Tecavüz İddiası

Tecavüz İddiası

Son dakika tecavüz iddiası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tecavüz iddiası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tecavüz iddiası haber sayfamızda...

Tecavüz İddiası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 733 tecavüz iddiası haberi bulunmuştur.
Ayrıldığı kadının kabusu olan adama yeni dava! 'Hiç rahatsız etmiyorum'
Ayrıldığı kadının kabusu olan adama yeni dava! 'Hiç rahatsız etmiyorum' Eyüpsultan'da, ayrıldıkları halde dini nikahlı eşi Dilek Acu'ya şiddet uyguladığı ve ısrarla takip ederek tehdit ettiği iddia edilen Ahmet Çelik'e ikinci dava açıldı.
21.12.2023 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanık olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyledi. Maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu
2 çocuk babası adam komşusunun kızını alıp kaçtı: Çocuğum ona abi diyordu Komşusunun kızını alıp kaçtı, geriye gözü yaşlı 2 kadın kaldı.  Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı.
21.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta iğrenç olay! 9 yıl boyunca kızına cinsel istismar... İfadeler ortaya çıktı
Zonguldak'ta iğrenç olay! 9 yıl boyunca kızına cinsel istismar... İfadeler ortaya çıktı Zonguldak'ta kızı M.H.'ye (18), 9 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Recep H. (39) hakkında 'öz kızına nitelikli cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 42 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.
1.07.2023 Gündem
Gerard Depardieu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor!
Gerard Depardieu 13 kadın tarafından cinsel tacizle suçlanıyor! 'Asteriks ve Oburiks'in yıldızı ünlü oyuncu Gerard Depardieu, 13 kadın tarafından cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Oyuncu kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Depardieu, sinema oyuncusu Charlotte Arnould tarafından da 2020 yılı aralık ayında cinsel tacizle suçlanmıştı.
14.04.2023 Cadde
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası Tekirdağ'da metruk bir yapıda yaşandığı iddia edilen tecavüz olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Şüpheli bir kişi gözaltına alındı.
12.09.2022 Gündem
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! 'Konuyu kapatın biz cezasını vereceğiz'
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! 'Konuyu kapatın biz cezasını vereceğiz' Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Haberler
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! 'Konuyu kapatın biz cezasını vereceğiz'
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! 'Konuyu kapatın biz cezasını vereceğiz' Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Gündem
Kız çocuğuna taciz iddiasıyla öldürüldü! Fotoğrafı çeken başkası çıktı
Kız çocuğuna taciz iddiasıyla öldürüldü! Fotoğrafı çeken başkası çıktı Diyarbakır’da Ergün Arslan’ın (40), 12 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla öldürülmesiyle ilgili tutuklu sayısı 3'e çıktı. Arslan’ın kardeşi Süleyman Arslan, olaydan sonra kendisini farklı biri olarak tanıtıp gittiği mahallede çevredekilerle konuştuğunu, ağabeyinin kızlara laf atanlara tepki gösterince çıkan arbedede öldürüldüğünü öğrendiğini söyledi. Kız çocuğunun da alınan ifadesinde fotoğrafını çeken kişinin Ergün Arslan olmadığını söylediği belirtildi.
6.04.2022 Gündem
Kuzenini hamile bıraktığı iddia edildi! 14 yıl sonra gerçek ortaya çıktı
Kuzenini hamile bıraktığı iddia edildi! 14 yıl sonra gerçek ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta, 14 yıl önce kuzenine cinsel istismarda bulunup, hamile bıraktığı iddia edilen Mustafa Berker (37), DNA testi ile suçsuzluğunu ispatladı. Berker, 41 ay suçsuz yere cezaevinde kalmasına neden olan kuzeni Dilek B.C. ile amcası ve yengesi hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, "Alnımdaki lekenin temizlenesi için her şeyin ortaya çıkmasını istedim. 14 sene sonra adalet, bana 'Pardon' dedi ama hayatım karardı” dedi.
