Tecrit

Tecrit

Son dakika tecrit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tecrit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tecrit haber sayfamızda...

Tecrit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.003 tecrit haberi bulunmuştur.
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız"
DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Batman'da konuştu! "Barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da nevruz programına katıldı. Bakırhan "2013 yılındaki barış ve çözüm deklarasyonunun arkasındayız" dedi.
19.03.2024 Gündem
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
DEM Parti'nin Kadınlar Günü kutlamasında 3 kişi gözaltına alındı
DEM Parti'nin Kadınlar Günü kutlamasında 3 kişi gözaltına alındı Batman'da DEM Parti'nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitinginde 3 kişi gözaltına alındı.
8.03.2024 Gündem
Polonya'dan Rusya’ya Navalny çağrısı
Polonya'dan Rusya’ya Navalny çağrısı Polonya Dışişleri Bakanlığı, Varşova Büyükelçisi Siergiejew Andriejew'i bakanlığa çağırarak, “Rus yetkilileri Alexei Navalny'nin ölümünün sorumluluğunu üstlenmeye, ölüm nedeni ve şartlarının belirlenmesi için eksiksiz ve şeffaf bir soruşturma yürütmeye çağırıyoruz" dedi.
20.02.2024 Dünya
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir'
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir' Bir hayvanat bahçesinin başı, ağzı bozuk papağanlarıyla dertte. Yetkililer kötü şöhretli papağanlarını 'terbiye' etmek için bir plan dahi buldu.
28.01.2024 Dünya
Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: İstanbul yeniden şahlanacak!
Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: İstanbul yeniden şahlanacak! İstanbul'da 5 yıllık fetret devrinin 31 Mart'ta son bulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden şahlanış döneminin başlayacağını ifade etti.
20.01.2024 Gündem
Manisa'da DEM parti binasına terör operasyonu
Manisa'da DEM parti binasına terör operasyonu Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki DEM parti binasına düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
16.01.2024 Gündem
İYİ Parti'de istifa depremi! 130 kişi partiyi bıraktı
İYİ Parti'de istifa depremi! 130 kişi partiyi bıraktı Adana İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’nda 130 kişi istifa dilekçesini partiye teslim etti.
16.01.2024 Gündem
İptal edilen proje Gamze'nin ölümü sonrası hayata geçiyor
İptal edilen proje Gamze'nin ölümü sonrası hayata geçiyor Ankara'da Gamze Gürel'in hayatını kaybettiği çevre yolunda, kazadan önce yargı kararıyla iptal edilen köprülü kavşak ve yaya geçidi projesi, yeni imar planı düzenlemesi ile yapılacak.
16.01.2024 Gündem
CHP ve DEM Parti ne konuştu? DEM'den 'Öcalan'a tecrit konuşuldu' açıklaması
CHP ve DEM Parti ne konuştu? DEM'den 'Öcalan'a tecrit konuşuldu' açıklaması Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP ve DEM Parti bazı kentlerde seçim iş birliği konusunda ortak çalışma yürütme kararı aldı. Peki CHP lideri Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanları o kararın alındığı görüşmelerde başka ne konuştu? O görüşmeye ilişkin DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel ayrıntılar verdi.
16.01.2024 Haberler
CHP ve DEM Parti ne konuştu? DEM'den 'Öcalan'a tecrit konuşuldu' açıklaması
CHP ve DEM Parti ne konuştu? DEM'den 'Öcalan'a tecrit konuşuldu' açıklaması Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP ve DEM Parti bazı kentlerde seçim iş birliği konusunda ortak çalışma yürütme kararı aldı. Peki CHP lideri Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanları o kararın alındığı görüşmelerde başka ne konuştu? O görüşmeye ilişkin DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel ayrıntılar verdi.
16.01.2024 Gündem
77 kişiyi öldürdü, devlete dava açtı! Lüks hücrede isyan akılalmaz detaylar
77 kişiyi öldürdü, devlete dava açtı! Lüks hücrede isyan akılalmaz detaylar Norveç'te 2011 yılında 77 kişiyi öldüren neo-Nazi Anders Breivik, cezaevindeki tecrit koşullarının "insan haklarına aykırı" olduğu iddiasıyla Norveç devletine dava açtı.
9.01.2024 Dünya
Yalnızlıktan şikayet etti: Hükümete dava açtı
