Tatil Haberi

Tatil Haberi

Son dakika tatil haberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tatil haberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tatil haberi haber sayfamızda...

Tatil Haberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.038 tatil haberi haberi bulunmuştur.
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi? Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bugün itibarıyla soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberi gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 6 Mart'ta okullar için tatil kararı gelecek mi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
10 Ocak yarın İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de yarın okullar için tatil kararı çıkacak mı?
10 Ocak yarın İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de yarın okullar için tatil kararı çıkacak mı? İzmir'de yarın okulların tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından araştırılıyor. İzmir, kuvvetli yağış beklenen iller arasında bulunuyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın İzmir'de okullar tatil mi, 10 Ocak'ta İzmir'de tatil haberi var mı?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
BUGÜN TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil olacak mı, tatil haberi geldi mi?
BUGÜN TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil olacak mı, tatil haberi geldi mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelerine göre, Tekirdağ'da yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Öğrenciler, olumsuz hava koşulları sonrasında perşembe Tekirdağ'da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki 30 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil mi?
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Şiddetli fırtına ve kar sonrası okullar tatil edildi
Şiddetli fırtına ve kar sonrası okullar tatil edildi Zonguldak'ta devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 27 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildi. Hatay’ın İskenderun ilçesinde kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi. Öte yandan bir tatil haberi de Kastamonu'dan geldi.
27.11.2023 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yoğun kar ve sağanak uyarısı! Hangi illerde ve ilçelerde okullar tatil?
Son dakika... Meteoroloji'den yoğun kar ve sağanak uyarısı! Hangi illerde ve ilçelerde okullar tatil? Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, yerini fırtına ve soğuğa bırakırken, birçok kentte sezonun ilk karı da düştü.
20.11.2023 Gündem
Karadeniz'i sel vurdu! 2 kişi aranıyor, okullar tatil edildi
Karadeniz'i sel vurdu! 2 kişi aranıyor, okullar tatil edildi Karadeniz'de kuvvetli sağanak yağış etkili oluyor. Samsun'da bir kişi hayatını kaybederken, Amasya'da 2 kişiyi sel sularında arama çalışmaları sürüyor. Öte yandan okullar için de peş peşe tatil haberleri geliyor.
5.06.2023 Haberler
15 TATİL UZADI MI, OKULLAR TATİL Mİ 2023? || Bakan Özer açıkladı! İşte okulların açılacağı yeni tarih...
15 TATİL UZADI MI, OKULLAR TATİL Mİ 2023? || Bakan Özer açıkladı! İşte okulların açılacağı yeni tarih... 15 tatilin uzatılıp uzatılmadığı öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Soğuk hava dalgası yurt genelinde hakim olmasıyla beraber ve bazı illerde kar yağışının etkisini göstermesiyle okulların tatil haberi ve 15 tatil tarihine gözler çevrildi. Peki 15 tatil uzadı mı, okullar ne zaman açılacak? İşte okulların tatil durumu ile ilgili gelişmeler...
6.02.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023, KAR TATİLİ hangi illerde var 2023! || 6 Şubat Pazartesi okullar tatil mi, bugün okullara kar tatili var mı?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ 2023, KAR TATİLİ hangi illerde var 2023! || 6 Şubat Pazartesi okullar tatil mi, bugün okullara kar tatili var mı? Okulların tatil durumu hakkındaki son dakika gelişmeleri araştırılmaya başlandı. Kar yağışı pek çok ilde etkisini göstermeye başladı. 6 Şubat tarihinde okullarda 2.dönem başlayacak. Soğuk hava ve kar yağışı sonrasında gözler tatil haberi gelip gelmeyeceğine çevrildi. Bazı illerde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. Peki bugün okullar tatil mi? İşte 6 Şubat kar tatili olan iller...