22.03.2022 Gündem
Taşın üzerinde kan donduran mesaj! Polisi alarma geçti
Taşın üzerinde kan donduran mesaj! Polisi alarma geçti Antalya'da “Yaşım 12, adım Altun. Tecavüz ediliyorum, lütfen yardım edin” yazısının yer aldığı taş fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine araştırma yapan polis, taşın bulunduğu bölgede ‘Altun’ adlı kimse olmadığını belirledi.
14.06.2021 Gündem
Didim'de başkanın cinsel saldırı soruşturmasında yeni karar!
Didim'de başkanın cinsel saldırı soruşturmasında yeni karar! Aydın’da kendisine iş istemeye gelen S.T.'ye, meclis üyesi arkadaşının çiftliğinde alkol ve uyuşturucu verip cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili ‘kovuşturmaya yer yoktur’ kararı itiraz üzerine kaldırılarak, soruşturmanın genişletilmesine karar verildi.
11.06.2021 Gündem
Mide bulandıran iddia! Soruşturma başlatıldı
Mide bulandıran iddia! Soruşturma başlatıldı Ankara'da kimliği belirsiz bir kişinin barınaktan boynuna ip bağlayarak götürdüğü 'Şans' isimli köpek, yaklaşık 1 saat sonra bitkin halde geri döndü. Köpeği götürürken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü sosyal medyada paylaşılan şüpheli, büyük tepki çekti. Tecavüz edildiği ileri sürülen köpek, tedavisinin ardından barınağa teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.05.2021 Gündem
Son dakika: Tecavüz iftirası! Sokak ortasında linç girişimi...
Son dakika: Tecavüz iftirası! Sokak ortasında linç girişimi... Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul’da diş hekimi İ.B., yanında temizlik işçisi olarak çalışan Türkmen M.S.’nin tecavüz iddiası üzerine sokak ortasında feci şekilde dövüldü. Dehşet veren olayın, güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Kayıtları inceleyen polis tecavüz iddiasının asılsız olduğunu belirledi.
17.05.2021 Gündem
Tecavüz iftirası! Sokak ortasında linç girişimi...
Tecavüz iftirası! Sokak ortasında linç girişimi... İstanbul’da diş hekimi İ.B., yanında temizlik işçisi olarak çalışan Türkmen M.S.’nin tecavüz iddiası üzerine sokak ortasında feci şekilde dövüldü. Polisin yaptığı araştırmada, M.S.’nin, İ.B.’ye iftira attığı ortaya çıktı.
17.05.2021 Haberler
Oğlunu öldürüp, su kuyusuna gömen babadan üvey anneye tecavüz iddiası!
Oğlunu öldürüp, su kuyusuna gömen babadan üvey anneye tecavüz iddiası! Zonguldak’ın Karadere köyünde 20 Aralık'tan beri kayıp olan Aydın Zengin'i (32) öldürdükten sonra gömdüğü ortaya çıkan baba Sait Zengin (55) ifadesinde, su kuyusu içinde çıkan tartışmada oğlunun tüfeği doğrulttuğunu, boğuşma sırasında tüfeğin ateş alması sonucu olayın meydana geldiğini söyledi. Zengin oğlunun üvey annesi eşi Ü.Z.'ye tecavüz ettiğini iddia etti.
4.04.2021 Gündem
Avustralyalı kadınlar 'adalet' için sokaklara döküldü!
Avustralyalı kadınlar 'adalet' için sokaklara döküldü! Avustralya'nın büyük kentlerinde sokaklara dökülen binlerce kadın, hemcinsleri için adalet talep etti.
15.03.2021 Dünya
Başbakan Morrison: "Bakan, kesinlikle tecavüz iddialarını reddediyor"
Başbakan Morrison: "Bakan, kesinlikle tecavüz iddialarını reddediyor" Avustralya Başbakanı Scott Morrison, kabinesindeki bir bakanın 33 yıl önce bir kıza tecavüz ettiği iddialarını yalanladığını söyledi. Tecavüze uğrayan kadının Şubat 2020'de polise şikayette bulunduktan sonra haziranda intihar ettiği belirtildi.
