Tdt

Tdt

Son dakika tdt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tdt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tdt haber sayfamızda...

Tdt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 tdt haberi bulunmuştur.
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont!
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont! Tour Of Antalya'da Side-Antalya etabını Tartelotto Takımı'ndan Timothy Dupont kazandı.
8.02.2024 Diğer
Türk halkları ortak dış politika istiyor
Türk halkları ortak dış politika istiyor Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) bünyesinde kurulan Türk Akademisi, 80’den fazla ülkede yapılan Dünya Değerler Araştırması gibi toplumsal değer yargılarının kaydını tutacağı Türk Barometrisi raporlamalarına başladı.
26.12.2023 Gündem
‘AB bu yanlıştan artık vazgeçmeli’
‘AB bu yanlıştan artık vazgeçmeli’ Macaristan dönüşü soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan AB’ye üyelik konusunda “Türkiye’nin önemi ortada, artık AB bu yanlıştan vazgeçmeli” dedi. Erdoğan, Macaristan’ın dönem başkanlığında yeni adımlar atılabileceğini söyledi.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle, 'Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi'nin Altıncı Toplantısı'na katılmak üzere yarın Macaristan'a gidecek.
17.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.
15.11.2023 Gündem
'Türk Yatırım Fonu' anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı
'Türk Yatırım Fonu' anlaşması Resmi Gazete'de yayımlandı Türk Yatırım Fonu kuruluş anlaşmasının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete’de yayımlandı.
10.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şevket Mirziyoyev ile görüştü Özbekistan'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.
8.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taşkent'te düzenlenecek Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katılmak üzere sabah saatlerinde Ankara'dan Özbekistan'a gitti.
8.11.2023 Gündem
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’ Kazakistan dönüşü uçakta açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’de sivil halka yönelik katliamına bir kez daha tepki gösterdi, ‘Bu savaşı halkların vicdanı sona erdirecektir’ dedi.
5.11.2023 Gündem
500 milyon dolarlık Türk Yatırım Fonu
500 milyon dolarlık Türk Yatırım Fonu Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan’ın oluşturduğu Türk Devletleri Teşkilatı (TDT), ekonomik anlamda sağlam bağlarla birbirine bağlanıyor.
5.11.2023 Ekonomi
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor Filistin’de dünyanın gözü önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşandığını belirten Erdoğan, “Önceliğimiz insani ateşkesin süratle tesis edilmesidir. Herkesin güvenliğini garanti altına alacak yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz” dedi.
4.11.2023 Gündem
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi Türk Devletleri Teşkilatı Astana Bildirisi'nde, Gazze'de sivillerin korunması için derhal ve engelsiz insani yardımın sağlanması konusunda çağrıda bulunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da toplantının ardından zirveye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
3.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan Azerbaycan yorumu
Bakan Fidan'dan Azerbaycan yorumu Astana'da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Azerbaycan'ın yanında durmaya devam edeceğini belirterek Gazze’de yaşanan insanlık trajedisine de dikkati çekti.
3.11.2023 Dünya
Gözler Astana'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü
Gözler Astana'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile görüştü Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla bugün Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geliyor.
3.11.2023 Gündem
Kazakistan’da kardeş buluşması
Kazakistan’da kardeş buluşması Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi Astana’da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün zirve oturumuna hitap edecek. Erdoğan zirve kapsamında dün başladığı ikili görüşmelerini bugün de sürdürecek.
3.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'garantörlük' vurgusu! Dünyaya 'etkin adımlar atın' çağrısı
Erdoğan'dan 'garantörlük' vurgusu! Dünyaya 'etkin adımlar atın' çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazakistan'da Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü. Erdoğan, İsrail-Filistin sorununa çözüm için garantörlük mekanizması oluşturulmasının yararlı olacağını belirtti.
2.11.2023 Gündem
Türkmenistan ile 13 anlaşma
Türkmenistan ile 13 anlaşma Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile bir araya geldi.
27.10.2023 Gündem
TDT başsavcıları Ankara’da buluştu
TDT başsavcıları Ankara’da buluştu Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Başsavcılar Konseyi 2. Toplantısı Ankara’da yapıldı.
24.10.2023 Gündem
Bakan Tunç: Tüm dünyayı çifte standardı sonlandırmaya davet ediyorum
Bakan Tunç: Tüm dünyayı çifte standardı sonlandırmaya davet ediyorum Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terörle mücadeleyi tüm boyutlarıyla, hak ve özgürlük mücadelesi olarak gördüklerini ve bu nedenle de tüm terör örgütlerinin kökünü kurutma konusunda kararlı olduklarını vurguladı
23.10.2023 Gündem
TDT bünyesindeki siyasi istişareler İstanbul'da gerçekleştirilecek
TDT bünyesindeki siyasi istişareler İstanbul'da gerçekleştirilecek Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) bünyesinde yarın İstanbul'da Dışişleri Bakan Yardımcıları düzeyinde siyasi istişareler gerçekleştirilecek.
3.10.2023 Gündem
Erdoğan ve Tokayev telefonda görüştü
Erdoğan ve Tokayev telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
3.10.2023 Gündem
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye Bakan Fidan, Türkevi'nde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkevi'nde kullanılmak üzere Bakan Fidan'a Karabağ halısı hediye etti.
22.09.2023 Haberler
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye Bakan Fidan, Türkevi'nde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkevi'nde kullanılmak üzere Bakan Fidan'a Karabağ halısı hediye etti.
22.09.2023 Gündem
‘Türk dünyası yeni bir şahlanış içinde’
‘Türk dünyası yeni bir şahlanış içinde’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk dünyası gerisindeki yeniliğe ve gelişmeye açık muhteşem medeniyet birikimi güçlü devlet geleneği, sağlam sosyal yapısı, vizyoner sivil toplum kuruluşlarıyla adeta yeni bir uyanış ve yeni bir şahlanış içindedir” dedi.
16.09.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırgızistanlı mevkidaşı ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kırgızistanlı mevkidaşı ile görüştü Türkiye Büyük Milleti Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Kırgızistan Meclis Başkanı Nurlanbek Şakiyev ile telefonda görüştü.
13.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tdt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.