5.02.2023 Bilgi Rehberi
'Hava' gittikçe kötüleşiyor! İran'dan yine tatil haberi geldi
'Hava' gittikçe kötüleşiyor! İran'dan yine tatil haberi geldi İran’ın Tahran eyaletinde hava kirliliği nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.
31.12.2022 Dünya
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 24 Mart Perşembe hangi illerde okul yok?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 24 Mart Perşembe hangi illerde okul yok? Kar tatili olan illerle ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı birçok ilde etkisini halen sürdürüyor. İl valilikleri ve kaymakamlıklardan kar tatili kararı da gelmeye devam ediyor. Peki, bugün (24 Mart) okul var mı?
23.03.2022 Gündem
Bugün (20 Ocak) Konya, Bilecik ve Adıyaman'da okullar tatil mi? İşte, tatil açıklaması
Bugün (20 Ocak) Konya, Bilecik ve Adıyaman'da okullar tatil mi? İşte, tatil açıklaması Kar tatili haberleri gündemde yoğun olarak yer alıyor. Ülke genelinde hakim olan soğuk hava etkisini sürdürüyor. Birçok şehirde yoğun kar yağışı, eğitime ara verilmesine neden oluyor. Tatil haberi gelen iller arasında ise Konya, Bilecik, Adıyaman yer aldı. Peki, Konya, Bilecik, Adıyaman'da bugün okul yok mu?
19.01.2022 Gündem
Bugün okullar tatil mi 12 Ocak 2022? Hangi illerde eğitime ara verildi? Açıklamalar peş peşe
Bugün okullar tatil mi 12 Ocak 2022? Hangi illerde eğitime ara verildi? Açıklamalar peş peşe Yarın okullar tatil mi? Hava koşulları nedeniyle eğitime ara veriliyor! İl valiliklerinden bir bir tatil haberi geliyor. Öte yandan İstanbul'da da çarşamba günü beklenen kar nedeniyle 'İstanbul'da okullar tatil mi?' sorusu da gündeme geliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli, Bingöl, Çanakkale ve Kırklareli'nden kar tatili açıklaması geldi. Hangi illerde okullar tatil edildi?
12.01.2022 Gündem
Okullar bugün tatil mi? 3 Ocak (pazartesi) okul var mı, hangi illerde kar tatili olacak?
Okullar bugün tatil mi? 3 Ocak (pazartesi) okul var mı, hangi illerde kar tatili olacak? Pazartesi okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları nedeniyle çeşitli illerde eğitime ara veriliyor. Yoğun kar yağışı eğitime kısa süreliğine engel teşkil ediyor. Kişiler, 'okullar bugün tatil mi, yarım gün mü?' sorularını gündeme getirdi.
3.01.2022 Gündem
Son dakika | Bakan Koca Türkiye'de ikinci corona virüs vakasını duyurdu! Tatil haberleri peş peşe geliyor
Son dakika | Bakan Koca Türkiye'de ikinci corona virüs vakasını duyurdu! Tatil haberleri peş peşe geliyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir hastada daha corona virüs çıktığını açıkladı. Bakan Koca, ikinci vakanın ilk hastanın takibe alınan çevresinden bir kişide tespit edildiğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yaptığı açıklamada, "İkinci vaka kontrol altında, rehavet ve panik yok" ifadelerini kullandı.
13.03.2020 Gündem
Ağrı, Van ve Hakkari'de bugün okullar tatil mi? Valilikten açıklama var mı?
Ağrı, Van ve Hakkari'de bugün okullar tatil mi? Valilikten açıklama var mı? Ağrı, Van ve Hakkari'de kar yağışı devam ediyor. Pazartesi günü okula gidecek olan öğrenciler herhangi bir tatil haberi olup olmadığını merak ediyor. Sık sık sorulan soru ise "Bugün okullar tatil mi?" şeklinde...
