Tebriz

Tebriz

Son dakika tebriz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tebriz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tebriz haber sayfamızda...

Tebriz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 444 tebriz haberi bulunmuştur.
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video
İsrail dalga konusu oldu! Sosyal medyayı sallayan video İran'ın orta kesiminde yer alan İsfahan şehrinde gece yarısı gerçekleşen patlamalar, devlet medyası tarafından üç küçük silahlı insansız hava aracının havada imha edilmesi olarak sunuldu. İran medyası, saldırıyı önemsiz göstermek için şaka yoluyla minyatür insansız hava aracı fotoğrafları yayınladı.
19.04.2024 Haberler
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Haberler
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır
Hamaney'in Tebriz temsilcisi CNN Türk'e konuştu: İsrail saldırırsa, ordumuz hazır İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, CNN Türk'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist
İranlılar 'Shopping Fest' için Van’a geliyor: Hedef 1 milyon turist   Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması için 15 Mart ile 5 Nisan tarihinde 'Shopping Fest' adıyla alışveriş günleri düzenleniyor. İranlı turistler, 14 günlük nevruz tatillerini geçirmek için kente gelmeyi sürdürürken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 2023 yılında 590 bin İranlının Van'a giriş yaptığını belirterek, bu yılki hedeflerinin 1 milyon turist olduğunu dile getirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Avusturya Hakkında Bilgiler; Avusturya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Avusturya Hakkında Bilgiler; Avusturya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Orta Avrupa'da yer alan Avusturya Cumhuriyetinin denize kıyısı bulunmuyor. II. Dünya savaşı sırasında Almanya tarafından işgal edilen ülke, 1955 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. 1995 yılında Avrupa Birliğine katılan Avusturya'da kış turizmi ve hizmet sektörü gelişmiştir. Avusturya hakkında en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İran (İran İslam Cumhuriyeti), 1.648.000 kilometrekarelik alanıyla Asya Kıtasının en büyük ülkelerinden biridir. İran'a komşu olan ülkeler, Türkiye, Türkmenistan, Azerbaycan, Afganistan, Pakistan ve Irak'tır. İran hakkındaki tüm güncel bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı
'Azerbaycan'a savaş ilanı!' İran sınırı aştı Karabağ'daki işgalci Ermeniler en sonunda Azerbaycan'ın önerdiği rotayı kabul etti, İran ise uykularını kaçıran koridora izin vermeyeceğini duyurdu. İran Ulusal Güvenlik Komisyonu üyesinin skandal sözleri gündemi belirledi.
23.09.2023 Dünya
Azerbaycan'dan vatandaşlarına 'İran'a seyahat' uyarısı
Azerbaycan'dan vatandaşlarına 'İran'a seyahat' uyarısı Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına zorunlu olmadıkça İran'a seyahat etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.
3.06.2023 Dünya
‘İpek Yolu’nu canlandıracağız’
‘İpek Yolu’nu canlandıracağız’ Kılıçdaroğlu, “Ne Batı ne Doğu, bu Türk’ün Yolu” başlığı ile bir video paylaştı.
7.05.2023 Gündem
Uzun Hasan Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü
Uzun Hasan Kimdir? Kısaca Hayatı Ve Ölümü 13.yüzyıl konuları arasında Uzun Hasan adından bahsedilmeden geçilmez. Ancak hemen hatırlanamayacak kişisel bilgilere ve tarihi olaylara ulaşmak kolay olmasa da, uzun bir araştırma neticesinde bilgi sahibi olunabilir. Uzun Hasan kimdir, hangi boya mensuptur, savaşları ve diğer bilgileri, tarih içerisindeki yeri ve hakkında merak edilen tüm detaylar.
29.04.2023 Eğitim
İran’da yeni toplu zehirlenme vakaları iddiası
İran’da yeni toplu zehirlenme vakaları iddiası İran’ın Tebriz, Senendec, Urumiye ve Kerec kentlerinde bulunan bazı okullarda öğrencilere yönelik zehirlenme vakaları görüldüğü iddia edildi.
18.04.2023 Dünya
Pembe İncili Kaftan - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Pembe İncili Kaftan - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Ülkemizde çocuk romanları konusunda oldukça başarılı ve kaliteli yazarlar ve eserler vardır. Ömer Seyfettin de özellikle çocuk romanları konusunda yetenekli olan yazarlardan biridir. İşte, tüm detaylar.
12.04.2023 Eğitim
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi
İran’da 20 kız öğrenci daha zehirlendi İran’ın Tebriz kentinde bulunan bir okulda 20 kız öğrencinin zehirlendiği bildirildi.
