Tbmm İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu

Tbmm İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu

Son dakika TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu haber sayfamızda...

Tbmm İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 826 tbmm insan haklarını inceleme komisyonu haberi bulunmuştur.
‘Avrupa İslamı anlayışı var’
‘Avrupa İslamı anlayışı var’ Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu İslamofobi ve Irkçılık İnceleme Alt Komisyonu’na yaptığı sunumda “Avrupa İslamı denilen bir konu var...
9.02.2024 Gündem
Mahkumlar Meclis TV’yi izlemek istiyor
Mahkumlar Meclis TV’yi izlemek istiyor TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu, cezaevindeki annesinin yanında kalan çocuklara bedelsiz olarak oyuncak verilmesi önerisinde bulundu.
8.02.2024 Gündem
Sınır hattında 10 kilometreden tespit
Sınır hattında 10 kilometreden tespit Tuğgeneral Serkan Bircan, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Göç ve Uyum Alt Komisyonu'nda milletvekillerine sınır güvenliğine ilişkin bilgi verdi. 
24.12.2023 Gündem
10 milyon öğrenciye psikoeğitim desteği
10 milyon öğrenciye psikoeğitim desteği TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki Çocuk Hakları Alt Komisyonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları, deprem bölgesine yönelik faaliyetleri hakkında sunum yaptı.
12.11.2023 Eğitim
Deprem bölgesinde 22 bin derslik inşa edilecek
Deprem bölgesinde 22 bin derslik inşa edilecek Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, "Depremde azalan 12 bin 119 tane dersliğimiz vardı.12 bin dersliğin üzerine yaklaşık 10 bin derslik daha ilave ederek 22 bin derslikle süreci tamamlamış olacağız. Bunların da toplam maliyeti 62,5 milyar gibi devasa bir bütçeye ulaşmaktadır" dedi.
8.11.2023 Gündem
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor
Duvar caydırıyor İHA’lar görüyor Türk ordusu, “caydırma-görme-bulma” temelinde; beton duvar, hendek, İHA, gelişmiş kamera sistemleri, tel çit, gözetleme kulesi, radyo frekans dalgası, fiber optik kablo ve devriye sistemi ile sınırları koruyor
2.11.2023 Gündem
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı
Suriye sınırına modüler beton duvarların inşası tamamlandı MSB Savunma ve Güvenlik Genel Müdürlüğü Plan Harekat Koordinasyon Daire Başkanı Tuğgeneral Serkan Bircan, "Suriye hududumuzun, 911 kilometre olan kara bölümünün 837 kilometresinin tamamında modüler beton duvarların inşası tamamlanmıştır. İran hududunda ise 479 kilometre olarak planlanmış, hali hazırda 310 kilometrenin modüler duvar inşası tamamlamıştır" dedi.
31.10.2023 Gündem
Gazzeli çocuklar için Meclis’te özel çalışma
Gazzeli çocuklar için Meclis’te özel çalışma TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki Çocuk Hakları Alt Komisyonu, Gazze’deki çocuklar başta olmak üzere çatışma, savaş, deprem ve terör mağduru çocukların durumunu radarına alarak araştıracak.
21.10.2023 Gündem
CHP’li Tanrıkulu Erdoğan’ı övdü
CHP’li Tanrıkulu Erdoğan’ı övdü TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki “İslamofobi ve Irkçılık İnceleme Alt Komisyonu” toplantısında, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözler geldi.
18.10.2023 Gündem
‘Gazze’de inceleme’ önerisi destek buldu
‘Gazze’de inceleme’ önerisi destek buldu TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesindeki “İslamofobi ve Irkçılık İnceleme Alt Komisyonu”nun ilk toplantısında; İsrail-Filistin çatışması tartışıldı.
15.10.2023 Gündem
CHP kayıp çocuklar için özel ekip kurdu
CHP kayıp çocuklar için özel ekip kurdu CHP, deprem sonrası refakatsiz depremzede çocuklar ve kayıp çocuklar ile ilgili iddiaları araştırmak üzere özel bir ekip oluşturdu.
23.02.2023 Gündem
Partiler istismara karşı tek ses oldu
Partiler istismara karşı tek ses oldu ‘İsmailağa Cemaati’nde 6 yaşında çocuğa cinsel istismar” olayına Bütçe görüşmelerinde tepki yağdı. Tüm partilerin sert tepki gösterdiği konunun araştırılması için AK Parti’li Özlem Zengin bir komisyon kurulmasını önerdi...
9.12.2022 Gündem
Şehit Teğmen Halis Keskin son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Halis Keskin son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'de, kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda Barazgir Çayı'na düşen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Halis Keskin'in (26) naaşı memleketi Bursa'ya getirildi.
3.07.2022 Haberler
Şehit Teğmen Halis Keskin son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Halis Keskin son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'de, kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda Barazgir Çayı'na düşen ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Halis Keskin'in (26) naaşı memleketi Bursa'ya getirildi.
