal'da 2 müjde birden
Bakan Kurum'dan Kartal'da 2 müjde birden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kartal Orhantepe Mahallesi Büyük Dönüşüm Projesi toplantısında mahalle sakinleriyle buluştu.
18.04.2023 Ekonomi
Toz filtrasyonuyla güvenli çalışma ortamı
Toz filtrasyonuyla güvenli çalışma ortamı Endüstriyel tesislerde üretim esnasında oraya çıkan toz partikülleri, çalışan sağlığını tehdit ediyor.
18.04.2023 Kobi
Kamyon sürücüsünden faciayı önleyen manevra güvenlik kamerasında
Kamyon sürücüsünden faciayı önleyen manevra güvenlik kamerasında Rize'nin İkizdere ilçesinde taş ocağı şantiyesinde freni boşalıp, yamaç alana devrilen kamyondaki sürücü, hafif yaralandı. Şantiyede durumu fark eden diğer kamyon sürüsücünün, geri manevra yaparak olası çarpışmadan saniyelerle kurtulduğu kaza anı da güvenlik kamerasına yansıdı.
25.02.2023 Haberler
Freni boşalan kamyon devrildi! Hayat kurtaran manevra kamerada
Freni boşalan kamyon devrildi! Hayat kurtaran manevra kamerada Rize’nin İkizdere ilçesinde taş ocağı şantiyesinde freni boşalan kamyon, yolun sağında, yamaçtaki yola girişte devrildi. Durumu fark eden karşı yönden gelen kamyonun şoförünün geri manevra yapıp olası çarpışmadan saniyelerle kurtulduğu kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
25.02.2023 Gündem
Geri geri giderken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı
Geri geri giderken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı Kağıthane’de bir sürücü, geri geri giderken yolun karşısında geçmeye çalışan kadına çarptı. Talihsiz kadın aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.02.2023 Haberler
Keşanlıları sevindiren bilirkişi raporu
Keşanlıları sevindiren bilirkişi raporu Trakyalı çevrecilerin, Saros’da yapılmak istenen doğalgaz dolum iskelesi ile boru hattı projesinin temin edildiği taş ocağı için başlattıkları hukuk mücadelesi devam ederken, davanın bilirkişi raporu açıklandı.
1.02.2023 Gündem
Sanat tarihi profesöründen definecilere: Kırıp dökmeyin
Sanat tarihi profesöründen definecilere: Kırıp dökmeyin Edirne'de Traklara ait 3 bin yıllık tapınaktaki 'Ana Tanrıça Tahtı' kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi.
1.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taş Ocağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.