1.03.2021 Dünya
Veterinere tecavüz davasında yeni gelişme
Veterinere tecavüz davasında yeni gelişme Ankara'da veteriner Ç.B.'ye çalıştığı hayvan hastanesinde cinsel saldırıya iddiasıyla ilgili, veteriner hekim Serkan Durmaz'a bir dava daha açıldı. Yetkisiz tıbbi müdahale suçu nedeniyle hakim karşısına çıkan Durmaz, serumu Ç.B.'nin bilgisi dahilinde alkolün etkisini azaltmak için verdiğini ileri sürdü.
14.01.2021 Gündem
Didim'i karıştıran tecavüz iddiası! Dehşeti anlattı: 'İki ay boyunca cehennemi yaşadım'
Didim'i karıştıran tecavüz iddiası! Dehşeti anlattı: 'İki ay boyunca cehennemi yaşadım' Didim son günlerde CHP’li Belediye Başkanı Deniz Atabay’ın 5 yıl önce kendisinden iş isteyen S. adlı kadını 2 ay boyunca tehdit ederek cinsel istismarda bulunduğu iddiaları ile çalkalanıyor. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ise, iddia sahibi kadını tanıyıp tanımadığıyla ilgili soruyu yanıtlamıyor ancak “rant çetesinin bu senaryoyla”kendisini hedef aldığını savunuyor.
12.09.2020 Gündem
Tecavüz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı! Açıklama geldi
Tecavüz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı! Açıklama geldi Bursa’da Gamzenur A, geçen yıl kasım ayında Yunus Emre Ç. tarafından zorla eve götürülerek, kendisine defalarca tecavüz edildiğini öne sürdü. Gamzenur Ç.’nin olayı anlatarak, zanlının tutuklanması için yardım istediği sosyal medyadaki paylaşımı destek gördü. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'dan yapılan açaklamada olayla ilgili kamu davası açıldığı hatırlatılarak, “Yargılama, Bursa 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam etmektedir” denildi.
30.07.2020 Gündem
Köpeğe tecavüz iddiası! Volkan Uzun tutuklandı
Köpeğe tecavüz iddiası! Volkan Uzun tutuklandı Kendisine emanet edilen Arya isimli köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen Volkan Uzun’un adli kontrol kararıyla serbest bırakılması sosyal medyada tepki çekti. Savcılık karara itiraz etti. Şüpheli Uzun tutuklandı.
24.07.2020 Gündem
Chelsea'nin genç oyuncusu Callum Hudson-Odoi tutuklandı! Tecavüz iddiası...
Chelsea'nin genç oyuncusu Callum Hudson-Odoi tutuklandı! Tecavüz iddiası... Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın gelecekteki en büyük yeteneklerinden biri olması beklenen Callum Hudson-Odoi bu sabah karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklandığı iddia edilmişti. Fakat olayın altından tecavüz suçlaması çıktı.
İğrenç tecavüz iddiası! Boğazlarını kesti...
İğrenç tecavüz iddiası! Boğazlarını kesti... Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Afganistan uyruklu Daşmurat Nazari, aynı evde yaşadığı vatandaşı 2 erkeği boğazlarından bıçaklayıp, öldürdü. Nazari, olayın ardından emniyete giderek teslim oldu.
7.12.2019 Gündem
Canlı yayında şok iddia! Oğluna getirilen kıza tecavüz etti
Canlı yayında şok iddia! Oğluna getirilen kıza tecavüz etti Müge Anlı'da tüyler ürperten iddialar ekranlara damga vurdu. Canlı yayında Kemal Büyükdeniz cinayeti araştırılmaya devam ediyor. Olaydaki tecavüz iddiası ise şoke etti.
18.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüz İddiası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.