Tata

Tata

Son dakika Tata haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tata gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tata haber sayfamızda...

Tata

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 308 tata haberi bulunmuştur.
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı
Milyarderlik onlara miras olarak kaldı Forbes gazetesinin açıkladığı 33 yaş altı milyarderler listesine 25 kişi girdi. Ancak listede 2009 yılından beri sadece miras yoluyla bu zenginliğe ulaşanlar yer alıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Hindistan’a ayrıcalıklı davranılıyor
Hindistan’a ayrıcalıklı davranılıyor Türkiye, çok uzun bir süredir Rusya’dan aldığı S-400 sistemleri nedeniyle ciddi yaptırımlara maruz kaldı. Nitekim ABD ile yürüttüğü F-35 programından çıkarıldı, parasını ödediği bu uçakları teslim alamadı.
26.01.2024 Dünya
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi'
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi' 'Hayatımın ilk ve tek aşkı' dediği Pablo Escobar ile tanıştığında daha 12 yaşındaydı. Ona göre Escobar, 'sevgi dolu ve tatlı bir beyefendi, harika bir aşık'tı. Çoğu insanın kötü şöhretli uyuşturucu kralını tanımlamak için kullanacağı ilk kelimeler elbette bunlar değildi. Küçük yaşına, aralarındaki şoke edici yaş farkına ve ailesinin onaylamamasına rağmen bu adamla evlenen genç kadını sonrasında ise kâbus dolu günler bekliyordu.
12.09.2023 Yaşam
Inter Miami'nin yeni teknik direktörü Gerardo 'Tata' Martino oldu!
Inter Miami'nin yeni teknik direktörü Gerardo 'Tata' Martino oldu! Lionel Messi transferiyle adından söz ettiren Inter Miami, teknik direktörlük görevine Gerardo 'Tata' Martino'yu getirdiğini duyurdu.
28.06.2023 Dünyadan Futbol
İngiltere'de 30 yıllık aradan sonra yeni kömür madeni projesi onaylandı
İngiltere'de 30 yıllık aradan sonra yeni kömür madeni projesi onaylandı İki yıldır askıda duran proje, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla tetiklenen küresel enerji krizinin gölgesinde hayata geçiyor. Cumbria bölgesinden çıkarılacak kömür, İngiltere ve dünyanın birçok bölgesinde çelik üretiminde kullanılacak.
9.12.2022 Dünya
Son şampiyon göreve hazır
Son şampiyon göreve hazır Katar’a son şampiyon apoletiyle gelen Fransa, şimdiden kupanın favorileri arasında öne çıkıyor. Kylian Mbappe’nin hücumda yıldızlaşması beklenen Horozlar’da tek soru işareti defans hattında neler yapacakları ve takımı nasıl zorlayacağı.
16.11.2022 Dünya Kupası
Barcelona'da Xavi'yi şoke eden haber! Koeman'ın gerisinde kaldı
Barcelona'da Xavi'yi şoke eden haber! Koeman'ın gerisinde kaldı Barcelona'nın başında 50. maçına El Clasico'da Real Madrid karşısında çıkan Xavi, Santiago Bernabeu'dan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. 42 yaşındaki teknik adam son dönemde Barcelona'yı çalıştıran teknik direktörler arasında en az galibiyet alan isim oldu.
17.10.2022 İspanya La Liga
Bir bakışta Dünya Kupası
Bir bakışta Dünya Kupası Bu yıl 21 Kasım’da Katar’da başlayacak Dünya Kupası finallerinin kuraları çekildi. 1930’dan bu yana sadece iki kez katılabildiğimiz finallerde yine başka takımları tutmaya devam edeceğiz. Kuraları grup grup bir inceleyelim.
3.04.2022 Dünyadan Futbol
İlker Aycı CEO'luk teklifini reddetti
İlker Aycı CEO'luk teklifini reddetti Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan İlker Aycı, Air India'nın CEO'luk teklifini reddettiğini açıkladı.
1.03.2022 Uzmanpara
İlker Aycı, Air India'nın CEO'luk teklifini reddetti
İlker Aycı, Air India'nın CEO'luk teklifini reddetti Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrılan İlker Aycı, Air India'nın CEO'luk teklifini reddettiğini açıkladı.
1.03.2022 Ekonomi
Air India'nın yeni CEO'su Aycı oldu
Air India'nın yeni CEO'su Aycı oldu 2015’ten bu yana sürdürdüğü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığı görevinden bu yıl ayrılan İlker Aycı Hintli TATA Group tarafından 2022 başında özelleştirme yoluyla satın alınan Air India’nın CEO’luğuna getirildi.
15.02.2022 Ekonomi
Air India'nın yeni CEO'su İlker Aycı oldu
Air India'nın yeni CEO'su İlker Aycı oldu Türk Hava Yolları'nda (THY) 2015 yılından beri sürdürdüğü Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanlığı görevinden istifa eden İlker Aycı, Air India’nın CEO’su oldu.