1.03.2020 Gündem
Malatya, Mardin ve Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi? (14 Şubat)
Malatya, Mardin ve Şanlıurfa'da yarın okullar tatil mi? (14 Şubat) Türkiye'de Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da kar yağışı etkisini günlerdir sürdürüyor. Mardin ve Şanlıurfa da bu illerden bazıları... Kar yağışı etkisini sürdürürken öğrenciler ve veliler yarın okulların tatil olup olmadığını soruyor.
13.02.2020 Gündem
Kayseri, Sivas, Ordu okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil?
Kayseri, Sivas, Ordu okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil? Kar yağışı doğuyu etkisi altına alırken ilk tatil haberi de Kayseri'den geldi. Öğrenciler hangi illerde okulların tatil edildiğini sorgularken "Kayseri, Sivas, Ordu'da okullar tatil mi?" sorusu sık sık soruluyor.
4.02.2020 Gündem
Yarın hangi illerde okullar tatil? 8 Ocak birçok ilde eğitime kar engeli haberleri
Yarın hangi illerde okullar tatil? 8 Ocak birçok ilde eğitime kar engeli haberleri Yurt genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilde eğitime ara veriliyor. Peki yarın yurt genelinde hangi illerde okullar tatil? İşte haberler geldikçe güncellenen içeriğimizde 8 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verilen iller...
7.01.2020 Gündem
Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? 31 Aralık Salı Eskişehir'de okullar...
Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? 31 Aralık Salı Eskişehir'de okullar... Kışın artık iyiden iyiye kendini hissettirmesiyle Türkiye genelinde birçok ilde okulların tatil edildiği haberleri gelmeye başladı. Son olarak kötü hava koşullarıyla mücadele eden Eskişehir'de okulların tatil edilip edilmediği merak konusu olmuş durumda. Peki 26 Aralık Çarşamba günü Eksişehir'de okullar tatil mi?
30.12.2019 Gündem
Adana'da okullar tatil mi 24 Aralık? Son dakika Adana hava durumu nasıl?
Adana'da okullar tatil mi 24 Aralık? Son dakika Adana hava durumu nasıl? Adana'da okullar tatil edildi. Adana'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Peki, Ankara'da hangi ilçelerde okullar tatil? Adana hava durumu bugün nasıl? Sağanak yağış devam edecek mi? Okullar kaç gün tatil?
24.12.2019 Gündem
Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı'nın birinci günü ne zaman?
Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı'nın birinci günü ne zaman? Kurban Bayramı için artık sayılı günler kaldı. Ramazan Bayramı'nda yapılan 9 günlük tatilin ardından Kurban Bayramı için de 9 gün tatil beklentisi vardı. Fakat bu bayramda tatil birleştirilmedi. Peki bayram tatili kaç gün olacak? Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor.
6.08.2019 Gündem
Turizmde iç pazar "bayram" edecek
Turizmde iç pazar "bayram" edecek Turizmi canlandırmak için Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması hamlesi amacına ulaştı, rezervasyonlar büyük ivme kazandı.
24.04.2019 Ekonomi
Turizmde iç pazar "bayram" edecek
Turizmde iç pazar "bayram" edecek Turizmi canlandırmak için Ramazan Bayramı  tatilinin 9 güne çıkarılması hamlesi amacına ulaştı, rezervasyonlar büyük ivme  kazandı.
20.04.2019 Ekonomi
Bayram tatili 9 gün sınavlar ne olacak?
Bayram tatili 9 gün sınavlar ne olacak? Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktı, 1 Haziran’daki Liselere Giriş ile 2 Haziran’daki bursluluk sınavına katılacak öğrenciler telaşlandı. Sınavların tarihinin değişip değişmeyeceğine dair açıklama bekliyorlar
20.04.2019 Gündem
Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? 10 Ocak Perşembe
Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? 10 Ocak Perşembe Yurt genelinde devam eden kar yağışı Yozgat, Kayseri ve Kahramanmaraş illerimizde de etkisini gösteriyor. 9 Ocak'ta okullar tatil edilmişti. Peki; Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş'ta bugün okullar tatil mi?
10.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatil Haberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.