Tedbir Kararı

Tedbir Kararı

Son dakika tedbir kararı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tedbir kararı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tedbir kararı haber sayfamızda...

Tedbir Kararı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.451 tedbir kararı haberi bulunmuştur.
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor
Meta açıkladı: Threads, Türkiye'de 'geçici olarak' kapatılıyor Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı! Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçında yaşanan olaylardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten 3 futbolcu Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
Tedbir talebinin reddi hak ihlali
Tedbir talebinin reddi hak ihlali Şiddet mağduru kadın, eşi hakkında aldırdığı 120 günlük tedbir kararının dolması üzerine ikinci kez talepte bulundu. Mahkemenin ‘şiddet ihtimalinin ıspatlanamadığı’ gerekçesiyle reddi üzerine AYM, 6284 sayılı yasa kapsamında önleyici tedbirin tekrar verilmemesini “hak ihlali” saydı...
23.03.2024 Gündem
Bilişim devine çifte ceza geldi
Bilişim devine çifte ceza geldi Rekabet Kurulu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın sahibi Amerikalı META’ya veri birleştirmeden 346.7 milyon lira para cezası verirken uygulama bağlama nedeniyle de tedbir kararı aldı.
19.03.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan META'ya tedbir kararı
Rekabet Kurulu'ndan META'ya tedbir kararı Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
18.03.2024 Uzmanpara
Rekabet Kurulu’nda META hakkında geçici tedbir kararı
Rekabet Kurulu’nda META hakkında geçici tedbir kararı Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
18.03.2024 Ekonomi
Baba Cihantimur ifade verdi!  Aci ailesinin avukatı: Biraz daha ileri gitse tanımıyorum diyecek
Baba Cihantimur ifade verdi! Aci ailesinin avukatı: Biraz daha ileri gitse tanımıyorum diyecek Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'ya çarparak ölümüne neden olan T.C.'nin babası Bülent Cihantimur savcılığa ifade verdi. Aci ailesinin avukatlarından Burak Erden, baba Cihantimur'un ifadesine ilişkin açıklama yaptı
15.03.2024 Gündem
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’
‘Bu bir savaş değil soykırım girişimi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda yaptığı konuşmada “Gazze’de yaşananlar kesinlikle bir savaş değildir, bir soykırım girişimidir. Savaşın bile uyulması gereken bir ahlakı, adabı vardır. Sivilleri kalleşçe hedef alan bir barbarlıktan bahsediyoruz” dedi.
2.03.2024 Gündem
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü İsrail'de Gazze'de olanları eleştirenler ağır bedeller ödemek zorunda kalıyor. Gazze'de öldürülen çocuklarla ilgili yaptığı paylaşımın ardından işinden kovulup tutuklanan ve işkence gören İsrailli tarih öğretmeni Meir Baruchin, CNN TÜRK ekibinden Aybike Coşkun'a konuştu.
15.02.2024 Haberler
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü
Gazze katliamını kınayan İsrailli öğretmen tutuklandı, işkence gördü İsrail'de Gazze'de olanları eleştirenler ağır bedeller ödemek zorunda kalıyor. Gazze'de öldürülen çocuklarla ilgili yaptığı paylaşımın ardından işinden kovulup tutuklanan ve işkence gören İsrailli tarih öğretmeni Meir Baruchin, CNN TÜRK ekibinden Aybike Coşkun'a konuştu.
15.02.2024 Dünya
Cengiz Güven ve Nevzat Halitoğlu'nun elebaşılığını yaptığı iki çete çökertildi
Cengiz Güven ve Nevzat Halitoğlu'nun elebaşılığını yaptığı iki çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kafes-38 operasyonunun detaylarını paylaştı.
10.02.2024 Haberler
Cengiz Güven ve Nevzat Halitoğlu'nun elebaşılığını yaptığı iki çete çökertildi
Cengiz Güven ve Nevzat Halitoğlu'nun elebaşılığını yaptığı iki çete çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kafes-38 operasyonunun detaylarını paylaştı.
10.02.2024 Gündem
T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. İSTANBUL 42. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
1.02.2024 Resmi İlanlar
'Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde!'
'Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi hâlâ gösterimde!' İsmail Hacıoğlu'nun başrolünde oynadığı, 26 Ocak'ta vizyona giren 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmiyle ilgili mahkemenin aldığı 'tedbir' kararı sonrası yapım şirketinden açıklama geldi.
30.01.2024 Cadde
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır Mersin'de açık hava toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.' dedi.
28.01.2024 Haberler
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır
Bahçeli: DEM'lenmiş CHP terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır Mersin'de açık hava toplantısında konuşma yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'DEM'lenmiş CHP, terörle mücadeleye şaşı bakmaktadır. Tezkereye 'hayır' diyen bu CHP'dir. Terörist Demirtaş'ın avukatı olan bu CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir.' dedi.
28.01.2024 Gündem
Barış yolunda bir umut ışığı
Barış yolunda bir umut ışığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından İsrail aleyhine açılan “soykırım” davasında verilen ihtiyati tedbir kararı ilişkin değerlendirmede bulundu.
28.01.2024 Gündem
Cem Karaca'nın filmiyle ilgili tartışmalar sürüyor! 'Babamdan 8 yıl ayrı kaldım'
Cem Karaca'nın filmiyle ilgili tartışmalar sürüyor! 'Babamdan 8 yıl ayrı kaldım' Cem Karaca'nın hayatını konu alan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmini usta sanatçının son eşi İlkim Karaca mahkemeye vermişti. Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca Gayrettepe'de bir otelde basın toplantısı düzenleyerek herkesi filme ve Cem Karaca'ya sahip çıkmaya davet edip, son olarak yaşananlarla ilgili bilgiler verdi.
27.01.2024 Cadde
‘Karar çok değerli takipçisi olacağız’
‘Karar çok değerli takipçisi olacağız’ Uluslararası Adalet Divanı’nın İsrail’in soykırım suçuyla yargılanması yönündeki ihtiyati tedbir kararının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kararı değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum. Filistinli masum sivillere yönelik işlenen savaş suçlarının cezasız kalmaması için sürecin takipçisi olmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.
27.01.2024 Gündem
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı...
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı... Güney Afrika'nın "Gazze'de soykırım davası" başvurusu Uluslararası Adalet Divanı tarafından kabul edildi. Yargıç Joan E. Donoghue, İsrail'e yönelik bazı iddiaların "Soykırım Sözleşmesi" hükümleri kapsamına girdiğini ifade etti. Peki bu karar ne anlama geliyor? Bundan sonraki süreçte ne olacak? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli ve Doç. Dr. Hakkı Hakan Erkiner değerlendirdi.
26.01.2024 Dünya
İsrail 'soykırımla' yargılanacak! Karara Türkiye'den peş peşe tepkiler...
İsrail 'soykırımla' yargılanacak! Karara Türkiye'den peş peşe tepkiler... İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nda soykırım suçuyla yargılanacak. Tarihi karara Türkiye'den de peş peşe tepkiler geldi.
26.01.2024 Gündem
İsrail'e açılan soykırım davasında karar açıklandı! Güney Afrika'nın 'Gazze'de Soykırım Davası' başvurusu kabul edildi
İsrail'e açılan soykırım davasında karar açıklandı! Güney Afrika'nın 'Gazze'de Soykırım Davası' başvurusu kabul edildi Uluslararası Adalet Divanı, İsrail'in Soykırım Sözleşmesi çerçevesindeki yükümlülüklerinin bazılarını ihlal ettiğine ilişkin ihtiyati tedbir kararı almaya yetkisi olduğuna hükmetti.
26.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tedbir Kararı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.