Tedarik Zinciri

Tedarik Zinciri

Son dakika Tedarik zinciri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tedarik zinciri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tedarik zinciri haber sayfamızda...

Tedarik Zinciri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.106 tedarik zinciri haberi bulunmuştur.
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi”
“15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahası denetlendi” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bakanlık olarak madenlere yönelik yaptıkları denetimleri artırdıklarını kaydederek “Bu yıl, 15 Nisan itibariyle 3 bin 225 maden ruhsat sahasının denetimi gerçekleştirildi. Çalışanlarını öncelemeyen hiçbir işletmeyi bizim desteklememiz söz konusu olamaz” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
KoçZer’de üst düzey atama
KoçZer’de üst düzey atama Koç Topluluğu’nun kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi şirketi KoçZer, organizasyonunda değişikliğe gittiğini duyurdu.
2.04.2024 Ekonomi
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Denetimler aralıksız devam ediyor:  212 milyon lira ceza kesildi
Denetimler aralıksız devam ediyor: 212 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele kapsamında, 2023'te 135 milyon 104 bin, 2024'te ise 77 milyon 71 bin olmak üzere toplamda 212 milyon 176 bin TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
19.03.2024 Ekonomi
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
ABD ‘SPK’sı iklim için kritik adım attı
ABD ‘SPK’sı iklim için kritik adım attı Bizde gözden kaçmış olabilir ama Amerikan Sermaye Piyasası Komisyonu (U.S. Securities and Exchange Commission) geçen hafta iklim adına kritik bir adım attı. Buna göre, halka açık Amerikan şirketleri nasıl ki her çeyrek finansal sonuçlarını halka açıklıyorlarsa, bundan sonra iklim değişikliğine olan katkılarını ve küresel ısınmanın faaliyetleri üzerindeki risklerini de raporlayacaklar.
12.03.2024 Ekonomi
Perakendede lezzetli dönüşüm
Perakendede lezzetli dönüşüm Değişim ve dönüşüm odağında yatırımlara devam ettiklerini vurgulayan CarrefourSA CEO'su Kartallıoğlu, "Geleceğin perakendesini şekillendirecek projeleri arka arkaya devreye alıyoruz" dedi.
11.03.2024 Milliyet Executive
İngiltere'nin otomobil üretimi arttı
İngiltere'nin otomobil üretimi arttı İngiltere'nin otomobil üretimi üst üste beşinci ayda da arttı.
29.02.2024 Uzmanpara
Japonya'nın sanayi üretimi düşüş gösterdi
Japonya'nın sanayi üretimi düşüş gösterdi Japonya'nın sanayi üretimi ocak ayında piyasaların beklentilerinin de üzerinde keskin bir düşüş gösterdi.
29.02.2024 Uzmanpara
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Blok Zincir Yarışması, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taşımak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diğer uygulama alanlarındaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetişmiş insan gücünü arttırmak amacıyla düzenleniyor.
27.02.2024 Teknoloji
Arap basını yazdı: Türkiye, İskenderiye Limanı'nı satın alacak!
Arap basını yazdı: Türkiye, İskenderiye Limanı'nı satın alacak! Türkiye ile ilişkilerini normalleştiren Mısır ile ilgili Arap basını ses getiren bir haber yayınladı. Söz konusu habere göre Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri'nin yaptığı gibi Kahire'den toprak satın alacak.
19.02.2024 Dünya
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı Gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldığını duyurdu. Robotların ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabildiği belirtildi.
19.02.2024 Teknoloji
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları sürdürdü. Farklı şirketlerdeki yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
12.02.2024 Milliyet Executive
Rota yeniden oluşturuldu
Rota yeniden oluşturuldu Yük ve yolcu taşıyan filoların daha az araç ve daha az kilometreyle aynı işi yapmasını ve yolda daha az vakit geçirmesini sağladıklarını anlatan Optiyol Kurucu Ortağı Tuba Yılmaz Gözbaşı trafikteki araç sayısını da azalttıklarını vurguluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Mutfaktaki şifre: Yerel tatların izinde
Mutfaktaki şifre: Yerel tatların izinde Yerel tatların izinde Türkiye'yi adım adım dolaşan Şef Sinem Özler, Seraf Mahmutbey'i Michelin İstanbul Tavsiyesi Listesi'ne yerleştirdi...
12.02.2024 Milliyet Executive
İyi Pamuk İyi Geldi
İyi Pamuk İyi Geldi İyi Pamuk Uygulamaları Derneği (IPUD), ülkemizden ve yurtdışından pek çok sektör paydaşını İzmir’de buluşturdu.
17.02.2024 Ege
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz
Bakan Kacır: Tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı ve TÜBİTAK Uluslararası Genç Araştırmacılar Programı çağrılarını ilan ettik. Bu çağrılar çerçevesinde birçok bilim insanının Türkiye’ye gelmesini, Türk bilim insanlarının, tersine beyin göçünü sağlamayı hedefliyoruz. Ümit ederim, bunların da önemli bir kısmı, astronomi ve uzay bilimi alanlarında çalışmalarını yürüten bilim insanlarımız olacak. Türkiye yakın gelecekte uzay teknolojileri, uzay bilimi ve uzay sanayinde, küresel düzeyde önemli bir oyuncu olarak rol oynamaya devam edecek” dedi.
26.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti
Bakan Uraloğlu: 2023'te Türkiye semalarından 15 saniyede bir uçak geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Havalimanlarını sadece Yeşilçam filmlerinde gören Türkiye, şimdi Anadolu’nun her noktasına uçuyor, 2023 yılında Türkiye semalarından yaklaşık her 15 saniyede bir uçak geçti” dedi.
19.01.2024 Ekonomi
Türk şirket ESG performansıyla dünya birincisi oldu
Türk şirket ESG performansıyla dünya birincisi oldu Gıda şirketi Ülker; çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG-Environmental, Social & Governance) performansıyla kendi kategorisinde dünya genelinde değerlendirilen şirketler arasında birinci olarak önemli bir başarı elde etti. Şirket ayrıca Borsa İstanbul’da işlem gören tüm sektörlerden 108 şirket arasında da ilk sıranın sahibi oldu.
19.01.2024 Milliyet Enerji
Yapay zeka çağı
Yapay zeka çağı "2024 yılı için teknolojik dönüşüm odaklı yatırımlar yüzde 40 oranında ön plana çıkıyor. Her alanda yapay zeka modellerini iş süreçlerine entegre etmek ve kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek bu sene fark yaratacak."
8.01.2024 Milliyet Executive
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı
Türk şirket, global moda endüstrisinin “ezberbozan” markaları arasında yer aldı Business of Fashion ve Mckinsey tarafından hazırlanan, “Modanın Durumu, 2024” (The State of Fashion 2024) raporunda Trendyol, global moda endüstrisinde ezber bozan üçüncü nesil markalar arasında gösterilerek listede yer alan tek Türk şirketi oldu.
2.01.2024 Ekonomi
‘E-ihracat’ta hızlı yükseliş sürüyor
‘E-ihracat’ta hızlı yükseliş sürüyor Türkiye’de e-ihracat büyümesini sürdürüyor. Destek ve teşvikler de KOBİ’lere fırsat yaratıyor. 2023 yılında e-ihracata yönelen firma sayısında yüzde 30’a varan artış olması ise buna gösterge sayılıyor.
2.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tedarik Zinciri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.