Yalnızlıktan şikayet etti: Hükümete dava açtı Norveç’in Utoya adasında 2011’de 77 kişiyi öldüren Anders Behring Breivik, tutulduğu hapishane koşullarının insan haklarının ihlali anlamına geldiğini öne sürerek hükümete dava açtı.
9.01.2024 Dünya
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Bütçeye ‘terör’ tartışmalı final
Bütçeye ‘terör’ tartışmalı final Meclis’te iki haftalık bütçe maratonu dün tamamlandı. 566 milletvekilinin katıldığı oylamada bütçe, 249 ret oyuna karşılık, 317 oyla kabul edildi.
26.12.2023 Gündem
İngilizlerin Hollanda'yı işgal planı! Avrupa savaşın eşiğinden döndü, başbakanın fikriydi
İngilizlerin Hollanda'yı işgal planı! Avrupa savaşın eşiğinden döndü, başbakanın fikriydi İngiliz diplomatlar, kendi ülkelerinin Hollanda'ya yönelik bir işgal planı hazırladığını dünyaya duyurdu.
6.12.2023 Dünya
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor
Gazze’de insanlığa karşı suç işleniyor Filistin’de dünyanın gözü önünde benzeri görülmemiş bir insanlık dramı yaşandığını belirten Erdoğan, “Önceliğimiz insani ateşkesin süratle tesis edilmesidir. Herkesin güvenliğini garanti altına alacak yeni mekanizmalar üzerinde çalışıyoruz” dedi.
4.11.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Gazze mektubu! 'Hiçbir şey İsrail'in barbar saldırılarını haklı gösteremez'
Kurtulmuş'tan Gazze mektubu! 'Hiçbir şey İsrail'in barbar saldırılarını haklı gösteremez' Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Asamble üyesi ülkelerin parlamento başkanlarına İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin bir mektup gönderdi.
1.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: 41 olan yat limanı sayımızı 62’ye çıkardık
Bakan Uraloğlu: 41 olan yat limanı sayımızı 62’ye çıkardık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kendi arıtma sistemlerinin yer aldığı en çevreci özelliğe sahip İzmir Yeni Foça Yat Limanı’nın hizmete açılış törenine katıldı.
27.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: İsrail'in zulmü pullarla unutulmayacak
Bakan Uraloğlu: İsrail'in zulmü pullarla unutulmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2013 yılında basılan ve üzerinde Mescid-İ Aksa ile Sultan Ahmet Cami’nin bulunduğu Türkiye-Filistin ortak pulu, halklarımız arasındaki kardeşliği adeta ölümsüzleştirmiş ve tarihe kayıt düşmüştür. Ve şimdi El Ehli Baptist Hastanesinde yaşanan bu elim hadiseyi tarihe kayıt düşmek adına yeni bir pul daha tasarlıyoruz. İsrail’in bu insanlık dışı saldırısını unutturmayacağız” dedi.
20.10.2023 Ekonomi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İsrail’in yaptığına soykırım diyebiriz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye düzenlenen saldırılar ve bölgede yaşananlarla ilgili değerlendirmede bulundu. Bakan Tunç, “İsrail, Filistin’de insanlık suçu var. Hukuksuzluk var. Buna adeta soykırım diyebiliriz” dedi.
13.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da gerginlik! Emniyet amirinden Yeşil Sol Parti milletvekiline: Saldırının sorumlusu kim?
Diyarbakır'da gerginlik! Emniyet amirinden Yeşil Sol Parti milletvekiline: Saldırının sorumlusu kim? Diyarbakır'da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 9 Ekim 1998’de Suriye’den çıkarılmasının yıl dönümünde aralarında yeni ismi Demokratik Halklar Partisi (DHP) olan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi milletvekillerinin de olduğu grup izinsiz yürüyüş yapmak isteyince polis müdahale etti.
9.10.2023 Gündem
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İran'dan Irak Savaşı'nın yıldönümünde gövde gösterisi
İran'dan Irak Savaşı'nın yıldönümünde gövde gösterisi İran, İran-Irak Savaşı’nın yıl dönümünde nedeniyle Tahran’da düzenlenen askeri geçit töreninde yeni “en uzun menzilli' kamikaze insansız hava aracını tanıttı.
22.09.2023 Dünya
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Yüzen hapishane ilk misafirlerini ağırladı
Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Yüzen hapishane ilk misafirlerini ağırladı İngiltere İçişleri Bakanlığı, göçmenlerin yaşayacağı mavnaya ilk sığınmacıların taşındığını açıkladı.
7.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tecrit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.