4.04.2023 Dünya
İran'da skandal video! Kamikaze drone var
İran'da skandal video! Kamikaze drone var Azerbaycan'ı doğrudan Türkiye'yi ise isim vermeden tehdit eden akıl almaz görüntü, "Mesajımız açık: Bir gün geleceğiz" diyerek paylaşıldı. Videoda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu bir şiir de kullanıldı.
22.03.2023 Dünya
İran'da "Çarşamba Suri" hazırlığı: 15 ölü, 372 yaralı
İran'da "Çarşamba Suri" hazırlığı: 15 ölü, 372 yaralı İran'da Hicri Şemsi takvime göre yılın son çarşamba gecesi yapılan "Çarşamba Suri" etkinliklerinin hem hazırlık hem de erken kutlamaları esnasında meydana gelen kazalarda 15 kişi hayatını kaybetti, 372 kişi ise yaralandı.
14.03.2023 Dünya
İran’da binada patlama: 5 ölü, 4 yaralı
İran’da binada patlama: 5 ölü, 4 yaralı  İran’ın Tebriz şehrindeki bir binada meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
12.03.2023 Dünya
Güneş Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Güneşin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Güneş Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Güneşin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Yaklaşık 5 milyar yaşında olan güneş, gezegenimizin ısı ve ışık kaynağıdır. Saniyede 220 kilometre hızda ilerleyen güneşin çekirdeğinde helyum ve nükleer füzyon bulunur. Güneş mecazen, yol gösteren ve rehberlik eden anlamına gelir. Güneş ile eş anlamlı olan Arapça ve Farsça kökenli sözcükleri sizler için derledik.
Dünyadan destek yağıyor
Dünyadan destek yağıyor Türkiye’ye uluslararası yardım hız kesmeden devam ediyor. Almanya Sağlık Bakanı ilaç ve tıbbi malzeme odaklı bir bağış kampanyası yapacaklarını duyururken, ilk günden bu yana Türkiye’nin yanında olan Yunanistan yardım malzemesi taşıyan bir geminin yola çıktığını açıkladı...
18.02.2023 Dünya
2 günde değişen hayat! Benzin kaçakçısıyla yolda kaldı, insan kaçakçısına otostop çekti
2 günde değişen hayat! Benzin kaçakçısıyla yolda kaldı, insan kaçakçısına otostop çekti 4 çocuklu bir ailenin en büyüğü olarak İzmir’de dünyaya gelen Mesut Çakar, beden eğitimi ve spor öğretmenliği mezunu. Yaklaşık 14 yıl futbol oynayan Mesut, 3 yıl önce yaşadığı sakatlıktan dolayı futbolu bırakmak zorunda kalınca tüm hayatı değişti. Şu anda sırt çantasıyla dünya turunda olan gezgin, kendisini birbirinden ilginç pek çok olayın içerisinde buldu.
5.02.2023 Gündem
İran'da 5.9 büyüklüğündeki depremde 3 can kaybı, 816 yaralı
İran'da 5.9 büyüklüğündeki depremde 3 can kaybı, 816 yaralı İran'ın Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Hoy şehrinde dün meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde en az 3 kişi hayatını kaybetti, 816 kişi yaralandı.
29.01.2023 Dünya
MEVLEVÎLİĞİN DOĞUM YERİ
MEVLEVÎLİĞİN DOĞUM YERİ Mevlânâ’nın öldüğü geceye, “ilâhî sevgiliye kavuşması”na işaret eden Şeb-i Arûs törenlerinin yapıldığı bu ayda, Konya’daki Mevlânâ Müzesi’nde ve Mevlevîliğin tarihinde kısa bir yolculuğa çıkalım.
26.12.2022 Arkeoloji
Osmanlı’nın mücevherleri
Osmanlı’nın mücevherleri Kuyumcuların sarayla ilişkisinden diplomatik hediyelere, mücevhere düşkünlüğüyle bilinen sultanlardan sarayın rağbet gösterdiği ürünlere, “Osmanlı Döneminde Mücevher ve Ermeni Kuyumcular” kitabının yazarı Arsen Yarman anlatıyor.
13.11.2022 Pazar
İran onlarca göstericinin ölümü üzerine emniyet müdürünü görevden aldı
İran onlarca göstericinin ölümü üzerine emniyet müdürünü görevden aldı İran'da protesto gösterileri sırasında onlarca kişinin öldüğü Sistan ve Belucistan Eyaleti'nin merkezi Zahidan'daki emniyet müdürü görevden alınırken, 30 Eylül'deki olayla ilgili resmi soruşturma açıldı.
28.10.2022 Dünya
İran’da bu kez karşıt gruplar sokakta!
İran’da bu kez karşıt gruplar sokakta! İran’da Mahsa Emini’nin Ahlak Polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesiyle başlayan protestolar, ülkenin büyük bölümünde devam ederken, hükümete destek verenler de sokağa çıktı.
24.09.2022 Dünya
İran’da sular durulmuyor
İran’da sular durulmuyor İran’da 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin, İslami kıyafet kurallarına uymadığı gerekçesiyle ahlak polisince tutuklanmasının ardından gözaltında ölmesi, ülkeyi karıştırırken, giderek şiddetlenen protesto gösterilerinde en az 8 kişinin öldüğü bildiriliyor.
22.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tebriz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.