14.02.2022 Uzmanpara
İlker Aycı'nın yeni görevi belli oldu
İlker Aycı'nın yeni görevi belli oldu Hintli TATA Group tarafından 2022 başında özelleştirme yoluyla satın alınan Air India’nın CEO’luk görevine İlker Aycı’nın getirildiği bildirildi.
14.02.2022 Ekonomi
Son dakika: Pentagon'da ortalık toz duman! Hepsinin üstü çizildi
Son dakika: Pentagon'da ortalık toz duman! Hepsinin üstü çizildi Gelen son dakika haberine göre; ABD'de eski başkan Donald Trump operasyonu başladı. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bakanlık bünyesindeki danışma kurullarında görev yapan yüzlerce kişinin istifasını istedi. Danışma kurullarını incelemeye alan Bakan Austin, böylelikle, Trump yönetiminin son günlerinde kurullara atanan kişileri bakanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.
3.02.2021 Dünya
Banksy’nin ‘Pulp Fiction’  baskısına 125 bin sterlin
Banksy’nin ‘Pulp Fiction’ baskısına 125 bin sterlin İngiltere merkezli Tata Ward Müzayede Evi’nin önceki günlerde düzenlediği çevrimiçi müzayedede İngiliz sokak sanatçısı Banksy’nin 2004 yılına ait “Pulp Fiction” baskısı 125 bin sterline satıldı.
4.12.2020 Kültür Sanat
Alibaba, BigBasket'teki tüm hisselerini satıyor
Alibaba, BigBasket'teki tüm hisselerini satıyor  Alibaba Group Holding, Hindistan'ın en büyük online süpermarketi BigBasket'teki tüm payını Tata Group'a satıyor.
2.12.2020 Uzmanpara
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anhony Tata Kovid-19'a yakalandı
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anhony Tata Kovid-19'a yakalandı ABD Savunma Bakanlığı Savunma Politikaları Müsteşarlığına henüz vekaleten atanan Anthony Tata yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.
20.11.2020 Dünya
İki TIR'ın arasında sıkışan otomobil hurdaya döndü!
İki TIR'ın arasında sıkışan otomobil hurdaya döndü! Şanlıurfa’da iki TIR'ın arasında sıkışan otomobil demir yığınına dönerken otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.
17.11.2020 Gündem
Pentagon'da Trump operasyonu!
Pentagon'da Trump operasyonu! ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınmasının ardından Güvenlik Politikaları Müsteşarı, Savunma İstihbarat Müsteşarı ve Bakanlık Özel Kalem Müdürü istifa etti.
10.11.2020 Dünya
Kraliyet bursu alan ilk Türk! Haydi Türkiye oylarımız Beren’e
Kraliyet bursu alan ilk Türk! Haydi Türkiye oylarımız Beren’e Ağızdan biyometrik data alabilen ‘giyilebilir bir cihaz’ tasarlayan Beren Kayalı, ‘Tata Varsity Pitch 2020’ yarışmasında birinci olabilmek için tüm Türkiye’den destek bekliyor
2.10.2020 Gündem
JLR, Tata Steel ile hükümetin kurtarma görüşmeleri sona erdi
JLR, Tata Steel ile hükümetin kurtarma görüşmeleri sona erdi Jaguar Land Rover (JLR), Tata Steel ve Birleşik Krallık hükümeti arasında pandeminin etkisini hafifletmek için önerilen bir kurtarma planı ile ilgili görüşmeler başarısızlıkla sona erdi.
20.08.2020 Uzmanpara
Land Rover 'Defender' savaşını kaybetti
Land Rover 'Defender' savaşını kaybetti Jaguar Land Rover'ın (JLR) tarihindeki en uzun soluklu model olan Defender'a çok benzeyen Ineos Grenadier'i üretimden kaldırma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Pazartesi günü Londra'da görülen duruşmada, mahkeme heyeti Jaguar Land Rover'ın itirazlarını reddederek, araçta korunma amaçlı tasarlanan unsurların yeterince ayırıcı olmadığı sonucuna vardı.
7.08.2020 Otomobil
Gecekondunun yarısı pozitif çıktı
Gecekondunun yarısı pozitif çıktı Hindistan'ın en kalabalık şehri Mumbai'de üç ayrı gecekondu mahallesinde yapılan antikor testleri, mahalle sakinlerinin yarıdan fazlasının daha önce koronavirüse yakalandığını gösterdi.
29.07.2020 Dünya
Koç Holding’den 4.4 milyar net kâr
Koç Holding’den 4.4 milyar net kâr Koç Holding, 2019 yılında 4.4 milyar TL net kar, 153.5 milyar TL de konsolide gelir elde etti.
15.02.2020 Ekonomi
Koç Holding'ten 4,4 milyar TL net kar
Koç Holding'ten 4,4 milyar TL net kar Koç Holding Üst Yöneticisi Levent Çakıroğlu, "Uzun yıllardır kararlılıkla sürdürdüğümüz yatırımlar ülkemize duyduğumuz güvenin en büyük göstergesi" dedi.
14.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tata ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.