3.07.2022 Gündem
Afganları İran zorla gönderiyor
Afganları İran zorla gönderiyor TBMM Göç ve Uyum Alt Komisyonu’nun hazırladığı mülteci raporunda, “İran güvenlik güçlerinin sınırda kaçakçılar ile iş birliği yaparak, bazen de Afgan göçmenleri döverek Türkiye sınırını geçmeye zorladıkları bilinmektedir” denildi.
14.06.2022 Gündem
İran sınırında kaçak geçişlere set çekiliyor
İran sınırında kaçak geçişlere set çekiliyor Afganistan’dan İran’a, oradan da Türkiye’ye kaçak yollardan giriş yapan düzensiz göçmenlerin geçişlerini önlemek amacıyla sınır hattındaki kapsamlı güvenlik önlemlerinde büyük mesafe alındı.
13.06.2022 Gündem
AK Parti'li Çavuşoğlu: Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor
AK Parti'li Çavuşoğlu: Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor AK Parti Bursa İl Teşkilatı bayramlaşma törenine katılan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Türkiye’de büyük bir tiyatro oynanıyor. Bu tiyatronun aktörü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur" dedi.
2.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret
TBMM Başkanı Şentop’tan karakola sürpriz ziyaret TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 Nisan Polis Bayramı’nda gece yarısı nöbet başındaki polislere sürpriz ziyarette bulundu.
11.04.2022 Siyaset
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı Bursa'da Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi'nin (OBAM) açılışında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "18 Mart Çanakkale Köprüsü, bizim için nasıl bir iftihar projesiyse bugün Osmangazi Belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirmiş olduğu OBAM projesi de iftihar duyduğumuz bir projedir" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan seçim anketi açıklaması: Birinci parti AK Parti'dir
Numan Kurtulmuş'tan seçim anketi açıklaması: Birinci parti AK Parti'dir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bursa'da gündeme ilişkin çarpıcı mesajlar verdi. Seçim anketleriyle ilgili konuşan Kurtulmuş, AK Parti'nin birinci parti olduğunu söyleyerek, 'Cumhuriyet Halk Partisi ve HDP'yi toplayın. Neresinden toplarsanız toplayın, yüzde 35'in üzerine çıkmaz.' dedi.
26.03.2022 Siyaset
Cezaevlerinde görüntülü görüşme dönemi
Cezaevlerinde görüntülü görüşme dönemi Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yılmaz, cezaevlerinde, ankesörlü telefonların yanı sıra görüntülü görüşme sistemine geçildiğini, tutuklu ve hükümlülere hafta içinde aileleri ile 60 dakika görüntülü görüşme imkanı sağlandığını söyledi.
25.01.2022 Gündem
Efkan Ala: Başarının temel şartı bilmek değil sürekli öğrenebilmek
Efkan Ala: Başarının temel şartı bilmek değil sürekli öğrenebilmek AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, başarının temel şartının, sadece bilmek olmadığını, sürekli öğrenebilmek ve her tecrübeden sonra bir ilke çıkarmak olduğunu belirterek, "AK Parti de bugüne kadar bunu en iyi yapan partilerin başında gelir" dedi.
20.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Gücünüz yetiyorsa bize saldırın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Gücünüz yetiyorsa bize saldırın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale'nin Biga ilçesinde toplu açılış töreninde konuşma yaptı. İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfürüyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taktiğiniz kavgada yumruk sayılmaz hesabıyla önünüze gelene sataşmaksa o yumrukları millete değil gücünüz yetiyorsa bize savurun." dedi.
13.11.2021 Siyaset
‘İsrailli, Filistin devleti istiyor’
‘İsrailli, Filistin devleti istiyor’ Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Dr. Ufuk Ulutaş, İsrail’de yönetim dahil halkın büyük bölümünün Filistin devleti kurulmasını istediğini belirterek, “Bunu ‘Biz Filistinlilere bir devlet kurmazsak demografik açıdan uzun bir süre sonra İsrail bir Yahudi devleti olma özelliğini kaybedecek’ görüşü ile açıklıyorlar” dedi.
12.07.2021 Siyaset
Mehmet Özhaseki: Müthiş bir algı operasyonu çekiyorlar
Mehmet Özhaseki: Müthiş bir algı operasyonu çekiyorlar AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Ankara ve İstanbul özelinde bunu söylüyorum hatta birçok CHP'li belediye için de bunu söyleyebiliriz ama bunun dışında olan belediye başkanı arkadaşları da istisna tutuyorum. Bu iki büyükşehrimizde iki sene kadar AK Parti olarak muhalefet etmeden, sessizce izlemeyi yeğlediğimiz halde daha o arkadaşların taş üstüne taş koyduklarını görmedim ama müthiş bir algı operasyonu çekiyorlar, bu konuda takdir etmek lazım." dedi.
11.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.